Solat, tvättat och mjukisbakterier

Tjoflöjt!
Sitter och vilar lite nu, har haft tvättstugan under hela eftermiddagen och är inte färdig ännu. Skönt när allt är klart och en renbäddad säng till det!
I förmiddags tyckte jag att jag såg så vintertråkig ut, blek och trist, så jag gick till solariumet 5 minuter härifrån och fick lite färg, det gjorde mig mycket piggare.
Ska ta en långdusch ikväll med peeling, body lotion, ansiktsmask och hela köret med, det är ju första advent imorgon.
Har inga planer förutom adventsfika, sen måste jag in och titta på julskyltningen med!
Vi har inga prylar här ännu, dels för att jag får spelet av prydnader, jag kan inte förstå syftet med en ful tomte i vartenda fönster och grejer som ligger nedpackade 11 månader av året, och samlar damm den 12 månaden. Totalt meningslöst!
Någon trevlig belysning däremot är givet, men det har jag inte hittat någon jag gillar än. Var inne på Rusta häromdagen men de hade bara kraffs så jag ska kolla på nått annat ställe.

Men tydligen är jag jobbig med prydnader har jag fått höra, haha. Ingen skulle våga ge mig någon. Har det inte ett syfte och funktion så är det bara skräp, någon enstaka minnesgrej kanske, men det finns så många andra sätt att göra ett hem personligt. Jag har ju alla mina böcker till exempel.
Sen är det väl inte nyttigt att fästa sig totalt vid småsaker heller. Finns ju de med hamstergen som sparar allt!

Anywhoo så såg jag the Orphan igår. Trodde det skulle vara en skräckfilm, men jag hade nog klasset det mer som en thriller. Den var helt okej iaf. Ser jag gärna om.
Ikväll känner jag för någon äventyrsfilm. Troja kanske?

kvällens film
Just det, sen har jag ju sett New Moon med. Rekomenderas icke.
Det kändes bara som att de snabbspolade alla händelser i boken, kastade in lite snygga skådisar och sket i manus utan koperade vartenda replik från boken...
Med det sagt så ogillar jag inte alls som har med det att göra, men jag föredrar böckerna..

Hihi, var trött igår så jag surfade runt på olika sidor på jakt efter julklappsidéer, typ Bluebox och Coolstuff och kunde inte sluta skratta åt dessa:

"Mjukisdjur i form av sjukdomar och andra mikroorganismer förstorade en miljon gånger! Välj mellan klamydia, acne, loppa, förkylning, fettcell, malaria, hjärncell, syfilis och 38 andra organismer!"

Will & Grace

och jag som skulle uppdatera bättre? Äsch, ni får försöka att inte ta mig på alltför stort allvar...

Vid lunch idag gick jag iväg för att få vaccinet mot svininfluensan och ställde mig i en lååång kö, och jag som oroade mig för att inte hitta.
Tur jag hade med mig mobilen så jag kunde lyssna på radio, som alltid när man väntar så länge så skenar tankarna iväg och jag funderade på vad jag ska köpa om/NÄR jag blir rik (man måste drömma stort!) och kom på att en egen radiokanal vore det bästa, för det är ju helt otroligt vad mycket skit som spelas om, och om,och om igen...
Så efter en halv livstid (2 timmar) fick jag komma in och ta sprutan, inga krusiduller med det, är något öm i armen kanske, men det är inte hela världen, det är ju värt det.
Någon annan som har tagit sprutan, eller kanske har valt att inte göra det?

Finns ju dem som låter bli med, dock vet jag inte riktigt anledningen till att man inte tar den..
Får se om det blir gymmet imorgon, nu har jag ju nytt proteinpulver med!
Annars kanske jag går till solariumet en sväng, det hade behövts, måste ha lite färg..

Just nu sitter jag och tittar på några avsnitt av Will & Grace, finns det en mysigare serie? och rolig! Jag har suttit och skrattat högt för mig själv hela eftermiddagen :P

Förslag på biofilmer?

Jag är trött! 0.0
Brukar aldrig vara trött såhär "tidigt" så jag ska snart gå och lägga mig.
Sitter inne på SF´s hemsida och kollar vilka filmer som går på bio, fick en biocheck förra veckan och då blir man ju extra biosugen, nu är ju den nya biografen i stort sett färdigbyggd och den är tydligen större än både den i Växjö och i Kalmar, skönt, slipper man åka dit så fort det är en bra film.
Ska finnas både café och restaurang, stor förbättring.
Fast problemet är ju att det inte verkar vara någon bra film just nu.
Alice i Underlandet ska jag såklart se, men det är inte förren den 5 mars *längtar*, men är det någon som har nått förslag?
De där filmerna som är baserade på Stieg Larssons böcker, vet inte vad filmerna heter, de intresserar mig inte alls och New Moon slösar jag inte en biobiljett på då jag tycker böckerna är hyfsade och första filmen är preciis som resten av alla andra tonårsfilmer från USA, så icke.
Förslag tages tacksamt emot! 2012 kanske? Aja, förslag som sagt!


Idag var jag på gymmet för första gången på flera dagar och tränade på ruggigt bra, kanske är därför som jag är så trött just nu. Hade behövt köpa lite nya grejer till gymmet, mina handskar är slitna och behöver bytas ut så jaginte sabbar händerna, sen behöver jag lite nytt proteinpulver med

(dem hade jag använt fram tills nu)
Just det, pratade med Tom igår där han gav mig en länk till en sida där man gör ett koncentrationstest.
HÄR finns det!
För er intresserade kan det vara kul att prova, du ska hitta och trycka på siffrorna 00-99 i rätt ordning på kort tid, och jag kom upp till 20 innan jag gick in på reklamen vid sidan om istället, andra gången jag gjorde det gick det på 5 minuter, sen blev jag tröttare och tröttare. Men som sagt, prova. Kan vara lite småkul.

Nä, nu ska jag krypa ner och läsa min nya Cosmo, favorittidningen :)


Rock Dj

Hade en sjukt dålig dag innan, men jag pratade med Julia ett tag, en vacker person på insidan och ut som får mig att må bättre :)

Så nu sitter jag här, lite mer avslappnad, med en läsk och känner att jo, tillvaron är nog rätt okej ändå.
Trots att det är måndag, men nu är det en hel vecka kvar tills nästa gång, fördelen med måndagar.

Nu ikväll gäller det bara att piggas upp, ska strax gå en runda med hunden sedan ta en lång dusch med massa lotions och ansiktsmasker och..
- denna videon!
Har ni sett den innan, se hela, fram till slutet. Lite grotesk, men fräck video ändå.



I don't care if I never see you again
I'll be alright
Take this final piece of advice and get yourself together,
But either way baby, I'm gone

Ostkaka!

Tjoflöjt!
Nu är det några dagar sen jag uppdaterade igen, jag som skulle skärpa mig och allt, hehe, jaja man kan inte vara perfekt jämt.
Så idag är det ostkakans dag, det finns ju som ni kanske minns, en dag för precis allt!
När jag är lite mindre mätt ska vi väl göra iordning den vi köpte, från början ville jag göra egen men jag orkade inte.


Anledningen till att jag är så mätt nu är att mamma och jag bestämde oss för att äta på O´Learys, och det var sketans trevligt, dock hade jag skor med klackar och hela jädra stan är ju gjord av kullerstenar, haha. Ack mina i-landsproblem.
Man gör väl bort sig litegrann, eller är det bara jag som gör det minst en gång om dagen?
Som häromdagen hade jag tvättstugan och tekniskt sett ska man vara ute vid åtta på kvällen, men jag gick ner i min pyjamas, och självklart möter jag inte bara en granne, utan flera. Och där stod jag i mina rutiga pyjamasbyxor och en t-shirt jag tryckt själv som det står sektmedlem på. (fråga inte)
Fast äsch, det bjuder jag på. De måste väl göra bort sig någon gång med.
Nähä, nu ska jag inte sitta här hela kvällen, ni får ha en suverän lördagskväll!

God kväll/jul

God kväll!
Sitter och lyssnar på marsvinens småkvittrande, jättemysigt ljud, haha.
Är man van vid dem går det inte att sova om det är helt tyst i rummet sedan, om jag har huvudvärk eller är sjuk får de däremot flytta in i vardagsrummet tillfälligt!


Jag kom ut ur duschen för fem minuter sedan, var ute och gick innan och då behöver man ju bli varm efteråt..
Eller egentligen varit ute på två promenader idag eftersom jag inte var så taggad inför ett gympass.



Funderat på det här med julen.. jag försöker inte vara någon grinch och sno julglädjen från någon MEN, tycker ni inte att det är liiite överskattat?

Jag menar, att familjen kommer, man äter god mat, ser Kalle Anka och öppnar presenter, det är ju jättetrevligt eller hur? Det tycker jag faktiskt. Men att folk ska börja stirra upp sig för det redan i början av hösten är ju helt otroligt.
Ofta så ger julen ökad stress och många får ångest över det här med julklappar.
Men man behöver ju inte göra det svårare för sig själv. som det här med att flänga runt på julen för att hälsa på släktingar är jobbigt bara det. Man kan ju faktiskt lägga det både dagen före och efter,så man kan vara hos var och en i lugn och ro.

Maten- det finns sååå mycket på julbordet som inte går åt, ta bort det! Man måste inte ha massa konstiga grejer, man äter det som går åt, förbereder och hjälps åt, då tar det inte många minuter utav själva julaftonsdagen.

Och presenter? Det är ju jättelätt! Jag brukar nöja mig med att köpa en present till var och en, enklast så, sedan kan man ju lätt gå efter vilken prisklass som nu känns lämplig.
Jag tycker det är viktigt att det är en personlig present men det finns många sätt att göra dem till det.
Böcker är bra presenter, och man måste känna en person rätt bra för att ge bort den "perfekta" boken, kan vara en bok om smink, favoritbandet, en biografi, den nya storsäljaren osv. En jättekul grej är att ge bort DIN favortibok om du köper några exemplar av den.
Så det går ju att variera. Önskar man sig pengar kan man ge bort presentkort, eller som jag som köpte en 200 grams chokladkaka, öppnade och la några sedlar i plast och sedan limmade ihop den igen. Inslaget och klart ;) och en trevlig överraskning med..
Man behöver ju med andra ord inte gå in i varenda affär i stan.
Som de som klarat av sina julklappar redan nu, fatta vad skönt! Jag har inte börjat, men jag vet vad jag ska köpa iaf.

<--jag? Inte då, jag säger bara, slappna av för helvete, julen ska vara rolig och ingenting man går och stressar över, det är ju trots allt två månaders förberedelser för EN dag.

Uppdatering

Tjoflöjt, uppdatering av den privata bloggen, som förresten finns med i länklistan om ni inte hittar den. Någon som känner sig träffad som inte fått lösenordsuppgifterna än?

Återkommer snart med en "riktig" uppdatering i denna bloggen, ska bara ut och gå först! :)


Nip/Tuck

Fick en kommentar av Marika om att jag kanske borde ge serien Nip/Tuck en chans och hon hade såå rätt. Har sett flera avsnitt nu och tycker det är en helt okej serie.
Jag brukar ju dras till serier som rör sjukhus, Scrubs, House.. och som innehåller hunkar



Var och handlade ingredienser till att göra egen pizza innan,så det är vad som blir kvällens mat! Blir bra det, var nyligen på gymmet med så jag är extra hungrig nu ;)

ALLA dagar är en dag att fira!!

Hejsan.
Vet ni att vaniljyoghurt med ananasbitar i kan vara det godaste som finns? Hehe, jag hade idétorka när jag blev hungrig innan..
Idag är det ju farsdag som många vet om, jag kom på det i torsdags och fixade ihop ett kort i Picasa som jag nyligen skaffat, verkar som ett helt okej program om man som jag är en smula oteknisk.Aja, pappa blev nöjd iaf.  

Igår var det kladdkakans dag, klart man firade det, min mamma hade namnsdag med så vi körde ihop dessa två högtider. Men visste ni att alla dessa dagarna också "firas"?
Om ni är sugen på en tårta men inte vet vad ni ska fira alltså..
Hittade allt detta på temadagar.se

2009-01-01 Nyårsdagen
2009-01-05 Trettondagsafton
2009-01-06 Trettondagen
2009-01-07 Temadagens dag
2009-01-13 Tjugondag jul
2009-01-15 Tulpanens dag
2009-01-21 Kramens dag
2009-01-24 Frufridagen
2009-01-27 Förintelsens minnesdag
2009-02-02 Internationella våtmarksdagen
2009-02-04 Internationella cancerdagen
2009-02-04 Vargens dag
2009-02-05 Runebergsdagen
2009-02-10 Safer Internet day
2009-02-12 Darwins födelsedag
2009-02-12 Djurförsökens dag
2009-02-14 Alla hjärtans dag
2009-02-21 Internationella dagen för modersmål
2009-02-22 Internationella brottsofferdagen
2009-02-22 Alla scouters dag
2009-02-24 Fettisdagen
2009-02-24 Internationella pannkaksdagen
2009-02-25 Askonsdagen
2009-03-08 Internationella kvinnodagen
2009-03-11 Europeisk minnesdag för terrorismens offer
2009-03-11 Internationella vaginadagen
2009-03-12 Världsnjurdagen
2009-03-14 Pi-dagen
2009-03-15 Internationella dagen mot polisvåld
2009-03-17 St Patricks Day
2009-03-20 Världsberättardagen
2009-03-21 Internationella dagen för avskaffande av rasdiskriminering
2009-03-21 Världpoesidagen
2009-03-21 Internationella sömndagen
2009-03-22 Internationella vattendagen
2009-03-23 Världsmeteorologidagen
2009-03-23 Nordens dag
2009-03-25 Våffeldagen
2009-03-28 Rädda Barnen-dagen
2009-04-01 Skojardagen
2009-04-02 Internationella barnboksdagen
2009-04-07 Världshälsodagen
2009-04-08 Romernas nationaldag
2009-04-11 Långfredagen
2009-04-12 Påskafton
2009-04-13 Påskdagen
2009-04-14 Annandag påsk
2009-04-22 Jordens dag
2009-04-23 Världsbokdagen
2009-04-26 Världsdagen för intellektuell äganderätt
2009-04-27 World Tapir Day
2009-04-28 Arbetsmiljödagen
2009-04-29 Dansens dag
2009-04-29 Ledarhundens dag
2009-04-30 Valborgsmässoafton
2009-05-01 Arbetarrörelsens dag
2009-05-03 Internationell dag för pressfrihet
2009-05-04 Världsskrattdagen
2009-05-04 Star wars dagen
2009-05-05 Internationella astmadagen
2009-05-09 Europadagen
2009-05-10 Gamla vänners dag
2009-05-12 Hyresgästens dag
2009-05-13 Barnens dag
2009-05-15 Internationella familjedagen
2009-05-17 Internationella telekommunikationsdagen
2009-05-21 Folknykterhetens dag
2009-05-21 Världsdagen för kulturell mångfald för dialog och utveckling
2009-05-21 Kristi Himmelsfärdsdag
2009-05-22 Internationella dagen för biologisk mångfald
2009-05-24 Nationalparkernas dag
2009-05-25 Handduksdagen
2009-05-29 Internationella dagen för FN:s fredsbevarande personal
2009-05-30 Pingstafton
2009-05-31 Internationella dagen mot tobak
2009-05-31 Pingstdagen
2009-05-31 Mors dag
2009-06-01 Mjölkens dag
2009-06-01 Mobilfria dagen
2009-06-01 Falukorvens dag
2009-06-04 Internationella dagen för barn som blivit offer för aggression
2009-06-05 Världsmiljödagen
2009-06-06 Fruktens dag
2009-06-06 Sveriges nationaldag
2009-06-06 Dagen-D
2009-06-06 Färskpotatisens Dag
2009-06-07 Clownnäsans dag
2009-06-09 Världsstickningsdagen
2009-06-12 Internationella dagen mot barnarbete
2009-06-13 Vilda blommornas dag
2009-06-14 Internationella blodgivardagen
2009-06-17 Världsdagen för bekämpning av ökenutbredning och torka
2009-06-19 Midsommarafton
2009-06-20 Världsdagen för flyktingar
2009-06-20 Midsommardagen
2009-06-23 FN:s dag för offentliga tjänster
2009-06-24 Johannes döparens dag
2009-06-26 Internationella dagen mot missbruk av och handel med narkotika
2009-06-26 Internationell solidaritetsdag med offren för tortyr
2009-07-01 Internationella dagen för kooperativ
2009-07-09 Internationella dagen för oskadliggörande av handeldvapen
2009-07-11 FN:s befolkningsdag
2009-07-13 Paltdagen
2009-07-26 Bellmandagen
2009-07-27 Sjusovardagen
2009-08-04 Hembygdsgårdens dag
2009-08-06 Hiroshimadagen
2009-08-09 Internationella dagen för världens ursprungsfolk
2009-08-12 Internationella ungdomsdagen
2009-08-13 Vänsterhäntas dag
2009-08-20 Surströmmingspremiär
2009-08-20 Arkeologidagen
2009-08-21 Ramadan börjar
2009-08-23 Internationella dagen till minne av slaveriet och dess avskaffande
2009-08-25 Skolans dag
2009-08-30 Porslinets dag
2009-09-03 Skogens dag
2009-09-06 Dansbandens dag
2009-09-08 Kulturhusens dag
2009-09-08 Internationella läskunnighetsdagen
2009-09-14 Klamydiadagen
2009-09-15 Fetaostens dag
2009-09-16 Internationella dagen för bevarande av ozonskiktet
2009-09-19 Internationella piratdagen
2009-09-19 Software Freedom Day
2009-09-20 Äpplets dag
2009-09-21 Internationella fredsdagen
2009-09-21 Internationella Alzheimerdagen
2009-09-22 Internationella bilfria dagen
2009-09-28 Geologins dag
2009-09-30 Skolmjölkens dag
2009-10-01 Internationella dagen för äldre
2009-10-01 Vegetariska världsdagen
2009-10-04 Kanelbullens dag
2009-10-04 Frimärkets dag
2009-10-04 Djurens dag
2009-10-04 Gräddtårtans dag
2009-10-05 Internationella dagen för lärare
2009-10-05 Internationella barndagen
2009-10-05 Internationella dagen för boende- och bebyggelsefrågor
2009-10-08 Internationella dagen för begränsning av naturkatastrofer
2009-10-09 Världspostunionens dag
2009-10-10 Världsdagen för mental hälsa
2009-10-12 Internationella reumatikerdagen
2009-10-12 Äggets dag
2009-10-12 Civilkuragets dag
2009-10-15 Vita käppens dag
2009-10-16 Världslivsmedelsdagen
2009-10-16 Måltidens dag
2009-10-17 Internationella dagen för utrotande av fattigdom
2009-10-22 Internationella stamningsdagen
2009-10-22 INTERNATIONELLA CAPS LOCK-DAGEN
2009-10-24 FN-dagen
2009-10-24 Världsdagen för information om utvecklingsfrågor
2009-10-27 Internationella skolbiblioteksdagen
2009-10-27 Internationella nalledagen
2009-10-29 Internationella psoriasisdagen
2009-10-30 Lutfiskens dag
2009-10-31 Grannens dag
2009-10-31 Halloween
2009-10-31 Alla helgons dag
2009-11-06 Gustav Adolfsdagen
2009-11-06 Internationella dagen för att förhindra exploatering av miljön i krig och väpnade konflikter
2009-11-07 Kladdkakans dag
2009-11-08 Fars dag
2009-11-09 Arkivdagen
2009-11-10 Mårtensafton
2009-11-14 Internationella diabetesdagen
2009-11-14 Ostkakans dag
2009-11-16 Internationella dagen för tolerans
2009-11-19 Världsdagen mot barnmisshandel
2009-11-19 Internationella toalettdagen
2009-11-19 Filosofidagen
2009-11-20 Industrialiseringsdagen för Afrika
2009-11-20 Barnkonventionsdagen
2009-11-21 Världshejardagen
2009-11-21 Världsdagen för TV
2009-11-21 Musikfri dag
2009-11-24 En köpfri dag
2009-11-25 Internationella dagen för bekämpning av våld mot kvinnor
2009-11-29 Brandvarnardagen
2009-11-29 Internationella solidaritetsdagen med det palestinska folket
2009-11-29 Kattens dag
2009-12-01 Världsaidsdagen
2009-12-02 Internationella dagen för avskaffande av slaveri
2009-12-03 Internationella handikappdagen
2009-12-05 Internationella dagen för frivilligas arbete för ekonomisk och social utveckling
2009-12-07 Internationella dagen för civil luftfart
2009-12-09 Pepparkakans dag
2009-12-10 Mänskliga rättigheters dag
2009-12-10 Nobeldagen
2009-12-11 Tangons dag
2009-12-13 Luciadagen
2009-12-18 Internationella migrationsdagen
2009-12-24 Julafton
2009-12-25 Juldagen
2009-12-26 Annandag jul
2009-12-28 Värnlösa barns dag
2009-12-31 Nyårsafton

Så, nu är min privata blogg klar. Krävs lösenord, men det är några kvar som inte fått det än..


Ostakans dag den 14!!Yes, det firar vi!!
Ser ni? Denna listan är suverän! Skriv ut och sätt upp på kylskåpet (har jag gjort)

Bra låt med Kristina DeBarge såklart! :)

Tjingeling!

Jag fattar inte varför jag inte lägger mig i vettig tid någongång. Jag är ju inte trött nu i och för sig, och har ingen tid att passa imorgon, men jag tänker knappast sova bort min helg.
Imorgon får jag improvisera vad jag ska göra men tvättstugan under eftermiddagen och sedan ett gympass. Var där en sväng i dag, som vanligt, och det gick så sjukt jäkla bra!

Höjde vikter på de flesta av dagens maskiner. Idag var det mest benmusklerna som gällde. Och egentligen, om du kan göra en övning utan att de tär jobbigt, då är det dags att höja vikten och jag har väl varit lite lat med det.

Som benpress har jag kört 110 kg x 10 reps i 3 omgångar hur länge som helst...
Äuhm. Jag kör egentligen 12,10 och sedan 8 gånger på en maskin, en minuts vila däremellan ungefär eller en annan maskin däremellan. Grejen är att jag har haft den vikten trots att de inte är jobbigt, så idag kunde jag höja till 120 kg och orka det de 2 första omgångarna..Fattar ni? När jag sedan orkar 120 kg alla 3 omgångar är det egentligen dags att höja igen, det är så roligt där! och massa hunkisar om man tränar på eftermiddagen ;)

I övrigt har jag ordnat så att vissa av mina inlägg numera kommer vara lösenordsskyddande, allting jag skriver här är alltid 100% sant, och det är väl lite det som är grejen med eftersom bloggen är offentlig har jag ingen kontroll över vilka som läser, så till de inläggen finns ett användarnamn och lösenord att hämta av mig, som jag kommer ge till ytterst få så jag kan skriva vad jag vill utan att någon tar illa upp eller sprider vidare vad det står. Jag skriver när det finns ett nytt inlägg att läsa i den privata bloggen!

Japp, så det var det.

Ja, jag tittar fortfarande på Förhäxad, ser nog inte någon serie som det inte finns någon snygging med i, då är det ju inget roligt!


Jag har förresten ett anteckningsblock bredvid sängen där jag alltid skriver upp alla snilleblixtar jag får innan jag somnar, det står en hel del i den nu så jag får se till att skriva in litegrann här, blandannat mina tankar om julen, haha.

Nu ska jag försöka, god natt mer er! :)

mysig bild på Selma för ett år sedan ungefär..


Nattfika

Tjingeling!
Jag lovade ju att skärpa mig med bloggen eller hur? ;)
En sak jag tycker är lite trist egentligen är att det är typ 10% av de som besöker bloggen som kommenterar. Det gäller inte bara min givetvis.
Men istället för "Fin blogg" eller "Följa varandra via bloglovin?" så kan man väl försöka nämna något om innehållet, eller bara lämna ett avstamp om att man varit där?
Jag gör det inte alltid, men försöker iaf..

Sen fattar jag inte vad det är för jädra snö alla snackar om? Nu har inte jag varit ute på några timmar i och för sig, men det ska tydligen bli snökaos imorgon? Och när jag gick till gymmet tidigare idag så duggade det litegrann?
Usch, hoppas snön uteblir i alla fall, gillar INTE det där vita helvetet, det yttersta tecknat på att sommaren är väldigt avlägsen och vi nu kommer få stå ut med kyla och stora jackor i flera månader.

Oh, jag har bakat ikväll! Halloween-muffins! Inte ett dugg nyttiga, men goda. Ska se om jag kan lägga upp recept med. (det är marshmallows i dem!).

Sen har jag fastnat för Förhäxad igen. Fast bara vissa säsonger, de med Cole i. Eller Julian McMahon som han heter om man ska vara petnoga.
Undrar varför?.. ;)

jmm_20.jpg image by ArtDomino_1
Nähä nu ska mamma och jag ta lite nattfika, här är bra musik.

Skillet-Rebirthing

20 frågor del 7

Tjoflöjt, jag har varit lite dålig med att uppdatera nu, får hoppas det ändras.
Idag var jag på gymmet, har gått några dagar sen sist eftersom jag fick skavsår av mina nya skor i lördags. Då känner man sig rätt så sviken :P
Nu är det något bättre och då rantade jag dit, kul att det var en del folk jag kände med.

Annars var helgen lugn. Gjorde egna chips för första gången med, blev riktigt bra.
Från det ena till det tredje, ähum, som sagt har jag inte så mycket att skriva om just idag så jag kör på 20 frågor istället!

* Kopiera frågorna
* Besvara dom i din blogg. Utveckla gärna svaren!
* Skriv gärna en kommentar i min blogg då du besvarat frågorna
* Uppmuntra gärna dina vänner att göra detsamma
* .... Och Länka gärna till skaparen av frågorna (Inget krav!!)


1. Firade du Halloween i år?
Nä, såg någon skräckis kanske, men annars tycker jag det är för barn.

2. Är dina nyårsplaner uppgjorda ännu?
Hehe, nä, långt ifrån.

3. Vad läser du helst - Nyhets -eller skvallertidningar?
Skvaller!

4. Vilken film såg du senast?
A Night at the Roxbury, haha

5. Vad har du för bakgrundsbild på din dator?
Någon utav Vista´s färdiga.

6. Gör du upp en budget inför varje månad?
Nja, jo det gör jag väl.

7. Känner du någon känd person?
Kan inte påstå att jag gör det nej.

8. Vad är det finaste du har vunnit?
Jag vinner aldrig

9. Vilken sport kollar du helst på?
Fotboll

10. Har du sett fram emot hösten/vintern?
Verkligen inte! Det borde vara sommar året om, klarar inte av kyla och detta mörkret.

11. Säger du till om du råkar få för mycket pengar tillbaka i en butik?
Om jag märker det direkt i kassan gör jag nog det, men om det bara rör sig om några kronor när jag kommit hem, nä, antagligen inte. (har dock aldrig hänt)

12. Brukar du bläddra tillbaka i din blogg och läsa gamla inlägg?
Ja, jätteroligt ju.

13. Har du/tänker du vaccinera dig mot svininfluensan?
Ja, inte för min skull utan för att inte andra ska bli utsatta.Är spruträdd så jag hade gärna låtit bli, men som sagt..
 
14. Påpekar du folks grammatik om de säger fel?
Är det något barn kanske man kan rätta så de sedan vet. T.ex när någon säger skärde istället för skar. *ryser*
Annars låter jag folk prata på hur de vill :P

15. Vad ser du fram emot just nu?
Hmm, vet inte. Gymmet har medlemskväll på InterSport på torsdag så ska se om jag kan fynda lite då.
Annars tycker jag julskyltningen ska bli mysig.

16. Vilken varm dryck är din favorit?
Beror på. Kaffe latte, cappucino och varm choklad.

17. Vad anser du om piercingar och tatueringar?
Älskar det! En kille med tatueringar och någon piercing är grymt snyggt. Många tjejer ser också jättefina ut i välplacerade tatueringar och jag vill gärna ha minst en själv.

18. Har du köpt något Rosa Bandet relaterat nyligen?
Javisst, det blev nog en hel del under oktober..

19. Lagar eller slänger du plagg som går itu?
Beror väl lite på. Om det är nått billigt h&m-plagg slänger jag nog, men när dragkedjan på ett par dyra jeans som sitter bra ger upp så fixar jag det gärna. Samma sak med skor, slänger de jag inte gillar så mycket egentligen, och mina favoriter blir omklackade och får hänga med en säsong till!

20. Vilken gammal trend från förr skulle du nu aldrig vilja visa dig offentligt i?
Ska aldrig säga aldrig, men axelvaddar känns inte vidare aktuellt för min del ;)


the Orphan

Halloj.
Glödlamporna i min taklampa har gått, så istället använder jag en golvlampa på en massa massa watt så nu sitter jag i ett mycket upplyst rum. Lite jobbigt nästan.
Har inte så mycket att tillägga sen igår, Medina hade lagt upp trailern för the Orphan tidigare idag, så den ska jag nog se ikväll, verkar bra.
Men när ni ser trailern så säger dem ju att hon har en hemlighet..
Tror ni inte jag blev så nyfiken att jag tog reda på vad det var innan jag ens sett filmen?
Åh, att jag ska sabba det så..



Riktigt seg dag idag, borde inte sitta inne på bloggen med risk för att skriva nått dumt när man inte är på sitt bästa humör, blir bara att man får gå in och redigera i efterhand..
Alla har väl dåliga dagar, detta är en av mina..
Är så trött på energitjuvar av alla dess slag, neej de är inte en pik mot någon i så fall hade jag givetvis sagt det till han/hon/den/det, men rent allmänt. Människor, djur och ting som bara suger positiv energi och fyller en med negativ.. någon som hänger med där?







Be that kind of woman that when your feet hit the floor each morning the Devil says "Aw crap, she´s up!"

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus