27 april

Jag är hur pigg som helst just nu, och ingen att prata med.. Ingen att sms-terra heller..
Så nu är det väl teknsikt sett tisdag, men under helgen som varit så jag samlat vuxenpoäng. Lite grann i alla fall. Mamma köpte hem ett sidobord från IKEA till mig och den stod så snyggt monterad efter 5 minuter. Sen skulle hörnskrivbordet ut, så jag plockade isär det och tryckte in det i ett hörn. Får se om jag hittar nån som vill ha det. Därefter möblerade jag om, och fixade sladdar.

Sånt gör mig stressad. Osorterade papper och sladdhärvor. Nu har jag koll på allt det. Marsvinsburen städades och nu har marsvinen buren på ett bättre ställe. Deklarationen fixade jag. Och gjorde sen en kaffe latte, fixade en skål med choklad, och räknade svordomar från Bruce Willys i Die Hard 4.0. Det är många..

Vuxenpoäng eller kärringvarning på det där är ju frågan i och för sig.

Nä, egentligen har jag inte så mycket att berätta. Mest hållt på med rummet och organiserat, vilket jag tycker är väldigt kul - faktiskt!

Ingen som har lust att gå en sväng nån dag? Stort plus ifall ni har en hund :)

Sitter och funderar på valborg som närmar sig, jag har absolut ingen aning om vad jag ska göra i helgen. Får hoppa nått dyker upp. Bara jag slipper grilla, urk, haha! Jag har väldigt svårt för grillad mat.


Valborg för 3 år sedan.

[Turk is asking Dr. Kelso for a favor]
Turk: Sir, I promise you, if you offer her the job again she'll say yes. And I'll do anything, I'll pick up extra shifts, I'll volunteer - I'll volunteer at the clinic; Whatever you want!
Dr. Kelso: Ahh! I want you to kill the giant bat that's been living in my attic!
Turk: You keep Enid in the attic?


Dr. Cox: The key to my exercise program is this one simple truth: I hate my body.
Turk: What?
Dr. Cox: Do you understand the second you look in the mirror and you're happy with what you see, baby, you just lost the battle.
Turk: You should give speeches to teenage girls.

[about J.D]
Dr. Cox: Uh, Carla. Carla, have you, uh, have you seen Newbie?
Carla: Oh, he got off your leash?
Dr. Cox: [laughing] Give me a break. The kid's like... he's like a... have you ever seen a drunk baby?
[Carla stares at him]
Dr. Cox: Eh, it's a long story involving my son, a rum cake, and a low counter. Suffice to say, it turns out that, at first, it's... it's endearing to watch them bounce off of the walls, but man... you take your eyes off them for one second... 
[hits the table]
Dr. Cox: ...and bam! They got a bucket on their head, and they're plowing right through your brand new flat screen TV.
[whispering remorsefully]
Dr. Cox: God save me, it was barely out of the box.
[Carla continues to stare at him]
Dr. Cox: The point is... Newbie is my drunk baby

Nu jag sjungt med i låtar ett tag, dags att sova! God natt!!

Väldigt snabb update om veckan som gått

Näpp, jag har inte uppdaterat på väldigt länge nu, dåligt av mig, men att sitta vid datorn när det är vårväder ute känns inte så lockande. Det är därför jag varit så dålig på att svara på kommentarer med.
Två låtar som fastnat just nu;

Slash ft. Fergie- Beautiful Dangerous
 
Och den här har jag Tom att tacka för..
Children of Bodom - Needled 24/7
 Bläddrade igenom lite bilder på datorn, och hittade detta, som är sista bilden på Selma och mig. Jag syns knappt och hon är skitig sedan hon dagen innan badade i en bäck, men vafan, det är inte det jag ser i bilden ♥

Ska jag dra igenom veckan lite snabt så var jag måndag, tisdag och onsdag i Gullberna på det där med arbetsförmedlingen, och det blir ju lika roligt som man gör det.

Igår tränades det rejält på gymmet och har jag inte helt fel gjorde jag en rätt god middag med.

Idag körde vi på pizza, det var flera månader sedan och såg sedan "En Riddares Historia" med Heath Ledger. Bra film med rockigt soundtrack.
Därefter gick min kära mamma ner till affären för att handla lite och kom hem med en mjölkskummare till mig = nu jävlar ska det drickas latte!

I övrigt vet jag inte vad jag ska tillägga riktigt. Solen har som sagt varit framme och jag brode varit ute och gått, men jag kan inte hitta någon anledning att göra det utan hund. Vill någon komma hit och låna ut sin hund, alternativt ge mig en spark i häcken så jag kommer ut, haha, får ni så gärna göra det.

Just nu sitter jag och tittar på Flash Mobs*, som ni som brukar läsa här, vet att jag älskar. Detta är en av de bättre jag sett och även i Sverige.* "Flash Mob är när en grupp människor plötsligt gör något oväntat i en större folksamling"

Myslördag

Hejsan snyggingar!

Börjar med att berätta om dagen i fel ordning.
Nu ikväll har jag varit sentimental och sett på några filmer som gjordes med några vänner på gymnasiet. Jag låg på golvet av skratt, hade totalt glömt bort dem. Den ena var "Madonna vs Carola" som gjordes i engelskan under Vt-07, och den andra var om 80-talet med vår egen melodifestival. Hade varit kul att lägga upp dem på youtube, men tror inte jag vågar det utan risk att sabba vänskap här, haha! Kul som fanken var det i alla fall, jag saknar faktiskt gymnasiet ibland. Bra klass, bra lärare, lite rutin på vardagen och allt var så mycket mindre komplicerat.


Idag hade jag inga planer för förmiddagen, inget särskilt alls. Jag kunde sov precis hur länge jag ville. Nog fan vaknar jag klockan 9 bara för det!
Lite senare piggnade jag till, jag skulle ju åka in till stan och träffa Julia & Isabell, mina två favorit (och enda) svägerskor. De fyllde 14 år häromdagen och nu var det min tur att fira dem!

Så vi gick en runda på stan och letade sedan upp ett fik där jag bjöd på fika.


Jordgubbsmousse, vitchoklad-någonting och ytterligare nått annat, haha. Sjukt gott var det.
Delade ut presenter till dem och satt länge och snackade och därefter blev det ännu fler affärer tills vi bestämde att vi var färdiga för dagen. Då är det tydligen 40 minuter tills nästa buss så det fick bli Donken en stund också. Sen när jag kom hem försökta mamma få mig att äta brownies hon precis bakat.
Här svälter man inte!

Just nu har jag igen bra bild, men de smyckena jag köpte till dem finns på Tess blogg under kategorin "sålda smycken" Små cupcakes hon gjort. Jättefina!

Nu är det några dagar sen jag skrev så jag försöker komma på vad jag har gjort... Jag sökte nån kurs till i höst på BTH, men jag skriver inget mer om det förren jag vet. Kommer jag in så gör jag, annars överlever jag det också.

Imorgon ska jag svara klart på lite frågor. Vi ska göra lite grupparbete på folkuniversitet och det är jag och en till i gruppen som sagt något hittills, så det går nog utmärkt på tisdag eller onsdag eller när det nu var.

Det här är en irriterad kille. Han berättar om vad han hatar och et är tydligen en hel del!


I övrigt saknar jag Selma så fruktansvärt mycket, och den privata bloggen är nu uppdaterad igen.

Tillbaka på gymmet

Måndag nu, en liten stund till i alla fall. Veckan började bra i och med solen som var framme i dag. Helt underbart. Sedan att jag skulle upp i gryningen (kvart i åtta) gjorde det ju lite svårare.
Jag ska inte gnälla över att jag inte får sova tillräckligt eftersom jag aldrig lägger mig i tid.

Men var ute på folkuniversitet och sedan en sväng på stan och därefter ska jag väl inte ta i med att jag har gjort alltför mycket.
Jag ska dit imorgon igen på samma tid. Tycker inte det är så farligt, gillar att ha en tid att passa och något litet att göra om dagarna.

Vi fick en uppgift sist som säkert kan verka lätt. Skriv ner 10 bra egenskaper med dig själv.

Som sagt, det verkar säkert lätt, men jag har kämpat med denna jävla lista i tre dagar och NU som först är jag färdig. Får ha som mål till mig själv att jag utan problem ska kunna göra en sån lista på en kvart nån gång i framtiden.

Sen..ska jag ha tvättstugan imorgon.. Haha, är det ens lite intressant?! Nä, antagligen inte. 

Marsvinen får göra sitt bästa nu för att ersätta lite av tomrummet som blivit. Inte för att det går allför lysande, men det är ändå skönt att man har de djuren man har. 2 marsvin, 1 ödla och 1 katt. Eventuellt 1 fisk också, beror på om katten har varit framme.

Sen tog jag mig ner till gymmet idag för första gången sen i tisdags. Det var rätt jobbigt men ändå så härligt att komma ner igen och verkligen träna sig riktigt trött.


Tog denna innan jag studsade iväg till gymmet. Inte för att det syns, men ofixat hår, knappt nått smink, stor mysig hoodie, svarta träningskläder och joggingskor som äntligen torkat. Jag gick ju 1 mil i lördags med en kompis, kanske jag glömde säga och därmed fick jag fixa till skorna lite, hehe.  

Såg en liten stund av 50 first dates igår, och denna låten som är med i slutet är ju så mysig!Nä, nu ska jag gå och lägga mig i min numera, aldeles förstora, säng. Puss och god natt med er! ♥

söndag 11 april

Så det är söndagskväll nu.
Dessa dagarna har verkligen varit ett helvete.
Inte nog med att jag saknar Selma så enormt mycket, så känns det verkligen som att jag förlorat min bästa vän. 
Vi har haft husdjur som dött förr, men aldrig haft ett husdjur såhär länge, plus att Selma behandlades just som en bästa vän. Sov bredvid mig i sängen, satt på en stol bredvid mig vid köksbordet.. 

Har gått 3 dagar sedan nu och jag blir så tacksam över kommentarer på bilddagboken, facebook, och alla jag hunnit publicera här på bloggen ännu. 
Härligt att veta vilka fina vänner man har. 
Jag definierar inte en vän som någon man pratar med en timme om dagen i telefon för att sedan ta en fika i veckan, utan snarare någon man vet alltid finns där. Man kanske inte pratat på väldigt länge, men när man behöver dem som finns dem alltid där, ni ska ha ett jättetack.

Jag har verkligen inte ens lämnat lägenheten. Dels orkar jag inte, sedan ser jag ingen mening med att gå en promenad på några kilometer själv.
Sedan kan man ju inte annat än att bli besviken, för de jag trodde var sånna vänner som alltid finns där så är det dem jag litade mest på som inte ens hört av sig. Det gör verkligen ont att behöva inse, samtidigt som jag försöker resonera med att det är verkligen ingen förlust.

De verkar tro att det är jobbigt första dagen, kanske andra, och sedan är det dags att gå vidare.
Att någon man tillbringat halva sitt liv är borta, och det tar kanske mer än en kvart att komma över verkar ju helt obegripligt för vissa.

Om jag nu ska försöka släppa det för en liten stund, så verkar planerna för kvällen vara kladdkaka med vispgrädde. Jag kommer bli såå tjock om jag inte får låna någons hund att gå ut med någon gång om dagen. Har inte orkat gå ner till gymmet sen i onsdags heller, men jag ska försöka nu imorgon efter att jag har varit på folkuniversitet en sväng, när man ändå är vaken liksom.

Hoppas nu inte någon tog åt sig att vara en dålig vän, inlägget är ju mer tillägnat de fantastiska människor som ÄR bra vänner.

Och snälla försök inte ens påstå att det är dags att gå vidare, det gör jag när jag känner mig redo för det, hoppas det respekteras. Nu önskar jag alla en bra söndagskväll.

Förresten ni vet Kate Gosselin, tror det stavas så, hon med 8 barn, haft en serie? Anywhoo, hon är med i Dancing with the stars och jag har inte sett de andra uppträdandena, men detta var riktigt dåligt, tack för en bra parodi av Jimmy Fallon!finns inga ord..

Under mina 20 år måste jag nog säga att detta varit den hittills jobbigaste dagen.
För en tid sedan fattade vi beslutet att låta våren hund, Selma, somna in, bokade tiden igår, och sedan på vad som kändes som sekunder, var det dags.

Ute på smådjurskliniken tog underbar personal hand om oss.
Selma blev 11 år för exakt en vecka sedan, men har under en tid haft diabetes och växande tumörer.
Var konstant törstig och kissade inne en hel del.
Jag vet att detta var rätt att göra, men ord kan inte beskriva hur mycket jag saknar henne, eller hur oerhört mycket jag älskar henne.

Jag har inte många vänner, men däremot en hund som alltid sov i min säng, ville ha middag vid 20.00, som jag var ute med länge varje dag, och vars päls jag gråtit i otaligt många gånger.

Om man skaffar ett djur när man som jag, är 10 år, präglar det så stor del av ens uppväxt, jag har inte ett barndomsminne sen den dagen utan att hon varit med. Det är villkorslös kärlek det.

Dessa filmade jag på var runda igår.♥


Nu ska jag snart lägga mig, måste göra en grej med arbetsförmedlingen imorgon, men känner egentligen inte att jag orkar..

Vill passa på att tacka för kommentarer på facebook och min bilddagbok idag.

Jag ville inte göra detta till ett gnälligt inlägg, för jag är så oerhört tacksam för denna tiden! Det har verligen varit hon som tagit mig igenom allt jobbigt..

Ta hand om de ni älskar, god natt! ♥

Chillin

Nu ska jag snart gå och lägga mig, imorgon kommer bli en jobbig dag så lika bra att försöka få så mycket sömn som möjligt.

Vilket jag inte fick idag! Gick upp innan 8, och det ska tilläggas att jag inte har nått emot att passa tider. På med kläder och rusa till bussen, ut till Gullberna, dit man måste om man är inskriven på arbetsförmedlingen. Där skulle jag varit mellan 9-12, men det var inställt så vi såg en film istället, och får nöjet att göra om detta nästa vecka, joy..

Därefter hittade jag Tompo (skamlös länkning av hans blogg) och åkte in till donken.
När jag kom hem var jag med hunden utomhus eftersom det var så fint väder, man kan tydligen filma med min kamera, och lägga ut på youtube. Det har jag i och för sig vetat innan, men jag har aldrig brytt mig om att testa. Nu har jag och vet att det funkar, så nu jävlar ;)

Ska som sagt sova nu, lyssna gärna på dessa låtarna! :)

LMFAO - Shots feat. Lil Jon

Wale - Chillin feat. Lady Gaga

In my head

Kom hem för inte så länge sedan.
Tillbringat första delen av dagen med långpromenad med hunden och snygga till lite här hemma.
Därefter gick (!!) jag in till stan för att träffa lite folk. Räkor,ostbricka, vin och lite onyttigheter. Riktigt gott och jag hade hur roligt som helst verkligen!

Hehe, sitter vid databordet nu och tittar på nya marsvinet som äter för fullt, han är så liten så han hamnar nästan i matskålen för att få i sig nått, lilla vännen då.


Håret var egentligen plattat, men som ni ser så ville det sig inte ändå, haha.

Sedan hoppas jag alla har haft en bra påsk, trots hur äckligt mycket mat som går åt.
Att man äter är väl en rätt grundläggande vana att ha, men under vissa högtider, främst påsk och jul tycker jag, så äts det i sådana överflöd, folk trycker i sig mat trots att de varit mätta sen länge, eller slänger allt som blir över. Klart vi också har lite annorlunda mat när det är sådana högtider, men det enda speciella vi haft i påsk är skinka (som jag inte äter), så den har väl räckt i några dagar nu, och en janssons frestelse idag, med lite kokta ägg också. Vi har inte haft en massa godis heller, så det här med att använda helgdagar till att äta till man spricker är ingenting som intresserar mig särskilt.

Men i alla fall så hoppas jag påsken var bra och att solen var framme hos alla. Skönt i solen när man går långt och ser alla motorcyklar som folk börjar ta fram, det är vårkänslor på en gång det med tanke på hur mycket jag gillar dem. Vi väntar nog liiite till innan vi cabbar ner bilen för i år, men jag har sett andra som verkar oberörda av att det är lite kyligt, köra runt med taket nere, härligt!!
Verkar som att lite veteranbilar dykt upp på vägarna med, fast de gillar jag inte särskilt mycket, skulle inte kunna tänka mig att ha en bil som står inne i ett garage större delen av året och sedan slukar bensin.
Om jag någonsin blir klar med körkortet så får mc-kortet stå näst på tur, haha!
Nu är cykeln fixad och hämtad med, så återigen, vårkänslor!

Justja, jag hade ett fint linne på mig ikväll med ju. Jag har en skum vana av att köpa plagg, lägga undan dem och sedan glömma dem. Ska inte nämna antalet oanvända skor, men det andra klassar jag som vettiga köp, bara det att de hamnar långt in i garderoben redan från början. Bra det, då blir man lite överraskad när man håller på att leta inför en utekväll, haha.

Nu-sova!

Jason Derulo - In my Head

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus