Dag 2 på praktiken

Halluuu!!
Gick in en sväng på Willy:s efter praktiken idag och såg ett gäng Toffifee så fort man kom in i butiken. 8 :- kostade dem. "Vilka lättlurade typer det finns" tänkte jag och gick vidare.
Siter just nu och äter toffifee för efter att jag sett askarna kom jag på hur jädra gott det är. Snacka om dubbelmoral.

Anywhoo.. -så har jag nu klarat av dag 2 på Blomsterlandet. Supertrevlig personal som jobbar där, snacka om att man känner sig välkommen med en gång. Stort plus till det.
Igår snittade jag massor av olika blommor och råkade skära mig i tummen x antal gånger.
Idag däremot så gjorde jag fyra olika arrangemang under dagen, ska försöka fota dem imorgon om jag har med mobilen för de blev så fina!

Känns som att jag får ut det jag ville av praktiken. Testa att jobb i butik och se om det är vad jag vill göra, och sedan att det är just denna gör att jag verkligen ska försöka få jobb där sedan. Helst i Kalmar men Karlskrona kan funka med. Lite trött av att komma vid 18:00 om dagarna, men efter lite middag och ett gympass så funkar det med. Tänker inte sitta och gnälla precis.

Oh, justja, jag fyndade i helgen! Mitt favoritmärke på träningskläder är Puma, för de håller länge, är jädrigt sköna och snygga med för den delen.
De kostar 600:- i vanliga fall, men kostade 190:- över helgen. Så där knep jag den sista grå i storlek S i lördags.
happyhappyhappy
Risken att jag somnar närsomhelst är rätt stor.. ska nog avlägsna mig från datorn..
Får se vad som händer imorgon när jag slutat, förutom gymmet, hehe. Nä, ska sova nu, måste upp tidigt så jag kan sminka mig extra länge och se naturligt osminkad och pigg ut (när jag inte är det). Hej och hå.

22 april

Jag tror att jag har varit ute för mycket i solen idag, jag har riktigt svårt att koncentera mig på vad jag ska skriva här. Funderade först på vad jag har gjot under veckan (massor) men det står heeelt stilla.

I går var det avslutning på Lernia, efter 6 veckor där. Vi fick en enormt stor tårta att dela på, tur jag försov mig och inte hann äta frukost. Tårta till frukost minst en gång i veckan känns rimligt på min planet.
Rätt skönt att slippa åka dit och sitta vid en dator från 8-16 varje dag, men jag kommer sakna alla jag lärt känna där på dessa få veckor, och sedan har jag ju faktiskt fått en prakikplats med stor hjälp av min coach. Ska bli såå roligt. Länge sedan jag kände så för ett jobb, men jag längtar verkligen och vill verkligen det här! Tisdag är såå långt borta!

Och sedan det här med sol och värme..
Idag har det varit helt underbart. Solsken och värme hela dagen. Det är i princip först nu jag sitter vid datorn eller ens är inomhus. eller ja, jag har varit inne några timmar såklart, men det känns så dumt att sitta vid datorn när det är så ute. Jag har sagt det någongång innan, jag styrs helt av vädret. Vare sig man ska jobba, och får njuta av solen så gott det går på raster, eller om man har en ledig dag så gäller det att ta tillvara på det. Sen sitter jag där och surar över att det snöar om måånga månader som alltid, och då känns sommaren avlägsen igen.

Idag hade jag ett vanligt linne på mig och gick en sväng tills jag hittade några bänkar. Lyssnade på musik och läste tidningar, gick hem efter en timme och har nu världens bränna!! Hur gick DET till?! Inte världens snyggaste bränna, men ändå. Nu kommer jag ju bara vara ute ännu längre imorgon!

Förresten, HUR söt är inte denna reklamen?! hihi..

Lördag 16 april

You´re gonna go far kid-the Offspring

Nu är det en ny härlig lördag. Jag ska bara bli klar i tvättstugan och sedan gå ut och gå en lång runda.
Haft en riktigt bra vecka nu tycker jag.
Först invigdes Glassiären för detta året, tillsammans med Josse och hennes söta son Elvis. Så kul att få träffa dem båda, särskilt nu när det hade gått ett tag. 
Och japp, glassarna på glassiären är fortfarande lika stora för att ersätta en hel lunch, haha. 

Dagen efter detta (torsdags) var jag på Lernia igen. 
Vi hade 4 veckor med olika tester, coaching, möten osv, och nu i två veckor ska man komma upp dit någon gång under dagen och berätta vad man har gjort. (sökt jobb, kollat utbildningar etc)
Var tal om att jag kunde få en praktikplats, och jodå, nu är alla papper påskrivna så vecka 17 börjar jag på Blomsterlandet. Jag träffade chefen i torsdags på förmiddagen och allt kändes jättebra, så jag ser verkligen fram emot att få vara där. 

Sedan igår pratade jag med en av cheferna på äldreomsorgen så nu vet jag att jag har ett vikariat över sommaren med. Känns riktigt skönt att slippa oroa sig för det. Så nu kan jag lägga min lediga tid efter det på att försöka hitta jobb i Kalmar till hösten eftersom jag kommit på att jag vill flytta dit. Det har jag i och för sig velat riktigt länge, men först nu känner jag mig riktigt motiverad till det. 

På kvällen igår åkte jag till Hässlegården för att fira Julia och Isabell som fyllde 15 i förrgår. Väl där var det en jättestort tårta och massa fika och härligt folk så där stannade jag tills de övriga i familjen ville gå och lägga sig, haha. Deras mamma skickade med massor av kakor och bullar till mig med så nu vet jag vad jag ska göra i helgen (äta kakor). Jag kommer nog ha massor av bilder att lägga ut imorgon eller så.

Kan äntligen ha min älskade skinnjacka med, nu när det blivit varmare, hurra!


Nä, nu måste jag verkligen ut, ha en underbar dag everybody!

Cookies

Idag var jag inne på ett kort möte på Lernia och när jag stod och väntade på bussen hem låg Hemmakväll aldeles för nära. De har ju det godaste lösgodiset jag vet!
Så där shoppade jag loss rejält. Ett helt hekto köpte jag, haha.
För de gånger jag köper så där riktigt mycket brukar jag bara må illa efter hälften, finns ingen anledning att äta så mycket. Ofta brukar det räcka med några bitar för att sockersuget ska vara under kontroll.

Yummie! Jag kände påskstämningen var på gång, så det fick bli en kyckling eller var det nu ska föreställa.

Förresten, kolla här då! Apropå socker. Marabou ska börja med kakor! De har tydligen funnits i butik sen vecka 14.  Ska kolla efter dem på citygross imorgon eller när jag nu är där nästa gång. Det kan ju inte bara smaka illa. Möjligheten finns inte!
Haha, detta inlägget får vara dedikerat till socker känner jag, handlar bara om vad har ätit eller vill äta...
Annars så har jag tränat rätt nyligen så jag ska snart studsa in i duschen. Får se om jag är duktig nog att uppdatera senare ikväll!

the Bad Touch

Åh vilken underbar dag det har varit.
Jag vaknade klarvaken 8.30 idag. (en lördag) av att solen sken in.
Jag såg att några som kommenterat förra inlägget. där jag hotade med att vara på dåligt humör om det inte var sol igår, var oroliga var hur jag var igår, haha, men det var ingen fara.
Jag försov mig lite på morgonen så jag hann inte äta frukost, men vi fick blåbärsmuffins på Lernia på morgonen-mättande!
Sen var det ju sol på morgonen så jag fick ändå en bra start på dagen, och sen att det regnade lite på dagen, äsch, det var inte så stor fara.
Men jag har sagt det många gånger innan, kyla, is, snö-kan dra åt helv-.. ähum. Jag gillar inte kyla nä.
Så idag när solen sken kände jag att det skulle bli en bra dag!

Först åkte jag och mamma iväg och kollade på kläder från CapriCollection. Superfina kläder. Lite saker jag ska fundera på att beställa.
Och sedan direkt efter det åkte jag in till stan och kollade i affärer.
Vidare till affärerna vid slottsbacken för att kolla där. 

Jag älskar den låten, men en smula pinsamt, lyssna på texten liksom, haha.
Efter att jag kom hem gjorde vi kaffe och satt i solen och njöt. Sen kände jag att det här var en pizza-dag, så pizza blev det. Vegetarisk special. Fast jag pillade bort oliverna, usch.
Och klockan är bara 21, så det blir nog en bra kväll med, åh, vad jag hoppas det blir sol imorgon med!!

Till the world ends

Jag gillade inte låten förren jag såg videon, men nu börjar jag tycka den är rätt så bra, hurra!

Dagens roligaste höjdpunkt var väl när jag tog bussen till Rusta och köpte en ljusblå filt som jag klippte i bitar och bäddade i marsvinets bur. Japp, så roligt har jag om dagarna. Eller nä, mina dagar är faktiskt rätt okej, men just idag har jag mest varit trött, inte druckit kaffe och allmänt gnällig.
Dålig hårdag hade jag med..
Just nu lyssnar jag på en massa bra musik, jag måste lägga upp lite låtar här snart tycker jag. Att känna någon är att veta vad de gillar för musik. Därför jag gillar personliga presenter. Som när någon lyckas ge mig böcker jag verkligen gillar och läser. Eller en parfym som passar perfekt. Fast nu dröjer det ju ett tag innan det nalkas presenter, haha, fyller ju inte förren i augusti.

Jag ska nog gå och lägga mig snart, är det inte fi väder imorgon blir jag riktigt sur. Låt det vara en varning till alla stackare jag eventuellt träffar imorgon. I och för sig, om det är sol.. bara hör av er! ♥

Jag bojkottar beach 2011

Nu de senaste dagarna jag har varit på gymmet har det gått riktigt bra, nä, bättre än bra!
Vet inte om det är vårkänslor i luften eller något, men jag känner mig mer motiverad att gå dit, gör övningarna mer ordentligt och har roligare.
En liiiten del av att träna kan ju vara att komma överens med de andra på gymmet, men vissa undrar jag vad dem egentligen gör där.
Innan jul(!!!) hörde jag två killar prata om att "nu får man ligga i så man är redo inför beach 2011"
Det där har jag aldrig fattat.
Vadå vara redo inför beack 2011? Så om jag inte har tvättbräda släpper dem inte in mig? Ytterst tveksamt att det går till så.
Däremot verkar det finnas en hel del som tror att det handlar om att imponera på andra. Få muskler andra kan titta på. Välja en bikini som jag ser bra ut i erkänner jag att jag med gör. En i min storlek som JAG tycker om.
Men att kämpa flera dagar i veckan på ett gym året om bara för att ligga och spänna mig på en strand en hel sommar tycker jag är..tragiskt..

Klart man vill må bra över hur man ser ut, känna sig nöjd med sig själv. Men det är ju inte begränsat till sommaren. Winter 2012 då?!
Personligen tränar jag för att det är roligt, jag mår bra av det och eftersom jag är arbetslös har jag tid med det. Men jag gör det inte för någon annans skull än min egen.
Lite samma sak med de som inte vill lägga sig på stranden om de är bleka. de vill sola solarium först och sedan komma till stranden bruna. Vilket fuskande, alla fattar ju att man är blek. Vi bor i Sverige det är rätt naturligt att vi får bygga upp brännan i början på varje sommar, om man nu inte åker utomlands såklart.

Nä, spänn av litegrann och ta en kaka till tycker jag ;) 
Träning är det inget fel på men att göra det för att folk ska ha nått att glo på en är ju inget att rekomendera. 

 


E.T

I går var det 1 april, någon som lyckades med nått bra skämt? Själv håller jag inte på med sådant, jag tycker inte om att bli lurad och sedan har dagen alltid haft anorlunda betydelse för min del. min hund, Selma, skulle fyllt 12 år igår, och det var första gången jag inte fick fira henne så hela den dagen var riktigt tung för min del. Vi har alltid varit lite tramsiga och firat våra husdjur, köpt tårtor på deras födelsedagar och så där. Och just igår saknade jag henne så enormt mycket med..


Från hennes 11:e födelsedag förra året, vi gick en låång promenix ner till vattnet och myste i solen.

Jag tänker såklart på henne varje dag, men vissa dagar (som igår) är jobbigare än andra.


Nu idag har jag inte gjort så mycket, haft en grym träningsvärk på grund av att jag tog i så mycket på gymmet i går, så jag får ju såklart skylla mig själv, men ändå. Kul är det inte.
Efter träningen gick jag till Willys för att leta blommor, hittade en superfin fredskalla. Igår morse såg jag att katten i princip ätit upp hela min förra så det var bara några fjuttiga blad kvar på den. Får se hur länge den här nya får finnas kvar.

Katy Perrys nya låt E.T  Cool video, känns rätt annorlunda från hennes tidigare

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus