Sommarvärme=noll uppdatering

Haha, det här inlägget har legat i utkast hur länge som helst, så har jag fyllt på med text lite då och då.
Aja, bättre sent än aldrig. Kör en sammanfattning.

Torsdag:  Lövmarknaden. Gick in vid 13, träffade en väldig massa folk, fast hittade inget att köpa, men det brukar jag ju inte göra. Hade halterneck-linne och lyckades med en mindre snygg bränna. Gick hem vid 18.00 där lite vänner var och ingen kände sig manad att lga mat, så vi beställde pizza. 

Fredag: Midsommar. Vi drog till Stumholmen med en engångsgrill, pepparbiffar, nypotatis och gräddfil.När klockan närmade sig 22.00 och grillen fortfarande jäklades åkte vinet fram och vi spelade kubb ett tag. Gick inget vidare med det, men kul för det!
Sedan vidare för lite prat i en väns lägenhet.

Lördag: Min älskade mammas födelsedag. Hade kaffe färdigt till hon vaknade och sen gick vi ut på gården och satte oss när hon öppnade sina presenter från mig. Behöver inte skriva vad jag köpte, känns inte nödvändigt. Förberedde pajskal och satte in dem i kylskåpet, rusade ner till affären och köpte jordgubbar, ananas och sånt. Vid 16 kom friendsen och då blev det rabarberpajer, grädde, jordgubbar och ananas. De stannade ett bra tag och sedan rullade väl kvällen på med bra stämning.

Söndag: 12 promenerade vi (vi= jag, Johan, Christian, Jens, Nils & Annika) till stranden, låg där från 13.00-16.00 när vi blev fler och fler, sen lite mat på nån restaurang och promenix hem. Underbar helg, då blir man redo för veckan som kommer.

Och nu är det då tisdag. I går gjorde jag ine så mycket, brände mig en hel del i söndags så jag försökte hålla mig inne, vilket var lättare sagt än gjort när solen låg på.

Idag var jag inne i stan för att leta efter skor. Jag behövde något converse-liknande, och det hittade jag på DinSko för 299:-


Hyfsat snygga va?
Just sånna skor brukar jag inte lägga så värst mycket pengar på. Nog för att min skogarderob är full (de nya hamnar numera ovanpå garderoben) men jag köper nästan bara billiga eller på rea. Däremot gymskor, löparskor, eller sånna man har varje dag ni vet, lägger jag ner betydligt mer på. Och vad såg jag igår?! Jo, att mina trogna, snygga skor hade ett hål!

Visst, ingen chock efter flitigt användande i 3 år, men vafan..Spontanshoppa några snygga och billiga har jag inga problem med, men när jag vet att jag måste leta efter en viss typ av skor avlider jag nästan av tristess, så jag ska se hur länge jag kan skjuta upp det. Blörk.

Nåja, tillbaka till denna dagen. Därefter gick jag in i hälsokostbutiken. Skulle ha nya rosenrot-tabletter. Kostade 89:- för 20 stycken och man tar en om dagen. Helst på morgonen för det är tänkt att man ska bli piggare av dem.
Sen var det några för starkare naglar och hår så jag ska testa dem med.
På hemvägen fick jag sms-avi om mina kläder på h&m så jag gick dit och hämtade ut min bikini och nya sommarklänning med! Det måste ju ändå få klassas som en rätt bra helg va? :)

 Nu ska jag se på Scrubs!



Efter alla år är det fortfarande lika roligt! :)

96 quite bitter beings

NU är jag färdig för dagen. Skönt att sitta en stund vid datorn. Jobbade 16.00-21.30 idag. Jag trodde först att jag skulle vara ledig idag, men bokningen undrade om jag kunde komma in och jobba idag, tisdag och onsdag med. Sen fick jag inte jobba fler dagar i rad, så på torsdag är jag ledig! Skönt, samma dag som lönen kommer och Lövmarkanden. Lövmarknaden är en stor marknad på torget som är runt midsommar varje år, inte för att jag brukar köpa nått, men man träffar alltid någon man känner och har jag tur är det bra väder med.

Jag hade egentligen tänkt gå till gymmet idag, men hann inte, sen började det ösregna med. Typiskt, jag hinner ju aldrig träna numera känns det som.

Jag vet att jag sagt att jag ska lägga ut bilder på lite nytt jag bakat de senaste dagarna, det kommer. Jag har bara inte fört över bilderna till datorn ännu.

Försökte ta en ego-bild så ni vet hur jag ser ut nu förtiden, haha, men det går fan inte. Jag är trött och omöjlig att få på foto. Föreställ er istället hur ni brukar se ut när ni jobbat många dagar i sträck, sovit för lite och jobbar iförd träningskläder i stort sett. Fräscht? Nä, inte speciellt. Därför jag passar på extra mycket när jag är ledig med roligare kläder.

Hittade dessa bilderna, jag tror inte jag har visat dem innan. De är från de allra sista dagarna med Selma.

Fan vad jag saknar denna lilla hund fortfarande. Exakt lika mycket som dagen hon gick bort.




.. usch, det här var jobbigt. Inte kollat igenom hennes bilder på länge.
Ledsen att blir så tråkiga inlägg numera, men datorn är som sagt inte så hög prioritering nu när jag för en gångs skull får jobba lite, och när jag väl uppdaterar vill jag ju inte berätta in i minsta detalj om dagen på jobbet.
Idag åt jag 3 nektariner till lunch.. Någon som anteckna? Nä, precis.

Men lite nya recept, några favoritlåtar och några nya inlägg dyker upp i veckan i alla fall.

Den får duga förresten. Föreställ er det, fast sunkigare kläder.

Gillar låten, och filmerna måste ses. Kärlek till dem. Cky, Viva La Bam och Jackass, rangordnas och gillas i just den ordningen. 


Nu ska jag sova, börjar inte förren 13.00 imorgon. Så det får bli en lång sovmorgon, nu vill jag inte att någon rolig typ ringer mig halv sju, det varken är eller kommer bli roligt, och jag kommer hämnas, haha! :P

Puss på er, och ta hand om er :)

Fearless

Nu har jag precis slötittat på en trist skräckfilm. Återigen påminns jag om varför jag aldrig ser på teve och köper de serier jag gillar på box istället. Och apropå det-så fick jag hem säsong 7 av Scrubs nu idag! Ska se om det blir nått avsnitt ikväll. Nu kan det låta som att jag inte gör annat än att köpa boxar, men det är bara Scrubs jag följer slaviskt. Samantha Who är en favorit med, där har jag ettan och nummer två kommer i höst. Likaså Vampire Diaries säsong 1. Sen alla säsonger av Viva la bam, och Jackass-filmerna. That´s it.



Nu i dagarna har det varit en jädra massa bakande. Jag gjorde en rabarberpaj med maräng i söndags som blev väldigt god, och eftersom man bara använder äggvita till marängen sparade jag äggulorna och gjorde en glass på dem igår.
Ska skriva ner recpetet ordentligt, men det är äggulor, vispgrädde, florsocker och vaniljsocker i det. Sedan skivade jag jordgubbar i små bitar och la ner och frös in.
Ikväll blev det rabarber-och jordgubbskräm.

Och veckan fortsätter i hälsans tecken. Imorgon blir det nog Glassiären. (namnet talar för sig självt, stort glasställe, med ännu större glassar). Tror jag ska dit efter att jag jobbat. Jobbar från 9.30-12.00 imorgon. Alltså 2,5 timmar. Tur jag inte överanstränger mig. 

Sedan på torsdag jobbar jag från 17-21.30 så då är planen att gå in till stan i jogginskor, arbeta, hiva på mig ett par klackar när jag slutar, och sedan dra till Fox (en bar) med en massa folk efteråt. Om jag orkar vill säga. 
Förutsatt att jag inte jobbar på fredag ska jag givetvis tillägga. Å andra sidan förstår jag inte varför utgång måste resultera i en fylla. Jag har inte ens råd att supa mig full på en utekväll även om jag skulle vilja, går hellre runt och sörplar på en läsk och tittar på folk som gör bort sig i så fall.

Sen helgen jobbar jag 7-22 på lördag och 7-16 på söndag. Sover nog rätt gott på måndag tror jag!

´Cause I don´t know how it gets better than this
You take my hand and drag my headfirst, fearless
And i don´t know why but with you I´d dance
In a storm in my best dress, fearless

Now I´m that bitch

Nu är det officellt fredag, jag borde lagt mig för länge sedan men är inte trött. Vuxet resonemang eller vad?
Varit några blandade dagar. Fick mina skattepengar häromdagen. Det gillas! Solen har inte varit närvarande, inte okej.
Nä, men jag har varit ute i Gullberna en del och ska försöka klara mig utan busskort denna månaden, så jag asade fram cykeln i måndags och kom fram helt utmattad lagom till att vi skulle börja. Nu har jag ingen uppfattning om sträckan, men några kilometer är det i alla fall. Kan det vara 4 km kanske? Äsch, nu gissar jag bara, anywhoo..
Cyklade dit idag för lite påskifter, kom hem, såg att jag hade gjort ett fel och fick cykla tillbaka, då var jag jädrigt förbannad. Särskilt för att vara en person som styrs till 100% av vädret. Jätteglad när det är sol, och mindre glad när det är dåligt. Vissa bryr sig inte så mycket, medans jag anser att är det ingen sol på morgonen kan jag lika vl strunta i att gå upp. Hade det varit sol ade jag nog cyklat med glädje denna dubbla sträcka. Eller ja..

Därefter ringde bokningen så nu har jag lite tider de kommande 3 veckorna. Bland annat 15.45-22.00 på lördag. Lite smådrygt att jobba ändå tills tio, men jag ska absolut inte klaga, det är ju roligt trots alls.

Jag har gjort en liten beställning från h&m med.
Bland annat denna bandeau-bikinin som inte funnits i min storlek. Äntligen så har de kommit i storlek 36, funderade ett tag på en storlek 34 som också brukar funka iof, men det är ju så drygt med storlekar när man beställer från nätet så jag kör på nått jag vet funkar.


Var så trött på den eviga hästsvansen så det fick bli någon tyg-historia istället. Funderar på att gå loss med saxen lite, men kan inte bestämma mig. Kanske ska låta håret vara ett tag..



Inte riktigt min vanliga stil, men har fastnat för låten ändå. Har nog egentligen ingen speciel stil, jag brukar säga att jag gillar låtar och inte artister. Med andra ord, lite olika låtar från alla möjliga stilar, dock har jag en förkärlek för rock. Musik man kan dansa till funkar ofta. Typ techno. Och lugna plinketiplonk-låtar med fina texter, gärna Simon & Garfunkel. Bob Marley gillas också starkt. Som sagt, blandat så det sjunger om det. Hade varit jätteroligt med förslag på låtar till min spotify-lista.

Tack förresten för söta kommentarer i föregående inlägg. Känns skönt att veta att vissa läser vad jag skriver och bryr sig så pass att de skriver någon fin kommentar. Ni är guld värda och jag hoppas ni får höra det ofta.

 
Truth is, everybody is going to hurt you; you just gotta find the ones worth suffering for." -Bob Marley

Not myself tonight


Jag brukar inte uppdatera här om jag inte har nått positivt att säga, och det är väl kanske därför jag inte uppdaterar så ofta längre, sen kan ni få tolka det hur ni vill.

Så för en gångs skull kör jag lite blandat.

Jag har jobbat hela veckan som har gått, och jag trivs verkligen utmärkt, jag har bara träffat trevlig personal, i veckan som kommer lär nog skattepengarna dyka upp med. Därefter är det nedräkning till första lönen för denna sommaren, fast de pengarna kommer bara spenderas på vettiga saker. (skor inräknat, de från förra sommaren ska slängas, kass kvalité).

Vad kan man man säga egentligen, vissa personer.. Jag har alltid trott på två saker:
1. Behandla andra som du själv vill bli behandlad
2. Ljug inte

Och jag tycker jag följer dem rätt noga. Bara för att man inte ljuger för någon betyder ju i och för sig inte att man inte sårar dem, men en lögn är ändå något så medvetet och vidrigt. Man väljer att inte berätta något som kommer såra en annan, för man vill inte att dem ska bli ledsna eller upprörda, men sanningen kommer alltid fram, och då är det så mycket värre.

Så ett tips, ska du såra mig, gör det hellre med sanningen än att jag får reda en lögn i efterhand.
Jag tror att människor kan förändras, men då får de fan i att kämpa hårt för att bygga upp mitt förtroende igen. Ett förtroende tar år att bygga upp, sekunder att förstöra, och en evighet att reparera.

Samtidigt roar vissa människor mig med. Som nu när jag inte har någon hund och dagligen blir påmind om det av alla minnen, mår verkligen skitdåligt, och trivs med att jobba mycket. Blir ledsen av att se folk med hundar, och ännu värre när man ser någon med cockerspaniel, därför är det så "kul" med personer som beklagar att hon är död, men anser att eftersom de kom hem till mig samma vecka så bör jag ju ändå ha kommit över det nu. Okej?

Jag menar inte att jag hatar eller ogillar personerna, för det gör jag inte. Misstag gör man, det är okej, det är så man lär sig, då fixar man dem, och sedan gör man aldrig om det igen.
Nu kommer ju inte min hund dö en gång till precis, men detta gäller inte bara henne.
Vilket hamnar lite under regel nr.1. Om jag beter mig vänligt, anstränger mig, försöker ta kontakt, så förväntar jag mig liiite tillbaka, tro det eller ej. Det har inte med bitterhet att göra, men ska jag förlåta att bli ignorerad när jag behövde folk som mest, vilket jag fortfarande gör, kan man väl lägga manken till. Det är inte svårt att förändras, fram med papper och penna, skriv vad du inte är nöjd med, och din motivation att vilja förändras, så kommer det gå.



För att få bort bitterheten i inlägget kan jag också nämna att jag lyckats få solbränna bara genom att jobba (aj!) och att enda alternativet för mig att ta mig till Gullberna imorgon i gryningen (kl.9.00) kommer bli att cykla, weii.


Princess

Jag skriver ett inlägg har nu innan jag går och lägger mig. Firade min mamma i söndags, mors-dag ju. Dagen innan köpte jag jordgubbar, grädde och en hallonpaj och gömde allt väl, och på söndagen tränade jag, och köpte en ros till henne på hemvägen. Eftersom hon jobbar natt hade jag gott om tid att först få igång ugnen, vispa grädde, lägga upp jordgubbarna, brygga kaffe, raffsa fram en blomkruka och duka, hon blev jätteglad och överraskad!

Måndag var jag faktiskt ledig och vad gjorde jag då? Justja, jag var på en föreläsning i Gullberna. Sen på eftermiddagen fick jag tider att jobba för tisdag och idag. Senare fick jag tider för resten av veckan också, dock väldigt bra tider, lördag och söndag jobbar jag inte många timmar, och börjar inte förren 11 båda dagarna! Härligt!


Tur jag inte behöver sitta själv här vid datorn, hehe.

Jay Kay- Princess


Tror jag kommer höra denna mycket i sommar..

Nä, sova nu, god natt mer er! :)

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus