Till mitt försvar..

-...måste jag säga att det finns ingenting som heter "titta på skor". Antingen köper man eller inte, så är det.
 Jag var i valet och kvalet men efter lite positiva kommentarer så fick det bli dessa godingar.
Hade tur med för jag bad att få prova vänsterskon och då kommer hon ut med ett helt oprovat par och det är ju rätt skönt. Ibland är ju den ena skon nästan en halv storlek förstor bara för att massa folk kört ner fötterna i dem.


DS_250945_A.tif

DinSko
10 cm klack
,men med lite platå vid foten så de är lätta att gå i.

Ordinarie pris 499:- nu 349:-

Sedan blev det en sväng på Stadium.
Nya träningshandskar:
CASALL PRO GLOVE WHITE  / BLACK
Stadium 179:-
Och sedan kom min box på posten idag med!
Jag har inte särskilt mycket pengar, men efter jul så har man ju lite pengar och presentkort som är rätt så jädra förbrukade nu, men såå värt det! ;)

Lite hårdhänt brevbärare man har. Han stod och försökte trycka in paketet i brevinkastet ett bra tag innan han gav upp och ringde på istället..aja, nu är första säsongen min i alla fall!


Mellandagsrea

God kväll gott folk.

Sitter och tittar lite på Samantha Who? denna suveräna serie, alla som inte sett den borde ge den en chans. Har Christina Applegate i huvudrollen. Funderar nästan på att beställa boxen..

Samantha tycker att det är orättvist att hon måste jobba..


Okej, någon som varit på mellandagsrean ännu?
Många affärer har ju billiga varor och många fick ju pengar och presentkort i julklapp = bra kombination.

Jag hittade in till DinSko igår och köpte dessa skorna..

9 cm klack och väldigt bekväma att gå i.
Ordinarie pris 449:- nu 199:-
Kollade på hemsidan men i denna färgen är de slutsålda, finns dock i svart. 
Tror en hel del affärer kanske har kvar dem i denna färgen om man har lite tur.
 
 

Mysig kofta från Cubus.
Ordinarie pris 399:- nu 199:-


Hittade ytterligare ett par skor på DinSko men jag kan inte bestämma om jag ska köpa dem.
Det fanns ett par kvar i 38 och finns dem kvar imorgon ser jag det som ödet och köper dem då.

Enligt mamma är det inte bra att tro på ödet när man är jag, det är rea, och man har lite pengar, haha.
Det blir tydligen en dålig kombination..

Får se om ödet är på min sida imorgon ;)


God jul!!!!

Hej och god jul allihop!
Jag hoppas ni alla har haft en fin dag och kanske har lite planer för imorgon med?

Jag firade dagen tillsammans med min mamma och bror, men mamma jobbar inatt så vi hade allt lite tidigare på dagen.

Igår hann jag med massor, först när jag gick upp så åkte vi till veterinärstationen med hunden, de tog jättefin hand om henne, sövde henne så de kunde fixa hennes tänder och ge henne lite antibiotika mot en infektion hon hade. Kanske inte det mest intressanta att höra, men jag var glad att det inte var något värre med henne, hon är ju ändå snart 11 år.

Sedan på eftermiddagen blev det storhandling av julskinka och diverse tillbehör. Vi har lagt av med allt det där som ändå inte går åt. Jansons är vi trötta på, ingen tycker om prinskorv och vi dricker bara julmust "för att", så det skippades. Beställde även en stor exotisk planka vi åt en del av idag, riktigt god med ostbricka till. Man äter väl en hel del under just julen, men det hör väl till känns det som.
Efter inköpen stannade vi på Café 1344 för att fika, en timme innan de skulle stänga, så vi fick nog lite extra båda två. Jag tog citroncheesecake och en hallonsmoothie, så jädrans gott.



Så dagen idag var hursomhelst jättetrevlig, fick en kul present av min mamma och bror.
Jag blir ju så deprimerad på vinterhalvåret. Bristen på sol främst, men också kylan, slasket.. Jag kan inte med årstider verkligen och vill helst ha sommar året runt. I alla fall så fick jag presentkort på några gånger på ljusterapi!! Hur häftigt är inte det? Aldrig testat innan men förhoppningsvis hjälper det litegrann. Annars går jag ju gärna på solarium någon gång i månaden för att ha lite färg men också ligga där och låtsas att jag är på en strand på nån karibisk ö.

Nä, men alla fick och gav jättefina presenter och trots att det "bara" var vi tre känns det väldigt bra!

Nu ska jag längta tills mellandagsrean börjar på lördag, lär väl stå och hänga på låset till skoaffären, haha.
Frågan är hur man roar sig imorgon? Drygt med stängda affärer..


Aja. stor kram på er alla och hoppas ni har en fin helg.

Förresten, såg ni Kalle Anka eller Anna Anka i år?
Jag såg lite av Anna Anka igår och kände hur min iq sjönk, haha 0.o

Biotips!

Tjoflöjt!
Hur är det med er?
Julstress eller tar ni det lugnt?
Jag tillhör den senare kategorin så jag sitter och dricker cola och ser en film. Mysigt värre.
Var ute med hunden för någon timme sedan och har fortfarande inte blivit riktigt varm så jag ska ta en lång dusch om en stund.

Igår hade jag tråkigt så jag gick till solariumet.
Hur mysigt som helst.
Det är inte fult att vara blek, men att vara vit, nästintill grå i ansiktet, som jag uppfattar det, sänker mitt självförtroende nått enormt.
Sminket kan vara perfekt, bra hårdag och snygga kläder, men är jag så sjukligt blek så känner jag mig bara ful.
Plus att jag blir så deppig på vintern av att inte se solen så att ligga i cancergrillen och intala sig "jag ligger på en sandstrand, jag ligger på en sandstrand" är som terapi för mig.
En gång i månaden räcker för min del. Så nu ser jag lite mer frisk ut och känner mig snyggare och gladare!


Såg Avatar igår. Kan verkligen rekomenderas. Storfilmer brukar för det mesta inte vara så bra, specialeffektsfilmer som är klyschiga, typ Twilight och New Moon.
Hehe, onödigt att klaga på dem eftersom flera gillar dem, men jag kan inte annat än att tycka de är såå pinsamma. Klart en del hunkar är med, och snygga effekter, men kom igen, är filmen SÅ bra?
Aja, det är ju upp till var och en såklart.
Däremot Avatar var riktigt vackert gjord, inget slöseri av mitt liv där inte, ser gärna om den till och med.






Selma och jag var ute i snön och fotade igår. Man märker hur liten hon är, går hon på vissa ställen i snön försvinner hon nästan helt!

Swing ya rag

Det här fattar inte jag. Folk har tjatat om att de måste ha sin jädra vita jul, och nu ligger det massa snö utanför, såpass att man knappt kan ta sig ut, och då är det snökaos och folk vill att det ska skottas? Hur ska ni ha det?

Själv räcker det med snö nån dag om året för mig. Helst på julafton men det är inget måste. Barnen hinner göra nån snögubbe och åka pulka och alla är glada.
Just nu sitter jag nämligen och funderar på hur jag ska få ut hunden eftersom ingen har skottat utanför och det är så mycket snö så att jag i sådana fall bara hade fått sätta ner henne i en snödriva och hoppas att det duger..

Något positiv är att jag är klar med julklapparna! Jag bojkottar ju julstress som ni säkert redan vet.
Så började förra veckan fundera på vad jag skulle köpa till var och en och när jag var klar med det var det bara att gå in till stan och köpa allt. Tog inte många timmar..weii..

Funderar på vad jag ska hitta på idag, det hade vairt skönt att gå till solariumet.. Eller åka in till stan och titta runt i affärer.

Swing ya rag



Hade inte varit fel med nått sånt ställe just nu.


Såg den filmen igår kväll förresten, riktigt rolig. Kan vara skönt att se nån komedi med ibland som omväxling!

Nu ska jag ge mig ut i snön..

Happy tuesday

Tjoflöjt snyggingar!
Varför uppdaterar jag alltid preciiis innan jag ska sova?
Antar att det är en bra tid att kolla bloggen, precis innan man somnar för dagen, eller i mitt fall, läser några kapitul ur en bok. Just nu är det Yaya-flickornas väg till fullkomlighet


Annars har jag haft en riktigt bra dag. Satte klocken på ringning tidigt(för mig). Moppade golven i lägenheten ordentligt så det skulle lukta gott överallt och snackade med marsvinen en stund.

(Jag i min fultröja idag)
Därefter in till stan där jag köpte första jullkappen. Fördelen med att vänta länge är att man vet exakt vad man ska köpa så man fixar det på bara någon timme på stan. Väldigt effektivt.
Jag blev nog kvar på stan rätt länge, var inne en sväng på ElitChoklad och köpte några praliner till mig och mamma.
För er som inte bor här så har de väldigt många jättefina chokladpraliner, även lite kaffe och té i lösvikt. Liknande affärer finns nog i de flersta städer skulle jag tro. Brukar bli väldigt fina presenter.

sen väl hemma insåg att jag skulle bli tvungen att laga mat. Ord kan inte beskriva hur tråkigt jag tycker det är. Jag är varken dålig på det eller har brist på fantasi, jag tycker bara det är så jädra tråkigt. Jag gör hellre ALLT annat utom att laga mat, bakar gör nästan dagligen till exempel.
Men att koka upp vatten och sedan stå och glo på när spaghetti kokar och köttbullar som steks i flera minuter av mitt liv är ju så drygt. Mycket kuligare med nån gratäng eller lasagne man bara kör in i ugnen och sen kan göra nått annat.
Jag lär väl överleva på mikromat, rostat bröd, choklad och då och då en makaronipudding eller köttfärslimpa när jag flyttar.

Tips på hur man får matlagning roligt?

Oh, apropå roligheter så fastnade jag lite vid youtube nu som vanligt och kollade in lite roliga reklamer. Denna är ju mer dum är rolig men ändå..




Som sagt-inte roligt!...hihihi...

13 december

Tjingeling! 
Sitter här lite halvsömning och överväger att gå och lägga mig nu, dock skulle det ta någon timme innan jag somnar i så fall, men det kan ju vara värt ett försök. 

Djuren äter inte mat samtidigt för i så fall tar Selma kattens istället, man får hålla lite koll på henne och för en gångs skull fotade jag det också!



Hörrni, jag har faktiskt inte ett dugg att berätta, mer än en bild på när husdjuren äter, haha!
Jag har verkligen bara varit och handlat och sedan en sväng på gymmet, som gick suveränt!
Körde axlar för första gången på några veckor och det lär kännas imorgon..

Nu måste jag sova, jag börja märka hur trött jag är. Under tiden jag väntar på att somna ska jag ligga och glo i taket och fundera på julklappar, har inte köpt en enda ännu..

Update!:

Ni måste ta er tid att se detta klippet, så jädra coolt. Live i Oprah så bilder tusentals människor världens största Flash Mob. *
Oprah hade ingen aning om detta som ni kanske ser på henne :P

*En flash mob är när en grupp människor plötsligt samlas på en offentlig plats, och då gör något oväntat en kort period och sen skingras direkt efter. Ofta organiseras flash mobs via internet eller telefon.

Y.R.M.L

Idag känner jag mig fruktansvärt produktiv!
Till och med lite organiserad, då jag sorterat massa viktiga papper, hehe.
Nu är det mesta gjort, i alla fall för nu, resten kan jag ta itu med senare. Rummet är städat, nåja, och om ett tag blir det kvällsrundan med Selma.

Tidigare i eftermiddags var jag och köpte en massa grejer till marsvinen inne i stan, men när jag kom hem såg jag att jag hade glömt köpa mat till dem, typiskt.. så jag får svänga förbi Willy:s sen med.

Vad mer? Åt jättegoda saffransbullar häromdagen, nästan så jag kom liiite i julstämning, trots att julen mest är en dag för mig. Eller nja, det är ju mysigt och trevligt och allt det där, men det är lite väl överstressat hela köret.

På tål om grejer folk har stirrat upp sig över- Idol!! Jag är så glad att det är över om några timmar, har inte sett ett avsnitt av det på flera år, tycker det är som en stor karaeoke tävling. Hade de gjort sina egna låtar hade det varit mer intressant. Det programmet gör mig riktigt tacksam att jag inte har en teve!

Nä, jag ska snart trava iväg med hunden och när jag kommer tillbaka ska jag göra hårinpackning med min hårmask från Oriflame med cocos och rismjölk.



Jag vet att jag lagt upp denna innan, men jag gillar den!
Julian DJ & David Sonar!

Update: Jaha, nu fick jag reda på att Erik vann, tog till och med reda på vem det var (sökte på youtube) och denna låten gör han ju faktiskt riktigt bra. 


(fast Brolle gör låten bättre)

Calle har jag inte hört nån låt med, men eftersom han kom till finalen antar jag att han var bra?

Dance With Me

Hej..
Ska faktiskt gå och lägga mig snart, första gången på rätt länge jag lägger mig så tidigt. Eller ja, tidigt och tidigt, för att vara jag är det så i alla fall.
Lite trött på denna dagen överhuvudtaget.
Gick in till stan tidigare idag för att dels kolla in lite julskyltning men främst för att gå till gymmet sedan som ligger nån minut från alla affärer, men hade så ont i ryggen så det gick bara inte.
Sur och ledsen gick jag hem igen och la mig på spikmattan och det hjälpte för stunden, dock har jag ont nu igen så jag ska bara ut med hunden och sen blir det att sova.
Örk, jag brukar aldrig skriva något negativt i bloggen mest för att, vem bryr sig? Skriver jag bara de positiva saker i min vardag uppfattas jag som positiv, och hellre det än någon grinig typ.

Så nu var det gnället färdigt.
Kan rekomendera er med ont i ryggen, eller som vill sova bättre att köpa en spikmatta, min är från en hälsokostbutik men nu tycker jag kopior finns lite överallt.

 Sådär ser piggarna ut och de gör inte ont!




Jag och Selma häromdagen :)

Måste lägga upp denna låten med av Aaron Carter.
Känns lite fånigt att försvara musiken man lyssnar på men jag gillar låtar och väldigt sällan en artist/band gör, och detta är en av de första låtar han gjort på fyra år eller nått åt det hållet, nytt album på gång i vinter och är det i denna stilen så lär jag lyssna på fler låtar! :)
Han tidigare låtar är inte riktigt i min stil men de är söta med ;)


Ömhetsbevis

Halloj! På bra humör idag och av ingen som helst anledning.
Jag la mig sent, somnade ännu senare, men vaknade pigg och utvilad tidigt, wohoo! Snacka om effektivt!
Ytterligare bra grejs hände på förmiddagen (inget märkvärdigt, men tillräckligt för att göra mig glaaaad!)
Okej, nu ska jag försöka dämpa mig.

Sitter och glor på fönstret, mamma fick mig till att sätta upp två dekorationer som jag erkänner var riktigt fina. Men inget mer julgrejs kommer innanför dörren! Skulle vara en rosa eller vit julstjärna, såg att Isabelle hade en fin..

Någon anmärkte på att jag alltid skriver att jag städat i mina inlägg. Bara för att jag skriver att jag städar betyder väl inte det att det är det enda jag gör?
Dels är det sånna småsaker som disk och bädda sängen, men så har vi faktiskt djur med och de hårar och stökar ner nått kopiöst. Katten lekte med reklamhögen inatt, hunden fäller och marsvinsburen bör städas rätt ofta. Jag älskar djuren så det är klart jag gör det, men jag kan inte gärna låta bli även om jag skulle vilja.
Plus att det händer ju inte alltför mycket i min vardag och då är det ju fint att det alltid finns denna sysselsättning nära till hands ;) Sen om någon stör sig på att jag skriver det hänvisar jag till alla andra miljoner bloggar som finns.

Igår kväll hade mamma oh jag torsdagsmys, det är inte endast fredagar som är reserverade för det, så vi köpte en påse chips (som jag nästan aldrig äter) lite lösgodis och såg på Ömhetsbevis.
Jag hade faktiskt inte sett den tidigare, men den är väldigt fint gjort i all fall :)


En annan film som kom med beställningen från Discshop var andra säsongen av OZ, också väldigt bra serie, om ett fängelse.


Gillar vs ogillar

Okej, lärt mig det mindre roliga sättet vilka persondrag jag gillar/ogillar hos vissa människor och sedan fått ned det till två "viktiga".

Gillar:
Ärlighet - det är det allra viktigaste när det gäller allt! Lögner kommer alltid fram, och då är det lika bra att tala sanning från början.
Man kan fortfarande ha hemligheter och måste inte avslöja allt för en ny person, men det är inte samma sak som att ljuga.
Men det handlar om de små sakerna, jag avskyr (stora) hemligheter, och vill gärna tro att folk uppfattar mig som ärlig. Man behöver inte slänga fram brutal ärlighet, men att smyga med grejer, eller umgås med en person man inte riktigt gillar egentligen, varför gör man det då? Det är därför jag tycker det är relativt lätt att göra slut med en kompis. De som jag vet har snackat om mig och inte är ärliga nog att klämma fram vad de tycker när jag är med dem, var är det för en vän?
Blev negativt laddat och mycket skrivet men jag hoppas det gick fram vad jag menar i alla fall =) 


Ogillar:
Skryt - säger väl sig själv.
Att vara glad för att det går bra på jobbet, att man har en fin sambo, att man äntligen kommer iväg på en kul semester är jätteroligt att få glädjas åt med någon annan. Det VILL jag veta! :D
Men att skryta är en jävla skillnad.
Det är lite "jag har pengar, det har inte du" "eller jag är bättre på mitt jobb än vad du är"
Då vill man inte att någon ska glädjas åt en, man vill att man ska vara bättre än någon. (typ).
Vilket är en stor skillnad.

Hehe, detta borde nog nästan ha hamnat i min privata blogg, men jag chansar på att ingen blir sur.

Och snälla, försök nu att inte ta åt er, detta är inte menat åt någon utan helt enkelt två egenskaper jag funderat mycket över, givetvis har jag träffat oärliga människor och folk som skryter, men jag är inte så pantad att jag skulle hänga ut någon här.

För att liva upp stämningen bjuder jag på en bild föreställande Selma i sin nya reflexväst!


Ska ta och lägga mig på spikmattan om en stund, har haft ont hela kvällen. Har hört att spikmattan är årets julklapp? Suveränt, ge en till alla du känner! :)

Remix av "3" - Britney Spears. Läste att det var henne födelsedag idag så då får man ju i alla fall lägga upp en låt ;)

New Moon parodi

Haha, hittade denna parodin på New Moon nyss, sjukt roligt!



I övrigt har jag inte mycket att rapportera, eller, inte ett dugg förresten.
Håller på att städa just nu.
Fick precis reda på att mamma köpt en reflexväst till hunden, ska fota henne sen så ni får se.
Riktigt bra, borde alla ha på sina djur, även om en bilist ser mig är det inte säkert de ser min hund flera meter ifrån mig.

Nu har jag förresten eventuellt blivit övertalad att ta in EN juldekoration på mitt rum, får se hur det går med det ;)

Jennifer Lopez nya låt - Louboutin

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus