Lördag 24 juli

God kväll everybody!
Idag har varit en lång dag känns det som. Jag var ledig idag, så jag steg upp vid 8 och var på gymmet när de öppnade vid 9. (en lördag, applåder till mig!)
Mötte Selma där, och vi tränade ett s.k monster-pass (ev. påhittat ord) i 2 timmar, så därefter gick jag och handlade lite viktigheter, kan tillägga att det ösregnade då och gör säkert fortfarande med för den delen.

Sen pratade jag med bokningen så jag ska jobba delad tur imorgon. 7.00-13.00 och 16.00-21.00. Den tiden passar mig jättebra, de tiderna som går som snabbast.
I veckan har som kommer har jag inga planer ännu, vet inte om jag ska jobba, men jag hoppas det. Så eventuellt folk som vill hitta på nått eller träna, boka upp mig snabbt ;) Haha, nejdå, träning och vänner har jag alltid tid för!

Yes, så denna dagen kickades ju igång rätt effektivt. Kört på mina vanliga träningskläder/arbetskläder.

Svart tajt linne, adidas eller puma-byxor.. Nu har jag ju flera ombyten av dessa kläder känns viktigt att tillägga, hehe. Men jobbar jag så blir det bekväma kläder som det som gäller, och tränar jag så blir det något liknande. Så de gånger jag varken jobbar eller tränar kan jag anstränga mig lite extra noga, vilket händer extremt sällan. Så nu får det bli skärpning här tycker jag.

I övrigt förväntar jag mig träningsvärk tills imorgon..

Hihi, tog en bild på Timothy innan, så sketans söt!

Ska ta reda på nån bra försäkring för smådjur med, har ingen till honom ännu...

Också en bra låt och just detta uppträdandet är sjukt bra!


Nähä, sova nu. God natt mer er! :)

Not afraid

Nu är det på tiden att jag uppdaterar lite tycker jag. Jag börjae egentligen på ett nytt inlägg igår men kom inte på någonting att skriva, och jag kan känna att en tom sida inte är det roligaste att läsa.

Denna la jag in på spotify för några veckor sedan, men de senaste dagarna har den spelats om och om igen, tycker den är sjukt bra!
 

Anyways.. det är väldigt varmt just nu, och det känns som att kommer åska närsomhelst. Får hålla tummarna, det hade behövts.
Som igår när jag skulle ner till gymmet som vanligt för att träna, gymmet där de påstår att de ha AC, men jag tvekar. Nu har jag en större förståelse för hur värmen i ett terrarium känns. Och då tränar man ju inte på alltför bra när det är så varmt. Men träna måste göras. Annars hade jag säkert fått ont i ryggen av jobbet, blivit grinig och jävlig och fått dålig kondition. Så där flåsade jag runt igår och körde mage och rygg. Ska nog lägga till någon ny övning på triceps i dagarna med..

Och igår var jag uttråkad bortom alla gränser. Jag var uppe vid 9.00.. och mellan det och när jag la mig vid 1, så var jag på gymmet och det var väl det hela. Till och med så illa att jag sneglade på katten för att fundera på att borsta honom, vilket jag gjorde. Så där var en förbannad katt, massa nya klösmärken på ben och armar på mig. Sen fick jag tråkigt igen och övervägde att bada honom med, haha.
I övrigt är det i morgon 2 veckor sedan marsvinet gick bort, jag vet att jag ofta skriver nått i stil med "jag förväntar mig inte att ni utan djur ska förstå" men faktiskt så gör de flesta utan djur det! Känner empati för sin ledsna vän om inte annat.

Sen finns det ju dem med empati som en purjolök, men det är ju verkligen inte mitt problem, såvida jag inte väljer att göra det till det.

Jag sa ju att det var lite grejer på gång och att jag ska berätta mer sedan, men kan väl iaf säga att lite av denna långa att-göra-listan har blivit avklarad. Vänner som inte finns där för mig, trots att jag har gjort detsamma för dem, finns inte med på mina planer över hösten.

Dessa såg jag inne på Beckas blogg.
De är från Nelly.com och kostar 299:-



  Marble SEK 299, Nelly  Shoes - NELLY.COM Marble SEK 89, Nelly  Shoes - NELLY.COM


  Marble SEK 299, Nelly  Shoes - NELLY.COM Marble Sparkling Pumps SEK 299, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Någon annan som känner att de bara "måste" ha dessa nu?! Haha, de får ingå i mina planer för hösten! ;)

Ta hand om er!!!

Live like we´re dying

Vet inte riktigt vad jag ska skriva dag, så jag bara kör på.
Förutom att vara totalt utmattad idag på grund av värmen har jag varit lite barnvakt, och gjort klart ett grupparbete vi fick igår på folkuniversitetet.

Jag beundrar er som jobbar långa dagar i denna värmen, visst, vad har man för val? Men det är inte lätt för det.
Ni som orkar ta er till gymmet ska ha ett stort plus i kanten med! Jag försöker, men känner att jag behöver en spark i häcken för att ta mig dit och orka hålla samma tempo jag brukar. 6 dagar i styrkerummet känns inte lockade. Ska se om jag kan hitta någon att träna med, kan vara skönt någon gång då och då med lite extra peppning. Ni vet, någon som står bakom en vid bänkpressen och gastar:
"Kom igeeeen då, ta iiiii!!!Braaa....Nu kör vi 10 till!"
Och helt plötsligt har den där hurtiga kompisen förvandlats till någon gympalärare från helvetetl (för stunden) Haha.

Anyways, jag fick min tröja idag. Alexandra har en bloppis som jag tycker ni ska ta och kolla in, riktigt bra priser. Jag köpte denna och fick densom sagt idag och tycker den är sjukt snygg. Betalade 50:- för den + frakt.
---->Stor länk<----


I övrigt har jag för en gångs skull lite saker som händer i mitt liv. Eller ja, det kan göra. Det beror på vad jag gör av det, så jag har en del saker att fundera på just nu. (ni får veta så småningom, jag lovar!)

Det gäller vänner och relationer, utbildningar, framtid, hösten, jobb. Skönt att jag har mitt bollplank Carro som jag kan prata med om vadsomhelst. Har ni märkt att när det väl gäller inser man vad ytterst få vänner man har? Det behöver inte vara något fel med det. Tvärtom. Jag är tacksam över den fina jag har, men har nog börjat fatta att "de där" andra..varför fortsätta egentligen? De är ju inte särskilt snälla mot mig. Känner mig lite Grynet här "Ta ingen skit!"

Det där borde gälla på bloggar med. Har ni märkt hur olika respons man får, och hur lite positivitet det egentligen finns på internet? Josefine skrev ett mycket bättre inläggg än vad jag hade kunnat göra, så jag länkar till henne så kan ni försöka gå in och ta åt er det ni vill av hennes välskrivna text.


(jag och Roffe)



Tack för att ni finns, och ta hand om de ni bryr er om. Ni kommer få det tillbaka tusen gånger om! ♥

the Club is Alive

Pjuh, nu har jag tid att sitta här!
Bokningen ringde mig klockan 7 imorse och frågade om jag kunde komma in och jobba direkt. Javisst, säger jag och hoppar upp på cykeln. Nu menar jag faktiskt detta utan någon som helst sarkasm för jag vill jobba, och jag trivs, men jag vet inte hur bra ni fungerar om ni har en kvart från sängen till att ni ska vara på jobbet? Hiva i sig lite fil och någon vitamin och sen svosch, iväg.

Anywhoo, jobbade till 11.30, cyklade hem och cyklade sedan ut till Gullberna där jag skulle vara kl.13-16.00 Kopiöst varm har jag varit hela dagen och känner mig inte ett dugg fräsch. Blir en lång dusch nu innan myskvällen!



Vi behöver din hjälp - Size hero
Förresten tycker jag att ni som vill kan gå in på---> den här <---- sidan.
Ni som är mot sjuka skönhetsideal kan skriva på veckorevyns namninsamling
Namninsamlingen kommer överlämnas till modebranchens främsta makthavare.

Gå in på sidan och läs lite mer, och delar ni åsikt med dem, så snälla skriv på. 


Jag har kommit på att denna låten är bra om man har riktigt hör volym. Testa! ;)


Aww, saknar mina djur så mycket. Det är så väldigt tyst här hemma utan Bert-Uno (hihi, marsvinets namn), eller utan min kära hund. Förhoppningsvis har jag möjlighet att köpa en hund inom ett år, det är mitt mål i alla fall. Jag måste ju ha tiden som behövs och så. Det går inte att var autan hund, ingen lär kunna ersätta Selma, men en promenadkompis igen hade varit trevligt..

De senaste dagarna..

Har inte mycket att skriva, börjar med det jobbigaste och mest aktuella.
Mitt marsvin dog idag (torsdag). . .


Han har varit sjuk i en vecka nu, och trots tre veterinärbesök var det inte mer vi kunde göra.
Känns riktigt jobbigt och ensamt just nu. Och sen kan man inte låta bli att tänka " varför händer detta igen?!"

Det var ju inte länge sedan Selma gick bort och nu detta. Jag har skrivit mer detaljerat om allt i min privata blogg och ni vet hur man gör. Släng iväg en kommentar så får ni användarnamn och lösenord. (förutsatt att jag vet vilka ni är)

Det var nu ikväll han dog, men hela dagen har jag anat att det skulle bli såhär så det har varit en jobbig dag och en förjävlig vecka.

Usch, min lilla vän, satt altid bredvid mig när jag satt vid datorn.. ♥



Inte för att jag har glömt detta nu på några timmar precis, men jag tänkt ändå skriva lite om vad som mer hänt de senaste dagarna. Det är inte mycket eftersom jag totalt fokuserat på marsvinet, men ändå..

Just nu hade jag velat jobba jätemycket så jag inte hinner tänka på nått annat, men tyvär har jag inte haft så mycket tider. Jag jobbade en hel del i helgen, och har hittills jobbat 3 dagar i denna veckan. Ska ringa bokningen imorgon och höra om de har några turer för helgen som kommer..

Jag var inne på en second hand affär igår och hittade en klänning för 50:- som satt snyggt. Storlek 34 så det var ju perfekt. Dock kändes inte en vit klännning riktigt som "jag" så jag ska använda den som den är några gånger, sen köpte jag textilfärg, lila, så jag kan färga den i tvättmaskinen. Tror den färgen kostade 30-40 kr på CityGross.

På Citygross hittade jag i övrigt jordgubbar för 10:- /litern så nu har jag förköpt mig lite på det. 

De har volleyboll-turnéring nere vid Fisktorget hela helgen så jag ska säkert gå ner och se några matcher om jag inte jobbar något..



I övrigt beundrar jag att katter kan sova precis var som helst, jag lyckas på sin höjd tuppa av några minuter i soffan..

Aja, nu har ni fått en jädrigt blandad uppdatering om vad jag haft för mig, så tills nästa gång får ni ta hand om er och varandra! ♥

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus