Morsdag och sånt

Tjo! Hoppas alla har haft en bra dag. Det var lite konstigt imorse, vaknade 7:30 som jag gjort de senaste veckorna, var så van att stiga upp den tiden för att ta mig till Blomsterlandet. Var en stunds deppande över det, men jag somnade om en liten stund i alla fall.
Jocke kom vid lunch så vi åkte till Max. Jag har inte ätit där på flera månader, och har man väl börjat äta sådan man äter man nog aldrig en burgare på Donken igen. Så stor skillnad.

Så han kom hit och så bytte vi till min mammas bil så vi kunde köra nercabbat. Vad annars en solig dag liksom?
Justja, hade på mig min nya kjol idag, som jag glömde fota såklart. Aja, nästa gång. Den är verkligen superfin. Jag ogillar kläder som är för "gulliga" med volanger eller ryschpysch. Det kanske inte är ett ord men jag hoppas ni förstår vad jag menar.Denna är i alla fall helt i min stil, ska fixa bild.

Sedan låg jag ute i solen och läste men tog aldrig av mig linnet för "jag får ju aldrig någon färg ändå". Gissa vem som har dekorativa märken efter axelbanden nu då? Javisst-jag!
I går var det morsdag, fast min mamma fick sin present i fredags.

Ett arrangemang som jag gjorde det sista jag gjorde i fredags innan jag slutade. Hon gillade den och jag vågade inte ha den ståendes i två dagar så hon fick den med en gång när vi kom hem igår.
Sen efter träningen igår gick jag till affären och köpte vaniljglass, choklad och blåbärspaj och fikade på kvällen!

Ja, det har ju inte varit så mycket träning i veckan som varit. Tränade nog på måndagen, sen har jag varit för förkyld för att gå dit, jag hade bara gjort det värre. Men nu är jag igång igen!


Tack för 5 lärorika veckor!!!

Hej!
Har haft en seg lördag. Ätit lite ostbågar tillsammans med katterna (låter tragiskt, men är rätt mysigt) druckit coca-cola och sett några avsnitt ur första säsongen av Scrubs!

I går var sista dagen på min praktik, och eftersom jag alltid är ärlig på bloggen, så var jag rätt ledsen under hela eftermiddagen och kvällen igår, kände mig gråtfärdig.
Anledningen är att jag stormtrivdes. Allt som gjorde att jag trivdes var inget som hade med själva jobbet i sig att göra, utan arbetskamraterna, att jag fick göra nytta, komma med egna idéer, vara estetisk och skapa arrangemang och verkligen få prova på allt i butiken. Jag vet att det är något sådant jag vill göra nu i alla fall, jag fick absolut ut det jag ville av min praktik.

I torsdags gjorde jag en rabarberpaj med marängtäcke och massa drömmar som jag tog med. Jag var stressad på morgonen, hade planerat dåligt, så jag fick ha en enorm väska, och en "vanlig" med alla andra saker i.
Men jag tog fram allt under lunchen och det uppskattades av alla.

Sen på eftermiddagen så hade de gjort den här till mig.

I kuvertet stod det hur tacksamma de var för hjälpen de fått under mina veckor, och sedan fick jag välja ut varor i butiken för en summa.

Jag gick i lugn och ro och planerade på hur jag kunde göra om hela min fönsterbräda och slänga gamla blommor och krukor. Jag kan visa en bild på hur den såg ut innan..Skratta inte åt mig..

Ja.. En bild säger mer än tusen ord. De blommorna is no more om jag säger så. Till mitt försvar skyller jag den i mitten på katten. Han sitter gärna och tuggar på bladen när jag inte ser och hör, därav de torftiga stråna.


De här valde jag ut, krukorna med. Två fredskallor, två röda rosor och en murgröna formad som ett hjärta.
Ska se om jag hittar bilderna på krukorna med. Jag har spanat på dem under mina 5 veckor, de är så granna! Hehe.

Två av den krukan. (det låter inte rätt)

Två av den med jordgubbar på, och en av den i plåthink.  

Nä, så allt detta plus mina väskor, så mamma kom och hämtade mig, för jag skickade ett sms att det inte var fysiskt möjligt att få med allt på bussen. Så när jag väl var i bussen kände jag mig mycket lite gråtfärdig. Jag kommer sakna alla så mycket! Men jag ska se till att bli deras bästa kund och vara där mycket och hälsa på.

Justja, resultatet med!

Och jag nöjer mig ju inte med att ha det rent och snyggt på ett ställe, nej då, allt städades grundligt innan jag var nöjd. Nu känner det mycket roligare att komma hem faktiskt!

Det blev lite mer handlade under gårdagen och idag, inlägg kommer imorgon! (eftersom klockan är 23.54 nu)

Måndagen den 23=otur

Jag känner mig sjuk!! Har lite ont i halsen och är varm, hoppas det är något som går över jädrigt snabbt. Givetvis stannar jag hemma från jobb om jag är sjuk, just därför jag hoppas jag ska vara frisk som en..- vad man nu brukar säga, tills imorgon.

Dricka coca-cola zero räknas kanske inte som ett steg mot att bli frisk...Vanlig coca-cola var slut när jag handlade, jag blev enormt besviken..
Så är det, måndagen den 23 är det nya fredagen den 13.
Nämde jag att jag frick sprejlim i håret imorse med? Härligt härligt..

Förutom dessa raderade dedikerade åt gnäll, så har faktiskt min vecka varit riktigt bra. Jag trivs så bra på Blomsterlandet, och japp, det är "bara" en praktik, men det ser bra ut på mitt cv att ha jobbat där, och om jag kanske till och med skulle kunna få en timanställning eller något just där skulle jag blir mer än nöjd.


I tisdags förra veckan rusade jag till Willy:s på lunchrasten och köpte ingredienser till en morotskaka och rabarberpaj med marängtäcke så när jag kom hem ägnade jag kvällen åt att baka riktigt mysigt faktiskt.

Så efter jobbet på onsdagen åkte jag dit, vi åt, v blev mätta, han fick presenter, han blev nöjd. Alla glada. Hehe.


På lördagen var det dags för nästa fest, en vän som hade fyllt 30 år. Samma dag kom jag på att det kanske är hyffs att ha med sig en present, så jag gick in på Enkla och hade riktigt kul och kände mig estetisk.
Enkla är en butik med lite inredningsdetaljer, teér, lite shabby chic stil på mycket.

Så jag hittade en skål som jag la i en påse té i, en tesil, en påse gammaldags kolor och en burk rabarberkola.
Man tar en tesked av det, mikrar tio sekunder och får världens godaste kola som man kan ringla över tex glass. Jag har haft den smaken själv, enormt god!
Sen fick hon i kassan slå in allt i cellofan och jag blev SÅ nöjd, det blev den nyfyllda 30-åringen med.

(kass bild, men ni får en idé om hur det såg ut iaf)
Där var det välkomstdrink, middag, stora tårtor, och sedan chips, ostbågar och lösgodis. Jag rullade i princip hem, för allt var så gott och alla hade jättetrevligt tillsammans, verkligen en lyckad kväll!


Och nu är det måndagen den 23, denna otursdag.. Nä, men jag ska försöka sova nu och se till att vara pigg och glad till imorgon! :)

Mer gymträning, nya övningar!

Hejsan! Uppdaterar någon annan gång om hur veckan har varit, men när det gäller gym och träning har det gått strålande.
Förra fredagen när jag var där letade jag upp en utav tränarna och bad hene om hjälp med lite nytt att göra.
Har jag tränat där de senaste 5 åren, dagligen, så behövs liiite variation för att hålla motivationen uppe.
Från allra första början var det ungefär 9 olika maskiner och sedan la jag till de jag gillade helt enkelt, med tiden blev det rätt många, för många för att orka köra igenom alla maskinerna som tillslut tog över en timme, så då delade jag schemat i muskelgrupper.
En dag körde jag ben, bröst och ben. Nästa dag blev det biceps, axlar och ..nått mer.
Fram tills nu då.

Så numera är det delat i tre delar. Med ben för sig, mage/rygg/biceps och slutligen triceps/axlar/bröst.

Låter kanske som en liten ändring, men det påverkar hela min vardag! Jag längtar tills imorgon när jag ska dit, det är så roligt!
Det tar bara en halvtimme att köra igenom plus stretchövningar efteråt, så jag har inget att skylla på, jag hinner det varje dag numera, och det trots att jag jobbar 9-17.

Lite mindre maskiner är det nu med. Det finns ett mindre rum, eller område, på gymmet där de som kör bänkpress och hantlar håller till, och där har jag nu massa övningar igen.
Jag hade ju det en period innan också, men då gjorde jag det inte så mycket för min egen skull.

Och nej, det är inget beach 2011 eller sånt trams, det här är enbart roligt! :)


Lipstick

Tjoflöjt!
Så länge det är soligt vet ni var jag inte är- datorn, haha. Nä, men eftersom jag är på Blomsterlandet måndag till fredag så passar jag ju såklart på att göra annat när jag väl är ledig på helgerna.
Men nu har jag varit där i tre veckor och stormtrivs med allt och alla.
Finns inte så mycket mer att säga än så känner jag, jag gör någonting om dagarna jag trivs väldigt bra med helt enkelt.
Alltid när jag ska sammanfatta över en veckas obefintlig uppdatering blir det flummigt men jag ska försöka skärpa mig.

Tar lite korta sammanfattningar;
Söndag: Trädgårdsmässa i Wämöparken. Jag satt och myste i solen och fotade en massa. Underbar dag.


Torsdag: Säsongsavslutning av the Vampire Diaries. Älskar den serien så under tiden jag väntar på en ny säsong får jag beställa hem lite fler av böckerna tror jag.

Fredag: Var på gymmet och gjorde tillsammans med en tränare ett helt nytt träningsschema. Berättar mer om det senare..

Lördag: Det är tydligen Eurovision idag. Jag visste oundvikligen att semifinalen har varit, men läste imorse att finalen är idag. Blir nog som vanligt att jag sätter igång teven kvar i tolv eller nått, så jag vet vem som vinner. Orkar inte slösa en hel kväll på att sitta vid teven. (som ni kanske förstår är jag inget stort fan av melodifestivalen heller). Däremot så försökte jag ta igen flera månaders melodfestivalhysteri och hörde denna låten.
Jedward-Lipstick

Irlands bidrag som fastnar rätt snabbt. I like it a lot! Får se hur det går för dem.

Smink, blommor och jobbig katt

Kass uppdatering, jag vet, men jag har ärligt talat varit så trött dessa dagarna. Jag stormtrivs på praktiken och har fått prova på det mesta känner jag (och har hela 3 veckor kvar!!)
Men sedan har ju jag gått arbetslös flera månader och då sovit längre om dagarna, plus att jag absolut vill fotsätta vara på gymmet 6 dagar i veckan. När jag jobbar mellan 9-17 och är hemma 18, och ska äta först brukar jag verkligen få dra mig till gymmet, det är SÅ motigt, men jag behöver det ju, kommer få ont i ryggen om jag struntar i att träna.

Som sagt så trivs jag, alla kunder är så trevliga, gillar personalen och har fått känna mig rätt estetisk de senaste dagarna och gjort lite olika planteringar och arrangemang.

Denna gjorde jag 8 stycken av idag innan jag gick hem.

..och den gjorde jag förra veckan.


Så förutom det har jag då försökt få in träningen med. Häromdagen kände jag mig trött tidigt på kvällen och tänkte att om jag lägger mig tidigt vaknar jag tidigt och kan vara på gymmet innan jobbet.

Sämsta idén på länge. Vaknade klockan 03:00 - klarvaken. "inte en chans" var enda tanken och sedan gosade jag ner mig och lyckades somna om.

Viktigt med en bra start på dagen ju. Vilket jag absolut inte fick idag!
Jag vet att jag har gnällt sagt det innan, men visst är det så att ofta så tar i princip allt slut på en gång, när det väl gör det? Maten, strumpor, smink.. Smink i mitt fall.

Jag köper inte så ofta för jag använder nog rätt lite egentligen, men anyways..
Imorse stod jag och skulle få fram foundation och det kom inte en droppe ur flaskan..Då blev jag lite putt..
Tänkte att man kan ju anstränga sig lite och ta mascara i alla fall.. Nähä, totalt slut där med, justja.
och ögonbrynspenna..en liten stump kvar där.. Och på naglarna var det lite bortflagat nagellack, tur att jag åtminstone var nyduschad och fick ut några droppar foundation ändå.. Men vafasen, allt på samma dag.
Fick gå till KICKS direkt när jag slutade.


Pjuh, allt inhandlat.
Jag brukar köra genomskinligt nagellack från Depend, men detta var något som tydligen skulle göra naglarna starkare med, hoppas det funkar, men jag målade på lite innan och det ser ju riktigt bra ut.

Fyndade (eller nja) skor och en ny kjol förra veckan med, ska visa bilder imorgon eller så, men nu är jag så trött, måste sova och gömma mobilen. Har mobilen som väckarklocka och kattungen sover alltid i min säng, så när väckarklockan sätter igång tror han det beyder att mobilen vill leka med honom (typ) och stänger på allvar av klockan när han "fångar" mobilen. Dock tror jag det hade låtit som världens sämsta ursäkt om jag kom försent till jobbet och skyller på katten så jag får trixa till det för honom lite. Ha två klockor, vända mobilen upp och ned och så vidare, haha.. Natti natti!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus