Vem är er favorit?

Så, nu har jag tränat länge på gymmet och tagit en dusch, kan jag ta det lugnt i kväll..
Inte för att jag har stressat ihjäl mig idag precis, haft en rätt trevlig dag. Först möte ute på Gullberna vid 13.00 med en coach, sedan åkte vi ut till en vän och tog en fika utomhus eftersom det varit så härligt väder idag.

Väl hemma sedan fick jag kvicka på med att äta eftersom jag skulle lämna in min cykel på service. Verkar som att jag kommer undan relativt billigt och jag kan hämta den redan på torsdag. 
 
Jag försöker nämligen lägga undan lite pengar för jag har beställt ett barbord med två stolar inne på "Enkla". De kommer om en månad ungefär. Enkla är en jättemysig affär med prylar till hemmet och några få möbler. Ska bli jätteskönt med barbord, dels planerar jag att ha det när jag flyttar såklart, och fram tills dess blir det snyggt inne på rummet. Då kan jag äntligen göra mig av med mastodont-skrivbordet jag sitter vid nu, som antagligen skulle braka ihop vid en till flytt. Ska självklart fota det när det kommer. Men svart är alltihop i alla fall!

Nya jogginskor köptes igår med rätt billigt eftersom jag hade lite kvar av ett presentkort. Mina förra gjorde mer skada än nytta tycker jag.

Jag hade en diskussion innan om de bästa karaktärerna från Hipp hipp. Mina är Tiffany & Morgon Pålsson!






Nä, nu har det varit för mycket ytligheter och snack om vardagen i bloggen, jag har skrivit massa annat som ligger i utkast så jag får sätta igång och publicera dem med nån gång.

Nu ska jag gå och lägga mig, mamma påstår att vi har tvättstugan klockan 8 på morgonen och jag misstänker att hon inte skojade.

God natt med er! :)


Mycket jag inte orkar skriva om härnu som jag valt att lösenordsskydda till den privata bloggen. Säg till om ni inte har lösenord.

Mina duktiga vänner!

Usch, har varit några jobbiga dagar denna veckan, men på något konstigt vis så händer det alltid något smått som piggar upp ibland med. Eller när man är nere och loggar in på bildddagboken, facebook eller bloggen och någon har skrivit någon söt kommentar. Dessa människor förtjänar ju verkligen en guldstjärna för att de förgyller min vardag. Är så många jag önskar att jag kunde träffa.

Har några vänner som jag tänkte göra lite reklam för faktiskt, de är så duktiga på vad de gör nämligen!

Först har vi Sandra, som jag lärt känna vid bilddagboken.



En stor skål kostar 90:- och en liten kostar 40:-

"Skålarna är tillverkade av begagnade LP-skivor, men alla är hela och som nya.

Varje skål är unik och kan användas till nästan vad som helst, du sätter själv gränserna!"

Jag tycker de är hur snygga som helst, vilken kul present att ge bort.

Här har ni hennes hemsida.   Kontaktuppgifter finns på sidan om ni vill fråga henne nått eller beställa :)


Sedan har vi Therese, som är jätteduktig och kreativ. På bloggen lägger hon upp smycken som hon har gjort och säljer, väldigt detaljerade och jag vet att hon lägger ner mycket tid på dem. Har nyligen gjort en beställning hos henne. Kolla in hennes sida, ni kanske hittar nått ni gillar :)




For your entertainment

God kväll!
Var några dagar sen jag uppdaterade nu..
Men jag har hållt mig sysselsatt.
I måndags var jag i djuraffären.
För att göra en lång historia kort så dog mitt marsvin Roffe för snart 2 veckor sen.
Tyckte det var så pass oväntat och jobbigt att jag inte kände för att skriva ut det i bloggen.
Han mådde dåligt utav anledningar jag inte kunde påverka, antagligen något medfött, och djuraffären hälpte mig hitta ett nytt marsvin som jag då fick hämta i måndags eftermiddag.


Han är såå mjuk!

Och nu i denna första halva av veckan har det varit full rulle med diverse städning hemma. Inte dammsuga och sånt man gör varje dag, utan verkligen rensa. Var inne på Röda Korset igår med lite kläder jag inte ville ha mera. Bra det, lite mer plats i garderoben.
Var även på en utbildningsmässa på arbetsförmedlingen. Känner mig redo att börja fundera på vad jag ska plugga, har ju några veckor till på mig innan det ska vara inlämnat. Ska tänka till riktigt ordentligt först så jag känner att det är något jag kommer satsa på. Jag vill ju trots allt ha en utbildning..

Hörde att de spelar lite Adam Lambert på radion, det var ju på tiden, tycker han är skitbra.



Nä, nu har jag egentligen inte att skriva om, försöker bara skynda på eftersom jag ska duscha och sedan mysa ner vid nån film, osäker på vad. såg Satuday Night Fever så nu har jag det soundtracket på repeat igen :P

Ny trenchcoat!

Hej kära ni :)
Jag har precis sett National Treasure 2 för andra gången och den var lika bra nu, gillar sånna filmer där man verkligen inte kan sluta titta en sekund för då missar man nått.

så de senaste dagarna har jag kollat in lite bloppisar och annat, jag behövde en ny trenchcoat. Min förra köpte jag antagligen första året på gymnasiet, om ens det räcker. Alltså är den över 4 år.
Idag åkte jag in till stan, eller gymmet rättare sagt, var där vid lunchtid för en gångs skull, och eftersom jag skulle upp på stan efteråt hade jag med mig smink och rena kläder till efteråt. Annars brukar jag gå hem, tar 5 minuter, och duscha där. Tränade på rejält och satt i bastun länge, härligt!

Upp på stan för att möta upp lite folk och börja röra sig mot ett fik, men smet in i en affär på vägen där de hade massa snygga klänningar, på vägen ut såg jag lite jackor jag bara gick förbi innan, pga den starka färgen, men efter lite uppmaningar provade jag ändå och det slutade med ett köp. Jättefin ju!

Den är från VILA och kostade 349:-

VILA Susa Trench CoatHär är en bild på en i samma modell, men orange, fanns även i lila. Finns att beställa på Bubbleroom.

Härlig färg, jag som gärna håller mig till svart, grönt och möjligen blått behöver synas lite mer i vår.
Fick bli en xs i denna eftersom den var lite lång i armarna annars, men i rätt storlek satt den perfekt!

Därefter vidare till fiket där det blev blåbärspaj med marängtäcke!

Kom hem och gjorde middag med det som fanns.
Torskfilé med stekta tomater, purjolök och paprika. Riven morot, bönor och creme fraiche med tzatziki blandning i. Vi (jag) brukar sällan ha potatis eller ris till, så detta blev perfekt.

Imorgon har jag tvättstugan, då ska jag tvätta de kläder jag har rensat ur min garderob så de är rena, tänkte lämna in dem på Röda Korset på måndag.

Sen har jag lite extra arbete på grund av en smutsig hund som först kastade sig på mina sittkuddar, och efter att jag duschat henne och stängt in henne i badrummet ett tag hittade jag henne här..

..tack Selma..   Haha, tur jag gillar att tvätta :P Lilla hjärtat då ♥

Teach me how to jerk

Så var denna dagen också avklarad!
Tekniskt sett är det ju onsdag nu ;)

Hade en rätt aktiv dag i tisdags. Började med att gå runt stan med hunden, inte in till stan nu, utan runt, hehe. Skillnad på nån kilometer i alla fall, rätt ska vara rätt.
Sedan kom jag hem och konstaterade att hon var smutsig, detta efter att hon skuttat upp på min kudde, så nu blev det att boka tvättstugan igen. Så därefter duschade jag henne, blev så illa tvungen.
Middag efter det och sedan packade jag väskan för ett gympass. Fick ut rätt mycket av träningen idag tycker jag, antagligen på grund av all motion någon timme inne.
Nästa vecka blir det att köpa nya joggingskor. Är så illa tvungen, de förra är rätt slitna nu.

Man har ju lite olika skor, en viss typ man gärna samlar på (boots, stövlar,pumps i mitt fall), medans vissa har jag bara ett par av, så de får bytas lite oftare. När det gäller träningsskor vill jag ha så bra som möjligt eftersom jag använder dem så mycket plus att nu är det så pass varmt ute att jag kan jogga igen, weii..

Ofta när man är ute och går så träffar jag andra motionssugna typer, många med hundar. Blir så irriterad på dem som tror att bara för att dem har hund och jag har hund så ska vara hundar bli bästisar. Jag kan tycka det är obehagligt med stora hundar och särskilt om deras ägare inte har nån koll på dem så de går och sliter i kopplet, medans min hund också brukar ta omvägar vid stora hundar.

Vissa (de flesta) hundägare förstår det och frågar om det går bra att dem hälsar, men skräm inte slag på mig genom att kasta fram hunden framför mig!


Lyssnar på denna just nu..

Kom nyss på att jag måste ner i cykelförrådet imorgon, jag vet att min cykel står allra längst in med, kuuul...

Nattbloggning kl. 2.14

God kväll är det nog lite sent för att säga, och lite tidigt för att säga god morgon..hmm..
Hej! Haha!
Jag såg stolpskottet melodifestivalen faktiskt, mest för att hänga med i alla påstådda skandaler i tidningen kommande dag.
Inte nöjd med vinnarbidraget för fem öre, väldigt tråkig låt. Inte vinner man med en plinketiplonk-låt.
Aja, jag ska inte slösa tid på denna usla tillställning.

Trots att veckan har varit riktigt dålig, så har vissa små saker piggat upp litegrann.
Som häromdagen på gymmet hade jag mycket att tänka på och det var bra musik, trots aldrig jag har tränat så hårt som då, var helt utmattad när jag skulle ta mig upp för trapporna till omklädningsrummet. Kändes rätt bra.

Sedan idag skulle jag iväg för lite smått försenat födelsedagsfirande av en släkting så jag tillbringade gårdagen med att göra mozartkulor och hittade en söt ask på Åhléns, som jag la ner dem i. Uppskattad present.

God mat hade vi idag med, grekisk sallad!
Positiva tankar :)
Nästa vecka händer lite kul småsaker med, skriver mer om det då.

Hihi, jag måste lägga upp denna med, kan tillägga att jag verkligen gillar orginalet med ;)

I don´t wanna stop

Jag ska snart gå och lägga mig, en sanning denna gången. Är faktiskt jättetrött.
Hade ställt väckarklockan på exakt 8.45 imorse, men klockan 8.41 satte hunden igång att skälla. Så efter att ha lyft ner henne från fönsterbrädan (imponerande från en 11-årig hund) så la jag mig igen och fick säkert sova hela 20 sekunder. Vill verkligen inte vakna på sånna sätt, det spelar ingen roll om klockan ringer 6 eller 9, och om jag har sovit 5 eller 10 timmar. Högljudda grannar, skällande hundar och telefonförsäljare undanbedes vänligen.

Jag har haft några riktigt jävla dagar, men jag känner dels att antagligen inte så många hade brytt sig, så jag håller det för mig själv eller ett inlägg i privata bloggen (tjoa för lösenord), och sedan så är det inte så kul med en person som bara gnäller.
Jag håller hellre tyst om det negativa, fokuserar på att vara positiv och uppfattas därmed även som det.

Kärring-varning -  men hur fint väder har det inte varit de senaste dagarna förresten?! Man får lite vårkänslor, vilket för tankar till cyklar.
Nästa vecka så ska jag säga hej då till min älskade cykel jag haft i 10 år, den är i fint skick och jag använde den för några månader sedan bara, men nu ska den säljas och jag ska köpa min brors, som är lite nyare och antagligen lite bättre för mig.
Jag hittade min cykelnyckel (hih, kul ord) igår. Jag har letat efter den i ett halvår och hittade reservnyckeln! En jädra tur, annars hade jag fått sälja en cykel med låst bakdäck.



Var på gymmet innan och hade sminkat mig på morgon. Urk, någon som brukar träna med massa smink? Inte fräscht, jag kastade mig in i duschen när jag kom hem, haha.

Enormt plus var all bra musik idag. Jag har lärt vilka tider man ska vara där för att slippa rixfm och techno ;)


Rammstein


Ozzy Osbourne

Nu ska jag sova, god natt!

Mozartkulor

God kväll på er!
Ska för en gångs skull försöka lägga mig lite tidigt, jag säger varenda kväll att jag ska lägga mig tidigt och helt plötsligt har klockan blivit 2 och säkert 3 med innan jag väl somnat.
Solen har varit framme i flera dagar nu, hur härligt som helst. Blir lite lättare att ta sig någonstans när det inte är is överallt.
På tal om det så drog hunden omkull mig rejält ikväll när vi var ute och gick. Tydligen var det betydligt halare än vad jag trodde och sedan slet hon till.. får se om det blir några eleganta blåmärken tills imorgon ;)

Jag lovade att lägga upp receptet på mozartkulor med va? Fast egentligen är det ju inte värt att kallas recept, det är några få ingredienser och man blandar i stort sett bara, men hursomhelst:

Mozartkulor
*100 gram blockchoklad
*100 gram mandelmassa
*100 gram nougat
*hackad sötmandel-valfritt
Finns massa versioner på vad man kan ha i, men såhär gör jag.
Jag köpte förpackningar med 200 gram av varje och gjorde i flera omgångar, men totalt tror jag det blev ca 30 stycken stora.

Rulla nougaten. (riktigt kladdigt!) underlättar om allt har varit framme i rumstemperatur ett tag.
Skär sedan ut bitar av mandelmassan och "platta till" den och ha den utanför nougaten (betydligt lättare än vad man kan tro)

Smält sedan choklad långsamt, antingen i vattenbad, mikro eller i mitt fall så har jag nån särskild elektrisk fonduehistoria som är perfekt.
Smält chokladen och hiva i några kulor i taget, fiska upp dem med en matsked eller liknande. Jag la dem sedan på ett galler för jag tycker det är så fult om det blir som en krans längst ned där all choklad torkar.
Så hacka lite sötmandel och strö över, låt dem torka lite, och fortsätt så hela blir täckt.
In i kylen och bjud glada grannar!


Anledningen att jag velat göra dem så länge är att jag alltid brukade köpa sånna på konditoriet för ungefär 10 kr styck. Här betalade jag cirka 55 kronor för alla ingredienser som räckte till 15 stycken första omgången :)


Det får räcka med uppdatering av denna dagen, jag ska ju som sagt gå och lägga mig tidigt!
Jag lär säkert skicka in en uppdatering med twitter sedan när jag väl kommer i säng, om x antal timmar. ;)
(dubbelmoralens drottning slår till igen, jag har twitter sedan nån månad tillbaka, någon som vill följa så tjoa till!)

Lite nya dansvideor..

Tjena.
Sitter och blänger på hunden som just nu har hittat allt jag stått och strykt under kvällen och nu tydligen ska sova där inatt. Jag får ju i och för sig skylla mig själv.

Promerade till gymmet i snabbt tempo, tränade, gick till Willy:s och sedan hem för att duscha.
Ägnade kvällen åt att göra mozartkulor, därefter en äppelpaj. Bakningen varvades med att springa ner i källaren till tvättstugan. När allt var i ugnen stod jag och strök, och sedan blev det så bra tajmat att kaffet var klart vid 21, likaså äppelpajen med vaniljvisp och mina mozartkulor. Precis då som Kate & Leopold började nämligen.

Jag kan lägga upp ett väldigt enkelt recept på mozartkulorna imorgon. För er som inte vet så är det chokladpraliner med nougat och mandelmassa inuti!
Köper man dem på konditori så köper man väl oftast en per person, vi har ätit bra mycket mer än så ikväll, haha :P

Jag har hittat massa nya dansvideor förresten, gillar ju sådana, så nu åker ni på att se dem med ;)

Detta är min favorit med Camillo hittills.

Duktiga tjejer, kolla på hon i orange!


Såg förresten hockeyn innan. Jag borde ju inte se sport, jag tycker så synd om de som förlorar..

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus