Grattis mamma!!

..och DÄR var den långa midsomamrhelgen avklarad! Jag lyckades att få lägenheten skinande ren i alla fall, mamma märkte det direkt när hon kom hem, vilket var meningen.
Jag vet när jag jbobade nätter hur drygt det var att komma hem och inse vilken katastrofzon mitt rum, kunde vara.
Dock blev det rätt sent, höll på att städa och feja till 2 på morgonen, ville få bort vartenda katthår, blev lite sur på dem, dock kan ju katterna verkligen inte hjälpa att dem fäller, haha.

Anyways, så tog vi en fika när hon vaknat med gräddglass och kaffe och jag var hemlig och smög iväg och hämtade hennes presenter. I ett av paketen låg första säsongen av Solsidan, eftersom hon bara sett 5 minuter då och då (och jag aldrig sett ett avsnitt). Hoppas jag med får titta lite på den, haha.

Myspys i lugn och ro på kvällen blev det.



Nu på förmiddagen har jag jag fixat med räkningar, ätit nyttig lunch  (pizza och ett glas coca-cola) och gör mig redo för att gå till jobbet om en halvtimme. 13-21.30 idag. Märker att det är strålande sol idag, underbart att jobba i hemtjänsten en sådan dag eftersom man går väldigt mycket utomhus!

Gillar min nya spotify-lista väldigt mycket.
Lite kul är att många låtar är från Glee, jag har rätt bra koll på låtarna på spotify och så, men har inte sett ETT avsnitt någongång. Har förstått att serien är rätt bra och att jag bör se något avsnitt i alla fall. Ska se om jag hittar någon som har boxen.



Midsommar

Sådärja.. lördag!! Hoppas alla haft en bra midsommar, min var helt okej.
Kan ju ta veckan i rätt ordning i och för sig. I tisdags och onsdags hade jag bredvidgång på stället jag ska vara i sommar, och nu på måndag börjar jag jobba själv. 13-21.30 första dagen, kommer säkert gå bra. Det gör allt med en positiv attityd.
Ska bli kul att lära känna alla sommarvikarier (och ordinarie personal med såklart!!) de jag lärde känna förra sommaren har jag fortfarande bra kontakt med så hoppas på samma i år.

I torsdags var det den årliga lövmarken, så jag åkte in och trängdes med tusentals andra. Dock mådde jag inte bra så jag åkte hem, vilade och åkte in senare igen (fördelen med att bo så nära centrum).
Jag köpte ingenting, men jag gillar att gå runt och träffa folk jag känner
Idag har jag köpte hem 3 liter jordgubbar till morgondagen och använde några stycken till den vita kladdkakan jag gjorde i eftermiddags. Den blev perfekt!! Bilder och recpet kommer!


Vad är midsommar utan blommor?

ItaloBrothers-Stamp on the ground, tröttnar aldrig på den.


Nä, nu ska jag fortsätta lite här hemma. Mamma fyller år imorgon så jag tänkte ha lägenheten i toppskick tills hon kommer hem!

Måndag 20 juni

Tjo! Har inte supermycket att berätta.
De senaste dagarna har det gått ovanligt bra på gymmet, fast igår klantade jag mig när jag ändrade inställningarna lite på en maskin jag har till att träna benen. Istället för 90 graders vinkel, som jag alltid har, var det lite mindre än det. Så idag vaknade jag med ont i ena knäet. Jag får skylla mig själv, men ändå..
En klänning fick jag med hem i lördags från stan. Bra det, för jag har varit överallt och letat.
Denna kom från GinaTricot, sitter jättebra, lagom längd, och med ett pris på 199:- högg jag till direkt!

Idag har jag varit på stan med mina favoritsvägerskor och vi har mest suttit på ett café och pratat, precis vad jag behövde. Innan jag gick hemifrån satte jag i linserna, sminkade mig, valde en lagom snygg outfit, plattade håret, började gå till bussen och då ÖSER regnet helt plötsligt ned. Typiskt. Sen på fiket fick jag ett sms från optikern att mina linser har kommit. För er som inte hängt med har jag precis börjat använda det, och har nu testat 3 veckor och beställt linser för ett halvårsförbrukning som hämtades idag. Det tog lite emot när jag skulle betala. Jag är ju tydligen både översynt och har brytningsfel så mina linser är dubbelt så dyra som ett par "normala".
Men å andra sidan så är det ju faktiskt värt det, så jag ska inte gnälla.

I övrigt sitter jag och myser till Katy Perrys nya låt T.G.I.F, börjar gilla henne mer och mer!

Nu ska jag ta det lugnt några timmar innan jag lägger mig, första dagen på sommarjobbet börjar imorgon!

Destiny

Hej! Denna veckan har varit skaplig, istället för att åka iväg som planerat har jag sysselsatt mig här hemma. Tog itu med mitt liv litegrann i förrgår med. Dock väntar jag med att säga något till längre fram. Ingen sån där super-duper-hemlighet-som-ni-måste-veta utan mer att jag tog itu med något jag borde gjort för länge sedan. Vad är inte viktigt så skönt bara att jag gjorde det.


Älskar det citat. Låter ju negativt att man inte ska tro på ödet, klart att ibland känns något bara...rätt, som att det är förutbestämt, och det är undebart. Men många (ofta jag) vill låta tiden gå så att ödet kan ingripa. Jag kommer inte få ett jobb av att kolla arbetsförmedlingen varje dag och hoppas på att ödet ska sköta resten, utan får faktiskt kämpa för vad jag vill.

Lite så med detta jag gjorde nu, väntat på..NÅTT som skulle göra mig mer motiverad, men om det nu inte händer så kanske jag får inse att allt inte är så lätt och att jag får göra lite själv för att få vad jag vill.
Ni märker ju vilka uppenbarelser jag har haft de här dagarna, haha.

Annars har mitt projekt för de senaste dagarna varit att göra en ny spellista på spotify, ett stort projekt. Jag börjar jobba nästa vecka, oroa er inte. Jag ska inte sätta mina dvd-filmer i bokstavsordning eller nått. (dock står de efter genre redan)

Lyssnar på mer 3OH!3 än vanligt nu: we are young

Vampire Diaries OCH Scrubs 9

Tiddelipom tidellipej!
Nu har jag haft två hela dagar på stan. Jag fick mina skattepengar i torsdags och tyckte det vore ett prima tillfälle att lägga en liiiten summa på några baskläder eller en ny klänning-ni vet, väcka liv i min inre shoppaholic eller nått. Vad sker då? Jo, med pengar på kontot för första gången på ett år (typ) rantar jag igenom H&M, Cubus, Lindex, GinaTricot, Indiska, Jansens, JC och jag hittar ingenting som intresserar mig!! Inte ETT plagg!
Så nu har jag gått och blivit ekonomisk helt?!

Jaja, jag var inne på Hemmakväll och gjorde ett oerhört planerat och efterlängtat inköp i alla fall.

Första säsongen utav the Vampire Diaries!! Andra säsongen slutad precis att söndas så det blir perfekt att nörda första säsongen i sommar, min absoluta favoritserie just nu, `
Och sedan Scrubs säong 9. Den sista boxen att inhandla.
Nu står de så fint bredvid varandra och gör mig glad. (med undantag från en som är utlånad så det ser liiite skevt ut)
Jag köper aldrig dvd-filmer, bara boxar någon gång om året. Ska bara ha säsong 2 av Samantha Who med, så är den serien också avslutad-weii. så igår var det jag, Scrubs 9 och en påse ostbågar.
Idag blir det nått avsnitt av VD och.. får se om jag hittar glass eller nått i frysen.
 Åt årets första underbart goda jordgubbar igår. Massa. Med vaniljglass.

Trist bild, men det VAR gott!!

Får se vad som händer de närmsta dagarna, skulle egentligen åkt till ronneby den här veckan, men det blev aldrig av, är en smula besviken över detta. Det är så skönt att få lämna sin stad ett tag och bara få komma bort. Äta lite god mat, se saker man inte är fullt så van vid och bara njuta. Men nejdå.
Vill man ha någonting gjort får man göra det själv, så jag får se om jag tar bussen dit i veckan istället!
Nä, nu MÅSTE jah återgå till mina dvd-boxar!!


Gamla foton

Hejsan godingar!! Hehe, jag brände mig i fredags så har fått vara försiktig med solen i helgen, så trist. Men jag brände magen av alla ställen, och benen.. Vartenda år, samma sak.

Tur det finns andra sätt att roa sig. Hade nästan glömt lite att min skrivare är scanner och kopiator också, så jag har rafsat fram lite riktigt gamla foton och scannat in. Vet inte om andra känner samma sak, men jag tycker det är oerhört viktigt att kunna spara dem på datorn och inte ha EN kopia som är så lätt att tappa bort. Tyckte denna bilden var söt..


Jag och våran hund Harley. Eller ja, jag har egentligen inget minne av honom, men kul att se att vi tydligen var så nära vänner, haha. Tycker han är superfin, en bassett hound. Hade gärna haft en hund i den rasen själv. En dag så..

I övrigt så var jag på Maxi idag och försökte bli godissugen, men jag kunde verkligen inte. Var inte sugen på naturgodis, chips, läsk.. Ingenting. Lite imponerad av mig själv, men vet inte vad det beror på.
Samma sak igår. Men jag kanske äntligen lyckats att dra ner på sockret.
Målet var ju att äta mindre mängder och mer sällan. En hel påse ostbågar kan jag lätt äta på en kväll, och gärna godis varje dag. Eller ja, så VAR det. Sist jag köpte lösgodis köpte jag 1.3 hg och det är ju inga mängder precis.
Hoppas det håller i sig bara. Ska jag tvunget lägga pengar på nått sött går jag hellre och tar en fika med en vän..

Men häromdagen testade jag en av de nya Kexchokladen. Nya smaker tycker jag är jätteroligt.
Testade banan och hallon, båda var goda, men den med hallon-mums!! Hoppas den får stanna, den var jättegod!!


Nya pumps

Jag har ätit aldeles för mycket, örk. Blev så sugen på bröd när jag handlade (äter mest knäckebröd) så jag har satt i mig ett antal frallor ikväll.
Dagen har varit jättebra.
Började med en tid hos optikern, använder numera linser. Eller ja, testar dessa i 14 dagar och ska se om allt känns bra. Men so far so good. Skönt att slippa spänna ögonen när jag ligger i solstolen och läser.

Saknar fortfarande Blomsterlandet såklart, var så tungt att sluta där, men som sagt, mamma hämtade mig och sedan åkte vi och lämnade alla blommor i lägenheten, därefter åkt jag till DinSko för att "bara titta" på ett par skor. Ha! Det kan ni ju gissa hur det gick?

Weii!!! Har äntligen ett par röda pumps!! Tror de kostade 299:- men det var 20% också. Så sköna, riktigt hög klack och lyfter en vanlig outift hur lätt som helst. Glömde rätt snabbt att jag var deppig.

Åh just det. När jag gått (jajamen!) hem från stan idag möttes jag av en mindre pool i mitt rum. Jag hade en stor vas i mitt rum fylld med genomskinlig sten (och blommor, hihi) och någon av katterna hade vält ner den så det var vatten överallt. Fick stå och moppa 20 minuter innan jag kunde bege mig till gymmet där det gick utmärkt idag!!



Sedan har resten utav dagen tillbringats i solstolen, helt underbart!
Det åskade hela natten till idag, och jag var ensam hemma. Rätt spooky faktiskt..

Usch, nu är jag hur trött som helst, ska se om jag hittar någon bra bok.

Precis läst klart Brustna Hjärtans Café, rekomenderas! Gillar man P.S I love you gillar man nog denna med. Nattinatti!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus