Blommor

Ska strax ner i tvättstugan, jag glömde bort att jag hade slängt in två maskiner tidigare idag så jag lär väl få springa ner i källaren lite då och då ikväll.
Jag hade tydligen samlat på mig en jädra massa kläder i tvättkorgen.
Jag gick en oerhört snabb runda på mellandagsrean i måndags men var inte imponerad. Såg inget fint och behövde ingenting i och för sig heller.
Däremot igår var jag och handlade och hittade en snygg hårtork (hårfön, vad är skillnaden?) som jag köpte, har letat efter en länge nu.
Idag var jag och handlade en del nya blommor och ljus och åkte till Martins grav. Två röda rosor och en bukett med granris, gul-, vit-, och orange ros. Det ligger en hel del blommor där nu men jag ville att det skulle ligga lite nytt med.

Apropå orange blommor...

Fabbe har fångat en blomma!


Aww.. ♥


25 december

Hej och god jul allihopa!!
Jag hoppas ni har en bra helg oavsett om ni jobbar eller sitter hemma och myser.
Hos oss var den ju givetvis väldigt annorlunda i år. Viljan att fira jul är bortblåst sedan Martin dog.
Vi gjorde lite alternativt kan man säga.
Natten till den 24 satt mamma och jag och nattugglade oss som vi ofta gör, så vi bytte presenter då för ingen av oss ville göra det på julafton.

Vi har liksom utnyttjat december månad till att ge varandra lite småsaker när vi känner för det, men inte på själva julafton.

Vet inte hur tydligt det syns, men det står Martin på "plattan" och Linda på cirkeln. Har bara tagit av det på nätterna, älskar det. En vän till mamma som gjort dem och mamma har ett liknanade.
Tidigare var vi och handlade där jag fick en massa kul bakgrejer. Ni vet, gelatin, karamellfärg, sockerpasta, vit choklad.. funderar på att göra några cupcakes imorgon med lite av det?

Sen på julafton åkte vi ut till graven när mamma kom hem från jobbet. Jag var inne i blomsteraffären dagen innan och köpte två rosor från mamma och mig. När vi kom ut dit lyste det från så många utav gravarna, jättefint. Det brann många ljus på Martins grav med..

Fina!!

Sedan på kvällen öppnade jag presenten från pappa.

Yeah. Han var noga med att det inte fick vara den fyrkantiga och inte den med plats för fyra skivor.
Japp, jag är lätt att köpa till ;)

På kvällen var det julbord med lite vänner, vi hade kalkon istället för skinka (varken jag eller mamma äter ju gris), så vi hade köpt kalkonskivor på citygross och det var mycket godare än vanligt.
Måste faktiskt säga att gårdagen gick bättre än vad jag väntat mig. Låter ju ultranegativt, men det var ju första julen utan Martin och på torsdag har det redan gått exakt 3 månader. Hur är det ens möjligt?

Nu tog vi oss igenom denna helg i alla fall, jag har inga planer för nyår ännu, det var ju Martins favorithögtid så det ska jävlar i att firas ordentligt i år.
Hoppas ni hade en fin helg och får en bra vecka som kommer med såklart.
Nu ska jag fortsätta äta kakor, hehe

Rosa kläder och rosa godis

Nu har jag sett recept på skumtomtefudge i de flesta bloggar känns det som, och kunde med andra ord inte låta bli att testa själv. Såg i Isabelles blogg att det inte måste vara skumtomtar utan något annat skummigt godis funkar fint.


Åh så granna dem blev! Hehe. Nu äter ju jag aldrig själv godiset jag gör utan det står framme för allmänheten.
I förrgår fick jag en stor kasse kläder från en som inte ville ha dem mer, de flesta nya och i princip oanvända så jag blev väldigt tacksam över allt det.
Hur ofta får man jeans i exakt min storlek och stil liksom?
Så på tisdagskvällen gjorde jag mozartkulor (en mindre variant än vanligt) och lite mer fudge och köpte en rosa burk som jag la allt i, och gav bort som tack. Tjusigt värre

Imorgon ska jag roa mig med att ha tvättstugan, handla, gymmet, och sedan kommer några vänner hit


En utav tröjorna jag fick. Enda rosa plagget jag någonsin har gillat tror jag, weii.


Beyond the Cover

Jag älskar detta klippet. Har sett det flera gånger. Äh, jag gillar snubben riktigt mycket med för den delen, tycker han har en riktigt läcker stil.
Se klippet för att fatta vad jag menar

Ni känner säkert igenom honom från LadyGagas video till Born This Way.
Hon är i den sminkad till en zombi/skelett. Han har inget smink (det är hans tatueringar)
Riktigt lyckad reklam faktiskt. Inte vad man trodde från början om en person eller hur?
Tänk på det! Det är inte alltid det man tror om en människa som visar sig vara sant!

Han är btw modell och har gjort lite skådisjobb med om jag inte har fel?
Googla Rick Genest eller Rico the Zombie för fler bilder!

Hur dem gjorde.

Secret Location

Mister är hemlig ikväll.

Tramskise.
Jag satt vid köksbordet när han gick ut i köket och in bakom gardinen och satte sig där.
Undrade vad han pysslade med så tog undan liite av gardinen.

Secret location!!

Smällde till mig med tassen gjorde han, så jag förmodar att han sitter där och leker.
Jahapp, känns inte alls som att djuren tar över här hemma, nähä då.
Nä, älskar mina katter så mycket, men ibland blir jag förvånad när de har nån ny idé på gång. Som att gömma sig bakom en gardin trots att tassarna och svansen sticker ut.

Hoppas alla haft en fin fjärde advent förresten.
Det har ni säkert.
Jag var nyligen på gymmet, inte en kotte där - hurra! Jag körde på länge bland maskinerna i lugn och ro, var helt underbart. Tränat axlar, bröst och triceps idag så det känns som att träningsvärk imorgon är att vänta sig - weii..


13 december

Vad roligt att folk fortsätter titta in här trots att jag är så dålig på att uppdatera!
Jag har gjort ett stort projekt av att gå igenom min plånbok de senaste dagarna. Inte för att det finns några pengar i den, men alla dessa jädra bonuskort jag har överallt.
Nu är det rensat och klippt och jag har ett för varje tillfälle kvar bara.
JC - Jeans (och större delen av kläder) Club Nilsson (skor) IKEA (möbler) KICKS (smink) Ica (mat), Coop (mat) Lok&Motion (gym) H&M (kläder).

Detta är alltså nu när det är sorterat, ni kan ju tänka er hur det såg ut innan. Man kan väl ha kort i princip varenda affär, men eftersom jag i princip bara handlar här så lönar det sig med kort då jag får lite trevliga bonuscheckar hemskickade emellanåt.

När jag fick igenom reklamen från JC häromdagen hade jag tydligen en med 20% på ett par Crocker jeans på JC. Nu råkar det ju vara mitt favoritmärke och jag köpte nyligen ett par därinne, så jag gick in dit och köpte ett par likadana nu i veckan. De skönste jag någonsin haft, och så sjukt billiga att jag nästan kände att jag lurade affären... men det gjorde jag inte, jag är bara ultraekonomisk.

I lördags gick jag på stan med Julia och hjälpte henne komma på idéer till julklappar, efter 5 timmar i klackar gjorde mina fötter inte ens lite ont, whats up med detta?

Nu igår var jag vid Martins grav med mamma, allt låg kvar trots den enorma blåsten som varit, tulpanerna jag la dit för två veckor sedan börjar först nu ge sig så jag ska köpa nya imorgon, och rosorna jag lagt där är fortfarande lika fina.
Tänker på Martin en stor del av dagarna, och försöker enbart tänka på allt positivt (och det är mycket det) som han har gjort för mig och andra.. saknar honom så mycket, vissa stunder extra mycket. Som innan idag när Mister (katten) rusade in bakom gardinen och sen satte sig där så svansen stack ut. Där satt han och var hemlig. Tramskise. Tog en bild på det hela som jag garanterat hade mejlat honom nästa gång vi chattade på msn..


Gammal bild som jag hittade bland mina foton igår.
Antagligen från 1999. Jag var cirka 10 år och Martin 8. Selma är en valp på bilden och Bosse-Nisse var inte många år. r
(Martin ville att han skulle heta Bosse och jag ville att han skulle heta Nisse, och vi gjorde en kompromiss)

Musik ♥

Jag vet, jag vet, jag säger alltid att jag ska lägga mig tidigt och ändå så gör jag mina nattinlägg. Haha, fördelen är att jag somnar direkt när jag lägger mig.
Tillbringar en enorm del av dagarna med att lyssna på musik.

Ni vet ju att jag har rätt bred musiksmak, men ska jag göra det enkelt (oerhört enkelt) lyssnar jag på rock (även om det är en stor genre) och "sånt man kan dansa till".
Sällan jag gillar i princip alla låtar från en artist, Mohombi är ett undantag. har en skiva nånstans här hemma som har spelats några måander utan att jag tröttnat.
Och denna låten kom väl förra sommaren nån gång? Fortfarande inte tröttnat: P

"Nya" låtarna är ju med bra. Dock är ju detta en cover, men anywhoo.


Haft en väldigt lugn dag, eller dagar snarare. Hade adventsfika hos en vän i söndags med massa gott.
Och idag var Jocke och jag vid Martins grav. Jag köpte med rosor som var gula med liite orange i. Två stycken som jag la bredvid den ena lyktan. Tände lite nya ljus gjorde vi med. Det är väldigt avkopplande att åka ut dit. Det är lugnt och stilla, sällan jag möter någon annan där, mycket träd, ett vattenfall över en trappa (svårt att förklara) och jag känner mig lugn när jag är där..
Saknar honom så mycket, men kan inte låta bli att le lite när jag vaknar av mitt hemska alarm på mobilen på morgonen, och istället nästa dag tar den (snälla) väckarklocka han köpt till mig för han visste hur viktigt det var med "rätt"signal. :) ♥

God natt!!

Jag ska strax gå och lägga mig, men tänkte bara logga in här först och säga hej.. -Hej.

Jag är rätt trött nu, varit på gymmet idag. Ett sånt där ta-i-tills-jag-inte-orkar-mer-pass. Känns riktigt bra att komma hem och ta en lång dusch efter det och äta massa frukter som jag alltid gör efter ett träningspass.
Var ju aldrig på gymmet igår eftersom jag hade en tid hos massören. Klockan 11.30 var jag där och hon ställde flera frågor om var jag hade ont och så, innan hon började. Kände mig riktigt avslappnad efteråt.

När jag var klar promenerade jag lite sakta ner till Järnia för att spana på en adventsljusstake jag vill ha. Sen åkte jag och köpte lite blommor innan vi åkte ut till Martins grav. Jag är väl där i stort sett varje dag och ser till att ljusen brinner och så...
Men det är ju helt jävla sjukt att åka ut till sin lillebrors grav. Åtminstone nu har han en grav efter de exakt 9 veckor som har gått så det är skönt att kunna åka dit, nu är det ju inte en jättekul årstid, men det är riktigt vackert där ute. Så lugnt och stilla, mycket bänkar och ett "vattenfall" över en trappa liksom.
Kännes att jag måste fota lite för att göra mig förstådd.

Min mobil är inne på sina sista dagar för den är lömsk och de bilder jag tar försvinner ibland, måste bli bättre på att använda min systemkamera.
Justja, i lördags var mina vänner och fikade på 3G. Jag skulle bara till graven innan så jag kom lite senare, men var lika välkommen för det, hehe. Så efter en lååång fika med alla som var där var det ett sånt där dramatiskt hej då. Ni vet, kramar och "vi kan väl hitta på nått i veckan?" "ha det så bra" "syns vi på gymmet?" osv.. Ni vet.
För att sedan få höra"Jaha, ska ni också till Hemmakväll?..."
-"men då syns vi där då..."

Sånt händer alltid mig, eller det händer väl de flesta egentligen.

Vad mer?
Oh, jag gjorde en egen pepparkaksdeg häromdagen. Eftersom alla alltid köper fördig trodde jag det var svårt att göra egen, men det var ju busenkelt och blev jättegott. Dock lite mycket så jag gav bort en del till mina små svägerskor :)

Jag tycker alla ska se denna filmen. Jag hyrde den för andra gången häromdagen. En sån film som verkligen får en att tänka efter.
Trist jag inte har några bilder, det är min lömska telefons fel! God natt allihop!♥

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus