Halloween

Tjingeling! Idag tycker jag att jag har hållt mig produktiv. Gick upp och började att baka chokladmuffins, som jag har gått och tagit utav hela dagen.. hehe..
Vi hade även köpt en pumpa som jag tog på mig att göra iordning. Eftersom jag aldrig gjort det innan så hade jag inte allt för höga förväntningar, men jag blev faktiskt riktigt nöjd. Den lyser så fint :D
Jag vägde marsvinet, han såg så kul ut när han satt i tupperwares våg, så med lite mat att tugga på kunde vi slutligen väga, och fota honom.

Efter det så gick strömmen ett tag, det var ju spännande, men vi roade oss med att titta ut på snön som vräkte ner istället. Nästan lika kul det.

Sen har jag sysslat mig med att göra iordning en halloween-dräkt, med spindelnät och spindlar, riktigt snyggt, och eftersom det blev så mycket över tog jag tillfället i akt att pynta huset med, hittade även en bild på en fladdermus som jag skrev ut och använde som mall till de 7 fladdermöss som nu sitter på dörrar och fönster här.

Jag har även väntat på att motivationen till att städa ska dyka upp, men det gjorde den inte, kanske imorgon istället haha.

Slutligen gick jag in på Ica och köpte godis till barnen (mig), haha. Bilder från dagen kan ni hitta på min bilddagbok.


Happy Halloween everybody!!

Kalmar, ikea & sömnbrist

Tjohej.Idag är jag supertrött.
Igår var det tänkt att jag skulle in till stan för att vara på körskolan en stund, och sedan gå till gymmet. På bussen in vid tio så ringer dem från bokningen, och ber mig komma in och jobba. Visst, klart jag vill jobba, men isf så borde jag också ha sovit bra mycket längre än till 8 den dagen. Men jag gav mig den på att jag skulle träna i alla fall.
Träffade Jocke och Peter och tränade och tog en lååång bastu, som ni kanske börjar att förstå så gillar jag att basta.

Nä, så det var ju bara att gå hemifrån sen vid 20.30 för att jobba till 7.10, och det gick bra. kruxet var bara att jag skulle åkt till Kalmar idag vid 12, så jag kom hem, la mig, sov i 4 timmar, och åkte till Kalmar :P Jag kom nyss hem och är supertrött.
Men det var värt det! :)

Jag införskaffade lite snygga tallrikar, muggar och ytterligare plock till kök, (på ikea så klart) och åt jättegod mat i restaurangen.
Kom hem för en stund sen och nu sitter jag här och är trött, men det är självförvållat så det är ingenting att bråka om.

Just nu ikväll sitter jag och sörplar lite på coca-cola cherry. Den finns inne på citygross, och är en väldigt skum smak, jag vet inte om det är bra eller dåligt.

Och på fredag är det Halloween!! Alla som ska hitta på någonting räcker upp handen! Vet själv inte vad som händer, men tycker ändå det ska bli kul, vet inte varför, har inte ens en pumpa.

Enda pyntet jag har är en blomkruka jag fick igår, i form av en pumpa, med en garderobsblomma i, eftersom det är den enda blomma jag kan hålla liv i. Några andra blommor det är svårt att ta livet av? och säg helst inte kaktus!  :D 

Kollektivtrafik

Hejsan allihopa. Löv, löv, löv överallt...aja..
Någon som såg Ghost Ship i onsdags?
Det är tänkt att vara en skräckfilm, men sådär läskig vet jag inte om jag skulle kalla den. Bra var den iaf. 
Trots att jag redan har sett den och satt och förstörde för dem som inte hade. 

I går fick jag något ryck, och satte upp tavlor, ställde mig och bakade, och började sedan att virka 0.0.  Jag täänkte att det skulle bli en halsduk, och det lär det nog bli. Men det är nog troligast att den passar marsvinen..det minsta marsvinet..

Apropå det så mår Betty bra och verkar trivas här, hon är nu 8 veckor gammal den lilla dammråttan..<3

Idag har jag krånglat med bussarna, åkt totalt 4 olika bussar, och fler kommer det att bli, blivit sur, nästintill gått vilse, och sedan gått den resterande biten till vart jag var på väg. :P
Begåvat I know.

Så jag kom hem från det vid 12 och tänkte lyxa till det lite innan jag ska iväg igen. Så jag la en ansiktsmask, hade köpt nya schampoon från Nivea och tog en lååång dusch.

Sitter just nu och gör absolut ingenting, och lite senare ska jag iväg och träffa Jocke, Filip och Vickan, ska bli kuligt.

Det är ju fredag idag!! Wihoo! Haha, ha en bra kväll på er allihop :D


Äntligen Måndag!

He..he. Skämt åsido. Alla som vill får ju gärna lista fördelerna med måndagar, för jag kan då inte komma på några!
Hoppas helgen har varit bra för det har min! :D Lilla Betty (Boop) har börjat känna sig hemma, och det är ju jättekul.

I lördags var jag lite tråkig och var hemma, men jag vet inte om jag inte hade lika roligt för det. :P Lättroad som man är.
Svensson svensson, lösgodis, chips och läsk. Jag var lycklig. Hehe, tidigare under dagen träffade jag brorsan och hans flickvän, och det är såklart alltid roligt, trots att han undrade hur jag kunde döpa ett marsvin till Betty (Boop)

Jaja, träning igår och därefter äppelkaka hemma hos Jocke. Sen var det kvickt hem som gällde, för dagens i-landsproblem igår var att det började tre filmer jag ville se samtidigt. I hennes skor, Bad company, och Bridget Jones.
Jag har sett dem alla tre, och då kan man tycka att valet bore vara enkelt, men icke! Jag såg allihop och satt och zappade i tre timmar istället. Det var ju en lösning det med.

Usch, jag börjar bli riktigt rastlös här..inte bara ikväll utan överhuvudtaget. Nu finns det snart inte mer att tvätta, städa eller rensa. Jag behöver göra något. Humm humm.. förslag?

Nä, nu ska jag ta itu med mitt andra i-landsproblem. Rensa min väska..

Ha en kul kväll allihop. Göken!

Betty (Boop)

Tjoflöjt!! Idag är det en bra dag, och det har jag många anledningar att tycka.
En av dem är att jag har köpt ett nytt marsvin. Hon döptes till Betty, eftersom jag gillar Betty Boop så mycket.. så nu har Bert-Uno (mitt andra marsvin) en sambo :)   Bert-Uno och Betty... låter väl rätt bra ihop, haha.
Jag har velat ha ett till marsvin jättelänge, och inne i djuraffären idag blev jag helt förälskad i denna lilla tjej.
Bild på henne (och mig) finns att se på min bilddagbok! Kolla under dagens datum, den 17 oktober..

Sen har jag varit lite äventyrlig också, eller nja, det vora väl att ta i, men jag beställde en annorlunda pizza idag! Hur ofta gör man det? Jag var på Sorrento idag, och tog en med skinka, champinjoner, kräftor och krabba. sjukligt gott.
Kom hem för inte så länge sedan så jag är fruktansvärt mätt.

Jag var och hämtade mina älskade stövlar hos skomakaren idag!! Det var en låång väntan men nu är det över, dem är tillbaka hos mig! <3

Jäpp, så marsvin, pizza och mina favoritskor. :D Perfekt fredag!  

Han en fin kväll allihopa, puss!


Denna berömda byrå...

Hejsan everybody, allihopa!
Om jag tittar ut genom fönstret så ser jag inte någonting annat än löv.
Vilket iof kan vara mysigt det med så jag ska inte bråka. Som igår kväll så hade jag varit och tränat, och sedan blivit klar med byrån, gick bort till affären och köpte den nya Cosmopolitan, chokladbit och läsk. Yummie!! :D

Så byrån har varit mitt projekt de senaste dagarna, den var från början vit, men hur kul är det? Nä, precis.
Så jag köpte då den omtalade rosa bandet-färgen från Colorama och började slipa bort den gamla färgen.



Allting är förberett in i miiiinsta detalj, haha.


Nu har jag satt tillbaka handtagen och så, men här kan ni se hur det blev iaf. jag är riktigt nöjd. Det kommer bli såå snyggt!

Jag har även rensat ut massor utav mina kläder som inte är hela, passar, eller som jag helt enkelt har tröttnat på. Och nu tror jag nog att de jeansen jag har ryker de med. Först nu jag inser att jag inte gillar dem..Hmm, vilket dilemma, eller hur? :P
Å andra sidan...men ett fruktansvärt knepigt sätt att se det egentligen...så innebär ju det att jag måste köpa lite nya kläder...weii.

Ha en fin dag everybody så ska jag se om jag inte kommer ihåg att skriva några rader ikväll också!  :)


Alvin och gänget

Tjohej.
Nu är det söndag kväll och för många betyder det att dem ska upp och jobba imorgon, eller åtminstone att det är slut på att slappa. Vilket är precis vad jag har gjort tycker jag.

Igår så fyllde Issa 19 år, så ett försenat grattis till henne såklart! :D
Lite senare på kvällen blev jag så enormt sugen på en coca-cola så jag blev tungen att rusa bort och köpa. Massa isbitar, och en citronskiva i. Yummie!!

På kvällen såg vi på Alvin och gänget. Sjukt söt film som man blir glad av!



(H)älgen i sig har varit både bra och dålig. Ska försöka att inte älta eftersom det inte gör någonting varken bättre eller sämre. 
Nu är det ju bara fem dagar kvar tills en ny helg, den kanske blir bättre.  :)

Nu är det tydligen en massa filmer som börjar på tv, och har jag inte fel så är Pretty Woman en av dem. 
Tur att jag har så fantastisk simultanförmåga att jag tänker se på den och plugga körkortsteori samtidigt,

Njut av kvällen everybody!  

 

Varning för älgen

Coca-colan hade ingen magisk helande kraft, men den funkade fint igår. Festa till det lite, hehe..med en läsk förvisso, men lite är bättre än inget. :P Fortfarande lite nere idag, men det är tur att man har så pass bra vänner som man har, tänker inte nämna några namn där heller, för jag hoppas de vet vilka de är!

Någon som såg Lyxfällan igår?
I detta fallet var det väl lite annorlunda där jag tror att han nyligen hade separerat, med allt vad det innebär, men för många av de andra.. Är det så svårt att låte bli att göra av med pengar man inte har?
Nu har väl jag lite för mycket skor och väskor för att kunna vara helt opartisk, men om utgifterna är störra in inkomsterna borde de kanske...börja gå ut och gå i skogen istället för i köpcentrum?
Vilket jag förövrigt gjorde igår ju!! Haha, sorgligt ju. Jag är mäkte stolt över att faktiskt ha varit ute, och då har jag ändå haft hund i nio år.

Nu i eftermiddag hade jag velat komma in till gymmet, men åka buss är det värsta jag vet, så vi får väl se hur det blir med den saken.

Sitter och inviger ett av mina linnen, mycket bekvämt. Inte noppigt eller genomskinligt ( som H&M)
Det känns som att jag har smutskastat H&M litegrann så jag kan väl säga nått snällt om dem med...ääh, deras träningskläder är sjukt bra! De sitter ihop och kostar inte särskilt mycket heller.
Såja, liiite upprättelse iaf.

Älgjakten börjar på måndag...så att alla som tänkte såringa omkring med bruna kläder, och två kvistar på huvudet inte blir skjutna. Bara en liten varning from me to you!  ;)

Ha en fortsatt trevlig dag, puss och hej!!  :D

Höstvandring

Tjingeling i höstmörkret! Jupp, höst som det är så hör det väl till att gå ut och gå en sväng och i stort sett bara fota löv, så det är vad jag har gjort idag!
Gick en rätt så rejäl runda nångång efter 12, vilket var precis vad jag behövde för att piggna till litegrann.
Selma, min trofasta lilla vän var såklart också med.
Fick några fina bilder, kolla gärna på min bilddagbok om ni är intresserade av att se hur dem blev.  :)
Sen nu ikväll åkte jag in till JC kanske två minuter innan dem stängde och köpte lite linnen jag kan behöva, eftersom detta var låånga linnen. H&M:s bojkottar jag ju.

Kommit på att det antagligen verkar som att jag dyrkar hösten, vilket absolut inte stämmer, jag försöker bara göra det bästa av situationen. Sommaren är bäst i alla lägen såklart.
Hösten är enligt mig bara en massa regn och rusk, plus att det är så lätt att bli deppig.
Idag är verkligen en såndär depp-dag. Är lite allmänt nedstämd pga en person, men det finns det ingen anledning att gå in mer på det.

Köpte en coca-cola innan iaf, och om jag inte har fel så är det nog något bra på teven ikväll. Får väl hoppas på det.

Om jag inte kommer ihåg att skriva en rad senare så hörs vi helt enkelt imorgon.

Puss & kram!


Äppelplockaren Linda

Tjoho! Idag kom jag i alla fall iväg till gymmet, skönt med lite träning.
Hade med mig min mp3-spelare som vanligt, så att man slipper lyssna på Rix Fm hela tiden.
Jaa, det är 45 minuter musik non-stop, och jaaa, det är 11 låtar i rad. Men det är ju samma 11 låtar de kör hela tiden..
Näru, då blir det soundtracket till Mamma Mia i hörlurarna istället! (bland annat..)
Lite retfullt att man kunde se in i den andra salen där de körde ett pass med kick-boxning ikväll. Hade ju varit kul att prova, men jag vet inte riktigt om jag hade vågat det. Med risk för att skämma ut sig själv totalt menar jag..

Det blev nästan lite som två träningspass idag när jag gick och plockade upp alla äpplen som låg spridde i trådgården för att gräsklipparen skulle gå att använda. Och det blev ju bara mer spännande ju senare det blev, och jag inte kunde hitta några äpplen tillslut, hehe.

Nä, så när jag var klar jag in och tittade på Juno igen. Bra film med Ellen Page & Jennifer Garner, och helt klart sevärd.

och förresten, jag är inte ett särskilt stort fan av Christina Aguilera, men hon har en otrolig röst, och denna låten som hon gjorde till Mulan, är ju bara så fin..


Enjoy!! :D

Update!
kul förresten vad varierande musiksmak jag kan ha, för denna låten hade jag nog aldrig lyssnat på under dagen, det är en typisk varva-ned-och-ta-det-lugnt låt, haha.
Samtidigt som jag vissa stunder bara får för mig att jag måste lyssna på vissa låtar!
Känner ni igen er?
Nä, jag bör nog ta och gå och lägga mig nu känns det som, haha.

Rosa färg & ett till fikatips

Tjofräs!!
Dagen har väl egentligen inte varit som planerat, men det behöver inte vara en dålig sak.
Vid middag åkte jag in till stan för jag skulle ha en viss färg från Colorama.
I och med att det är Rosa Bandet som gäller denna månaden har Colorama en riktigt snygg rosa färg jag hade tänkt köpa, och måla om min byrå i. Just nu är den vit...
Så jag rantade in på Håkanssons färg, men nejdå, de hade ingen. .

Då tog vi istället en fika på café Gröna huset. Alla som inte har fikat där rekomenderas starkt att göra ett besök.
Jag tog en jättegod citronpaj! :D

Sen var det vidare till Leksakshuset där de faktiskt hade denna snygga färg. Så nu får det bli till att måla någon dag!
Sen bar det av till skomakaren i Lyckeby, eftersom mina älskade stövlar har gett upp, så dem är klara att användas igen om en vecka.
Någonting att se fram emot.

Nu har jag precis ätit lite god middag, och ska titta på Dr.Dolittle med resten av familjen. Tyvär har jag inte varit på gymmet idag, men det är ingen ko på isen, för det ligger förhoppningsvis kvar imorgon också.

Ha nu en fin kväll allihop!

Städning & fikatips

Tjingeling everybody!!
Kom hem för ett tag sen, var nämligen hos Josse ikväll med Issa. Riktigt trevligt.
Kul att komma ut och träffa folk!
Fick sms:et av Josse i går kväll, och det var klart man nappade.
Så dagen idag gick nog rätt så fort, vaknade i relativt vettig tid, åkte och hämtade min brorsa efter skolan, och föreslog en fika på världens bästa ställe. Preem-macken! Jo, jag lovar, prova deras toscasnäckor, köp en läsk och kör ut någonstans med fin utsikt... jättehärligt :P

Nä, sen var det hem och städa lite, och tro mig, det är inte det enda jag gör. Faktiskt.
Som jag sagt innan så tröttnar jag alldeles för fort.
I går fick jag till exempel för mig att renbädda sängen...- jag bytte påslakan.
Idag gjorde jag resten. Så såpass produktiv är jag.

Hehe, så det var ju rätt skönt att slippa risken att jag börjar på nått nytt projekt och åka ut till Verkö istället.
Vet inte vad jag ska säga mer om det.. god mat, jäkligt trevligt sällskap, en bra kväll helt enkelt.
Och den kommer bli ännu bättre också, för jag har fortfarande inte sett king Kong, men nu ska det bli av.
Så jag ska ta och säga hej då till alla trevliga msn-människor, och god natt till er!!

Lok & motion

Alltid när jag säger till någon att jag går till gymmet då och då verkar de förvänta sig att jag är värsta atleten.
Lite kul egentligen.. 
Ett tag körde jag stenhårt på yoga. Vilket jag fortfarande gör eftersom jag fick en yogamatta i julklapp för något år sedan (rosa!) Sen hann jag inte med det när jag flyttade, ett halvår senare provade jag Friskis & Svettis, mest för att det var en gratis prova-på-vecka. Och gratis är ju alltid trevligt.
Sen var inte det heller roligt efter ett tag eftersom jag inte gillade deras pass, och på något vänster eller höger hamnade jag på Lok & Motion igen i våras och stormtrivs.
Jag kan nog planera upp en hel dag bara om jag utgår ifrån träningen. Mat, kläder och sen måste jag så klart tvätta efteråt.. och när man ändå är inne i stan kan man ju också hitta på någonting..

Sen det där med att ut och springa i skogen 7 mil eller nått har jag rätt svårt för att förstå. Om det är fullkomligt folktomt och jag inte behöver frysa så händer det..ibland...

Så med det sagt var jag inne nu ikväll, tränade och satt och tog det lugnt i bastun (som jag hade höjt temperaturen till 95 grader på) .
Pucko som jag är, så hade jag inte kollat busstiderna, och eftersom det är denna heliga dag så gick det inte någon buss hem på en hel timme heller. Så i ösregn och storm (typ) vandrade jag bort till Kronan, fikade lite på Donken, och det hann till och med hända lite kuligheter  innan bussen kom, så ni ser..- vad intressant min kväll kan verka..trots att det enda jag ska göra nu är att gå ut med hunden och se om jag kan hitta en bra film!
Puss på er, och god natt!!

Storstädning

Det ösregnar ute..hur deprimerande som helst.
Spelar ingen roll hur positiv man är, titta ut så går man ju in i en depression direkt.
Hade varit skönt att åka in till gymmet lite senare, träna och sedan sitta i bastun tills personalen informerar mig om hur gärna de vill få gå hem till sig :P
Så det får nog höra till kvällens planer.
Nu i eftermiddag är jag själv hemma så jag tänkte ta en storstädning ackopanjerad av musik på vrålhög volym.



Agnes- On and on   Perfekt låt att städa till!

Fotoalbum vs. inre harmoni

Är det någon som gått igenom fyra fotoalbum på en dag? I så fall - välkommen i klubben, om inte - grattis.
Det är ju så fruktansvärt tråkigt.
Nu när jag står här med hur många lådor som helst, är det ju rätt så logiskt att gå igenom dem också, och då hittade jag mina fyra fotoalbum. Och givetvis har jag inte fyllt dem heller, utan jag har bara börjat på allihop.
Så igår på kvällen fick jag den briljanta idén att organisera litegrann,
Två album slängdes brutalt, och jag har nog slängt över hundra foton. Liksom, okej för att Bosse- Nisse var en fin katt (ja, det var hans namn) men om han sitter på golvet och glor på en boll på 20 bilder, kanske jag kan göra mig av med några stycken.
Så det kanske inte var så brutalt igentligen då..
Nä, men sorterat, satt in dem i kronologisk ordning, och till och med textat kommentarer till allihop, det får väl ändå kallas relativt ambitiöst va?
Så nu har jag ordning på (en liten del av) mitt liv.
Hittade ett sms som det på något vis finns en viss logik i;

Bästa sättet att uppnå inre frid är att
göra klart alla saker du har påbörjat.
Så jag bestämde mig för att se mig omkring
här hemma om det var något som inte
var klart.. Så nu  har jag tagit resten
på rödvinsflaskan, Baileys´n, de sista 14
ölen i backen, Kahluan, resten av
Stesolid burken, valiumkartan, en
choladkartong och de sista 8
lyckopillrerna. Du ANAR INTE
hur BRAjag mår!!!Snacka om
inre frid!
Men jag förstår inte
varför polisen vill ha ned mig
från taket nu? ...

Tja, så vad jag menar är att fotoalbumen kanske inte är hela världen, men det är nog en viktig bit för att uppnå inre harmoni för mig. Kanske en aning småknäppt, men det är så att jag funderar på vad jag mer har påbörjat som faktiskt inte är färdigt här, och listan blir rätt så lång.

-Sortera mina filmer
-Städa marsvinsburen
-Rensa datorn
-Dammtorka i stort sett hela rummet
-Ett berg av tvätt
-En massa filmer jag äger, men inte har sett

Så detta är tydligen vad som måste göras för att uppnå inre harmoni...
Sen att det finns en halv chokladkaka här som jag i så fall måste äta upp, jaa den smällen får jag väl helt enkelt ta..  :D

Ha en fin fredagskväll allihop!!

Nytt smink!!

Tjofräs! idag var jag uppe och såpass tidigt att jag hade kunnat väcka tuppen.
Åkte in till körskolan eftersom jag skulle på halkan idag.
Lite onödigt att pladdra om hela dagen, men det var väldigt kul i alla fall, det snurrades ju ett antal varv när vi väl var där :P
Så just nu är jag rätt så trött, inte så länge sedan jag kom hem..
Men lite senare blir det till att fortsätta med att rensa bland mina saker.

Just nu ska jag däremot kila bort och hämta ett paket med smink från Oriflame(!!)
En present från mig själv till mig själv, nästan så jag borde överväga att slå in det med.
Ni vet, så att jag blir överraskad. haha.

Utrensning!!

Det blev nog lite för mycket utan en viss serie igår, haha. Men det var ingen fara, jag lyckades pallra mig upp vid åtta ändå. Och bara det är ju nästan anmärkningsvärt med tanke på så mycket möbler vi kånkade på igår.
Kanska ska tillägga att vi faktiskt hade riktigt roligt, men det kändes nog i armarna efteråt också! :P
Så efter att bara ha fyllt lådor och kassar med grejer, står dem nu i källaren och väntar på att jag ska bli tillräckligt motiverad för att gå igenom den. Det får bli som vanligt; spara/skänk/släng.

För övrigt kom jag precis hem från stan, varit inne på körskolan lite, finns inte så mycket mer att säga om det, förutom att jag verkligen läntar efter mitt körkort för åka buss är det absolut värsta jag vet. Hade det varit varmare ute hade jag nog övervägt att in till stan ( 14 km) .

Jag lånade förresten en sjukt bra bok på biblioteket häromdagen som heter Innan jag dör - av Jenny Downham.
Den handlar om en tjej som är döende i cancer och bestämmer sig för att skriva en lista med vad hon vill uppnå innan hon dör. Jag sträckläste den samma dag jag lånade den, haha.

Nä, jag ska nog sätta mig ute nu och piffa till naglarna, göra lite lunch, och om jag kommer på nått mer hade ju det varit fint, för då slipper jag kolla igenom alla mina grejer! *suck*

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus