GC - like it´s her birthday

Videon till Good Charlottes nya låt.


När ett band man gillat sedan deras första skiva, släpper första singeln till deras femte skiva så gör det dagen perfekt, helt klart.
Skivan kommer i november så mycket att se fram emot den månaden. (ska ju sa Adam Lambert i Danmark med)

An någon anledning brukar jag tydligen uppdatera torsdagar, för ikväll är det ett nytt avsnitt av Vampire Diaries som sänds ikväll och går att se imorgon..

Jahapp, det har inte hänt så mycket egentligen, eller jo, men ingenting nytt sen sist, hehe.
Jag var hos Jocke igår och hjälpte till att bestämma färger då de ska måla om köket, bad att få låna Pirates of the carribbean 2 och när jag kom hem såg jag att han hade lagt in en ask toffifee i min väska..aww, gulligt!

Idag har jag tränat som fasen, träningsvärken i magen är enorm så jag ska snart inta soffläge. Förra veckan hyrde vi lite filmer på Hemmakväll för strax över 100 kr, och gjorde man det så fick man tydligen köpa en film för 1:- Jag valde Horton, denna ursöta barnfilm om en elefant. Så nu ikväll har jag glort äppelpaj som jag snart ska äta.

Lyckades också tajma in det så att ALLT smink tog slut på en gång, det brukar blir rätt dyrt, men näpp, inte denna gången. Jag krånglade med personalen ruggigt länge tills jag hittade exakt rätt nyans på foundation, den perfekta mascaran och ögonbrynspennan. Ögonbrynspenna kan man dock inte påverka mig, där duger h&m:s egna aldeles utmärkt!

L´oreal - true match


IsaDora - build-up

Nähäpp, elefantfilmen var det ja!!


Get outta my way

God kväll. Denna gången är det helt sant när jag säger att jag snart ska gå och lägga mig.
Har hänt en del idag, mycket blandat och en hel del jobbigt så det är en sån dag där jag gärna hade dragit täcket över huvudet och sovit en stund till. Men näpp, jag var uppe kl. 6:50. Hade en tandläkartid tills 8. Tyckte det var på tiden att boka en tid. Allt gick prima, hade inga hål och allt såg fint ut, så efteråt gick jag en sväng i väntan på att affärerna skulle öppna. Mycket jag vill ha, men inget jag köpte.

Nä, inte mycket alls att berätta om denna dagen, jag har mest varit uttråkad, men fått en del utträttat. Sorterat en del, skönt att bli av med en massa kraffs.

Fabian somnade innan i min soffa och jag var tvungen att slita fram kameran, sötaste på länge. Hehe, jag brukar hiva över en filt med tanke på att katterna hårar, men han blir ju bara sötare på fotot med den som bakgrund!


...aww!!

Sitter och går igenom bilder på alla djur vi haft, usch vad jobbigt. Började skriva, men raderade texten, orkar inte tänka på alla djur jag älskat något galet mycket, men som inte längre finns kvar. De borde fått vara kvar hos mig längre, men det var väl inte meningen. Själviskt att tänka så, de var ju sjuka.. Från Roffe som jag bara hade några månader, och till Selma jag var uppväxt med.. de betyder så mycket och jag tänker på dem varje dag.
Nu har vi ju två fina katter och sen är det ju min lilla Timothy (marsvinet). Ett liv utan djur finns inte för min del.

Vissa dagar är lättare än andra, men en dag som denna, som varit lite jobbig, och så ser man sina fina djur när man kommer hem, som blir överlyckliga över att "hon-som-matar-oss" är hemma, då blir det lite lättare.

Mister!

Nu känns det dumt att inte ha med Timothy ju.


Nej, nu ska jag nog sova, Vampire Diaries sänds i usa ikväll så det ska finnas att se imorgon förmiddag, så det blir ett avsnitt av det, få min långa "att-göra-lista" lite mindre, och sedan dra till gymmet så jag kan ta det lugnt.

Just det, denna är ny! Asbra som vanligt, se den!!


God natt!

Adam Lambert

Tjofräs!
Hehe, alltid när jag ska uppdatera måste jag läsa mitt senaste inlägg så jag vet hur länge sedan jag uppdaterade och om vad, trist att upprepa sig själv ju.

Justja, nya kisen.
Vi har imorgon haft honom en vecka och allt har gått utmärkt. han fattar att han är innekatt, jagar glatt våran andra katt, och sitter och glor på marsvinet.

Han har väl lite andra intressen än så, men det är ju bara exempel. Köpte ett gäng pingisbollar han kunde ha att roa sig, men hittills är en toapappersrulle det roligaste vi har här tydligen..
Fabian fick han heta!

Oh, höll på att glömma det viktigaste. Selma skrev till mig på facebook att Adam Lambert skulle komma till Sverige och att biljetter skulle gå att boka från och med fredagen.
Grejen är att jag lärde känna henne i somras då vi jobbade på samma ställe, och fick höra hans låt på radion, och när vi insåg att vi var lika stora fans svor vi på att om han kom till Sverige skulle vi gå.
sagt och gjort, biljetterna är bokade och betalda.
Onsdag, 10 november i Danmark blir det. Hon bor i Lund så det blir smidigare och billigare om jag tar tåg dit, sover där och sedan tåg till Danmark.  Kul, längesedan jag var där. Åh, vad oktober kommer kännas som en lång månad!



Nu sitter jag här med värsta tränignsvärken på länge. Jag har ju varit förkyld och inte kunnat träna, men i torsdags kändes äntligen allt okej så jag pallrade mig dit och körde mage, rygg och axlar. Dagen därpå blev det ben, bröst och ännu mer mage. idag är det vilodag och imorgon kör jag på som vanligt igen. Det är så kul att äntligen kunna vara där som vanligt!!

ha en fin söndag nu!

Sorbet

Tjoflöjt! Tänlke börja med att dela med mig av receptet på sorbet. Det är riktigt gott, och innehåller ingen mjölk eller fett. Jag tror man kan hitta liknande recept lite här och var, men det jag har använt är ifrån en kokbok som är äldre än mig, som fanns i en second hand affär för 5:-

Sorbet hallon-, jordgubbs-, eller svartvinbärssorbet
1 dl strösocker
1 dl vatten
3 dl färska bär (frysta fungerar utmärkt om de får stå framme en stund)
2 äggvitor
1 msk strösocker

Koka upp vattne toch häll i 1 dl socker, låt koka i ca 5 minuter. Låt kallna.
Mosa bären. Blanda sockerlag och bär.
Frys blandningen i 1-1,5 timme tills den är frusen.

Vispa äggvitor till hårt skum.
Blanda ner sockret och rör sedan ner i bärmoset.

Frys ytterligare i 2 timmar, rör under tiden.

Gjorde med jordgubbar första gången, och björnbär den här gången, tror nog björnbär är snäppet godare. Lycka till!


Meet me at the hotel

Nu tänkte jag bara göra en snabb uppdatering innan jag lägger mig, som sagt, ska ju bli skärpning på bloggandet! I fredags blev det klart att vi skulle ta hand om en katt.
Det var det jag inte ville skriva om i söndags, eftersom jag inte visste om allt skulle fungera, men det gjorde det.
igår (måndags) eftermiddag kom han hit, och är en modig liten kille. svassade rätt ut till kattlådan och högg sedan in på maten. Mister (vår andra katt) och han börjar komma överens med. Igår tog de stora omvägar kring varandra, men nu går det bra. Sen på kvällen var jag själv med katterna och stängde lite dörrar så bara kök, hall, badrum och mitt rum var tillgängligt, eftersom att jag inte litar på att en sån liten kat tär rumsren, men peppar peppar, inga olyckor ännu.
På natten studsade han upp och sov bredvid mig i sängen, och kattungar sover väl egentligen riktigt mycket, så han var väl vaken och redo för jävulskap vid 14-tiden idag.

Tror han är en vanlig bondkatt, och antagligen 12 veckor gammal, fortfarande inget namn, men vi kommer nog på nått.

Liten söting va?

Idag har jag promenerat lite, rätt skönt trots regnet. Jag blir i alla fall mycket piggare av det.

Sedan såg jag att bubbleroom.se har nått som heter dress of the day, där de har 5 olika klänningar och de kostar 149:- på just den veckodagen man är.
såg att denna klänningen gällde i dag (tisdag) och kollade bland kommentarerna om den, och där var en skrev att hon hade köpt den, i S men den passade inte, och sen mejladress till henne.
Jag chansade och visst, den fanns kvar, så jag får den för 80:- istället, tror den kommer imorgon eller onsdag.
Kanske inte riktigt rätt säsong för nya klänningar, men det är såhär jag handlar, haha.
Handlar på reor och lägger undan till rätt säsong.
Sisters Point BW-2 Aprikos

Tyckte den var söt iaf!

Pitbull- Hotel room service


Älskar inte videon, men tycker låten är helt okej.

ska lägga upp lite recept som jag glömt. Rabarberpaj med maräng, och sedan ska jag göra egen sorbet imorgon..

NU ska jag sova! God natt med er! :)


Söndag, 12 september

Innan jag ens börjat skriva tänker jag först nämna att jag inte menar någon särskild person i inlägget. Det är inte meningen att någon ska känna sig träffad eller sårad av att de tror att jag menar dem..okej?

jo, jag har funderat mycket på det här med vänner och vad som händer när man växer upp/ifrån varandra.
Det här med att man får olika intressen, bor på olika orter eller så, tycker inte jag spelar någon som helst roll. En vänskap brukar vara starkare än så.

Men ibland måste man förstå när det är dags att dra sig undan.
Några exempel:
Ni delar inga intressen alls längre, verkligen ingenting. - Inte mycket att prata om då ju?

Personen har inte gjort någon hemlighet av att de inte gillar din pojkvän, eller flickvän med för den delen.
- Bara att lära sig gilla de ens vänner är ihop med.

För min del spelar det stor roll om de inte gillar djur. Jag skulle knappast säga upp en bekantskap md någon som är rädd för djur eller allergisk, givetvis gillar inte alla djur lika mycket som jag, och jag skulle aldrig begära att någon som var rädd eller ovan skulle gå i närheten av mina djur, men att ha någon här som gång på gång informerar om hur illa hundar luktar, hur tråkiga marsvin är, eller att "deras katt minsann inte för gåra si och så" är ju respektlöst mot mig.

De pratar skit. Pratar de skit om andra med dig så pratar de också skit om dig med andra. så med andra ord, säger någon nått om nån som inte är nävarande, som skulle kunna klassas som skitsnack, visa att man inte lyssnar på sånt.

De som faktiskt tror att avståndet spelar någon roll. Hälften av alla jag har på msn bor inte ens i Karlskrona, vissa har jag inte ens träffat, men räknar ändå dem som mina nära vänner, just för hur myckt jag litar på dem.

Jaja, detta är bara lite av vad jag funderat på nu idag.
Jag har egentligen en del annat att fundera vidare på.. sen händer det antagligen nått kul imorgon med, men berättar inget förren jag vet helt säkert..

Apropå fina vänner, många av mina har bloggar, tänkte lägga upp vissa här, så kan ju fler ha en chans att hitta nya och bra bloggar, sånt är ju alltid kul.

Tompo! Mandy  Josse   Issa   Carro   Julia    namnen är länkar, tryck bara på de vars bloggar ni vill läsa

Avstånd spelar som sagt ingen roll! ;)     

Så, nu har jag fått det sagt. Dagen har varit lugn,Jag gick ner till affären för att köpa ingredienser till vår hemmagjorda pizza. Eller pizzor snarare. Ruggigt goda med extra allt på.


Den här fick jag förresten i födelsedagspresent visst är den fin?!
Jag älskar den, ska bara sätta den på säkert avstånd från katten, hehe. Måste ju vara rädd om den!




Vill bara informera om en tävling, som finns HÄR , ni tävlar om snygga ringar! Nu har hon en ny blogg, som ska ta över efter den gamla, som ni hittar HÄR!

Ny säsong av Vampire Diaries

På allmän begäran..-haha, nä, Mandy bad mig uppdatera lite oftare, och vad man gör man inte för sina vänner? ;)
Tycker det är rätt kul hur många man kan klassa som sina vänner trots att man aldrig ens har träffat dem.
Jag har flera jag lärt känna via nätet som jag antingen besökerna bloggarna ofta, har på facebook, har på msn eller har telefonnummer, eller allt det nämda. Hade varit kul att hälsa på några. Fast det jag menar är att trots man inte har träffat dem, så kanske man skriver personligt, eller får reda på någonting om någon som gör att man bara "klickar" och funkar utmärkt som vänner, även om det bara är via nätet. Därför älskar jag att nörda mig en stund vid datorn om dagarna och "hälsa på dem". Inom rimliga gränser, haha.

I dag har jag varit hos frisören i alla fall. Jag rusade in till Lesley & Co igår, tio minuter innan stängning och bad om en akuttid så i gryningen (vid 9.00) var jag där. Blev jättebra, hon klippte inte bara topparna, utan klippte upp det lite mer, men behöll ändå längden.



Sen åkte jag hem och pluggade, kom igång rätt bra på min referensrapport, så det blir nog lätt att fortsätta imorgon. 
Därefter var meningen att jag skulle ner till gymmet, jag la ner kläder och parkerade väskan vid dörren, men hur mycket jag försöker intala mig det så är jag inte i närheten av frisk ännu. Möjligen sjukare än igår. Tror jag är förkyld, allt gör ont, väldigt trött, och hostar en del. Med andra ord vore det rätt puckat att gå till gymmet insåg jag, så jag tog med mig kameran och gick en runda och fotade istället, fick nog till en del bra bilder kändes det som.

Nu ikväll har jag tagit en lång dusch, håret ser ju så bra ut när man lämnar frisören sen tar det 15 minuter-14 dagar att få ut allt jox de haft i håret.

Kan inte sluta lyssna på den här låten ikväll. Den är dagens obsession. Nog för att jag lyssnat en hel del på Maroon5 förr, men när blev Adam Levine så snygg?
Är det bara kläderna som gör det?

Maroon5 - Misery



Sen glömmer väl ingen att Vampire Diaries andra säsong börjar idag? I Sverige lär den väl inte visas förren 2012 eller nått, men om man följer de amerikanska sändningarna som jag gör, så kan man se dem dagen efter att de har sänts.


Seven Pounds

God kväll!
Nu är det nästan personligt rekord i att inte skriva, men har inte haft tid.

Jag har börjat plugga, bara en kurs i ett halvår, men jag ser det som en mjukstart ifall jag vill fortsätta med det. Dock är det precis i början av kursen av nu, har ett prov nästa vecka och den är på distans, så det är nog därför jag inte suttit ned bloggen, vill inte bli distraherad.

En fördel med det är att jag har skaffat Skype nu, woho!

Igår hade jag sett fram emot att gå ner till gymmet, men jag blev sjuk så jag gick till Hemmakväll och hyrde några filmer och köpte godis.

Vi såg Seven Pounds, och den var sjukt bra. Rekomenderar alla att se den, lite knepig början kanske, men riktigt bra film om en man som bestämmer sig för att förändra 7 människor liv.

Will Smith i huvudrollen, som i övrigt är suverän skådis OCH sjunger riktigt bra med!



Ska nog se ett avsnitt av nån serie och äta lite av min marängpaj jag gjorde idag. Den blev jättegod! marängtäcke och grejer var det med.

Hoppas på sol imorgon så jag kan fortsätta roa mig med nya kameran med, då blir det ju massa bilder här med så småningom. Nu är det inte läge för bilder på mig dock..som sagt.. jätteförkyld. Bara föreställ er hur jag ser ut, ingen succé.

Sen måste jag desperat klippa mig. Nån som vet nått bra ställe i Karlskrona?


Hihi, förlåt, jag var tvungen!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus