Långhelg!! (för mig, hehe)

..och DÄR var ännu en vecka avklarad på Lernia, pjuh. Så det blir lite extra helg, vilket jag ärligt talat tycker bara är tråkigt. Hade jag jobbat måndag till fredag hade det kanske känts annorlunda, men alla affärer är stängda och folk försvinner iväg. nä, hurra för vardagar när man kan träffa folk. Fördelen med Lernia, anledningen att jag faktiskt går dit är ju att träffa folk. För mitt cv har jag bättrat på x antal gånger de senaste dagarna så det är så nära perfektion det går att komma, haha. Rätt drygt att bara sitta och pilla med det om dagarna och söka de jobb som dyker upp på arbetsförmedlingen. Sen att jag inte är en morgonmänniska heller har jag försökt dölja så gott det går. Kaffe så fort jag kommer dit och vit eyeliner så jag kan ge illusionen av att vara pigg.

Nu ikväll är det Mumien-nånting. Nummer 3 i ordning i alla fall. Jag älskar de två första och skulle egentligen gått och sett denna på bio, men kommer ihåg att min katt blev påkörd just den dagen (13 augusti 2008) så det blev aldrig av. Ska ta fram min coca-cola jag köpte innan med, så blir det verkligen att fira helg.

Apropå absolut ingenting så googlade jag bland bilder innan och hamnade på den hör bilden. jag som älskar grisar! Så sketans söta, prinsessgrisar tror jag det stod att de hette, hihi.
IMG_0714
Bildkälla: 

Nähäpp, nu ska jag se så djuren är nöjda och disken är borta, sen myser jag ner i soffan för första gången på evigheter. Fast jag tar nog med datorn, jag orkar aldrig se på teve för det är reklam konstant. Jaja, jag är ju ledig imorgon så det går nog ingen nöd på mig.


Turn It Up

Ciara ft. Usher-Turn It Up

Nu är jag sådär härligt sömnig. Känner mig trött av att se sängen bara. Tror inte jag somnar snabbt för det, trött däremot, det är jag.
Idag har varit rätt okej. Först hade jag ett möte på Lernia där jag fick bra feedback på testerna jag gjort, mitt cv och personliga brev-kul!

Därefter kollade jag i någon affär och tog bussen hem. Det blir långa dagar mot vad jag är van vid nu, men det är rätt skönt. Jag träffar ju massa trevligt folk varje dag, och jag blev beskriven som pratglad bland andra idag, så den kombinationen blir ju inte helt fel.
Jag tror att jag är ledig på fredag därifrån med, ska bli så skönt.

Det roliga med att gå på sådana här möten att jag anstränger mig mer med kläder och så. Jag har ju jobbat i äldreomsorgen innan och där är ju tyvär inte så många tillfällen för lite finare kläder. Så efter 2 veckor med klackar 8 timmar om dagar tog jag en paus och hade träningsskor igår, skönt.

Sedan är det ju på fjärde våningen med, och jag tycker inte om hissar, så motion blir det! Känner mig lite piggare sedan jag började där med.
Däremot när man går upp i gryningen (7:00 hihi) så blir jag så sockersugen på morgonen så jag har börjat överkonsumera kaffe, haha, det blir nog bra.

Sedan har jag lyckats hålla mig uppbokad på helgerna som varit, och de kommande också, med olika saker med vänner, så väldigt kul! I helgen var det en till födelsedagsfest med såå god mat och världens godaste tårta verkligen, mums!

Jag hittade förresten en bild på när Fabbe var liten, SÅ söt!


Aww, lilla vilddjuret..

Penguins

Nu som först blir det av att jag uppdaterar igen.
Jag har skrivit flera inlägg under veckan, men inte publicerat dem. Så onödigt med nått jag kanske ändå bara får ångra att jag publicerar.
Räcker med att säga, jag hatar lögner. Något jag hatar ännu mer än folk som tror jag är dum och faktiskt försöker sig på en lögn när jag redan vet sanningen. Inte bara en person det gäller utan överhuvudtaget. Allt är så mycket lättare om man bara ger fanken i att ljuga.

Den här veckan har jag varit på Lernia, andra veckan där nu. Utav totalt fyra. som jag tror jag nämde är det tänkt att vara någon form av söka jobb och praktikplats grej, med lite coaching. Jag vet lite mer om vad för typer av jobb jag vill söka nu i alla fall.
Idag fick vi dessutom sluta tidigt så jag och några vänner åkte till Max för att äta lunch där. Jag hade inte ätit där på jättelänge och då blir det ju bara godare. Tog minimålet, annars hade jag nog fått rulla hem. Därefter gick jag till Maxi och kollade läget. Köpte lite ostbågar till kvällen med, fattar inte varför jag har aldrig gillat ostbågar innan, men nu så! De ligger i en skål på jäsning. Ingen verkar fatta vad jag menar när jag säger det dock. Ostbågar är ju alltid godast dagen efter man haft dem framme. de blir lite segare och så. Därför har jag tagit fram mina redan nu, hehe.

Den här filmen måste jag se! Jag tycker den verkar så söt, och jag som gillar pingviner med!


Gillar slutet av trailern lite extra mycket, så sött!!

Nu ska jag strax återgå till mina ostbågar och skärpa till mig med uppdateringen.

Looser like me

Oj, har jag inte uppdaterat på hela veckan? Fy vad dåligt av mig, haha.
Nä, men jag har faktiskt haft en rätt kul och händelserik vecka.
För en och en halv vecka sedan var jag på möte med min handledare på arbetsförmedlingen som frågade om jag ville börja på någit nytt tjosan de skulle dra igång i Karlskrona veckan därpå (i måndags). Jag tyckte att det inte kunde skada för det gällde bara 4-6 veckor ändå.

På Lernia ligger detta, inne i stan, och meningen med hela grejen är att vi ska motiveras och få en mer klar bild av vart vi vill. Jobba eller plugga, och försöka hitta en praktikplats. Och rätt intensivt skulle det med vara.

Så i måndags klockan 8.30 var jag där och efter en hel dag med genomgångar så var det rätt blandat.
Nu har jag varit där en vecka och har faktiskt haft rätt kul, mest för allt folk jag börjat känna där, en hel del i min egen ålder och det är ju så kul. Så hur det än går på själva jobbsökandet så har jag i alla fall lärt känna masa nytt folk. Sedan så är det rätt bra för min del då jag tidigare sökt jobb hemifrån, men då också sovit längre. Kanske till 10 om dagarna och lagt mig vid 2 på nätterna. Numera är jag uppe vid 7 och lägger mig senast 23.
Alla dagar har jag haft med träningskläder och gått till gymmet direkt efteråt så jag hinner så mycket mer om dagarna nu tycker jag.
Ni hör jag hur positivt allt detta verkar?!

Idag var fredag och efter att ha slutat för dagen var jag en sväng på Hemmakväll och kollade in vilka filmer jag hade velat ha och åkte sedan hem. De öppnade en ny InterSport butik idag så där var jag och kollade, massa snygga träningskläder som jag ville ha till bra priser-hurra!

Sen köpte jag för första gången på säkert flera år, ostbågar! Nu har jag ätit det och känner mig en smula mätt och har massor kvar. Jag gav några till den ena katten (Mister) och han som annars är så petig smällde glatt i sig 2-3 stycken, hur gulligt som helst.

Känner att allt känns mycket lättare efter denna veckan, och hoppas de kommande blir lika bra om inte bättre. Så länge man håller sig positiv ska väl det mesta gå, eller hur?


Denna serien är alltid så härlig. Jag har inte sett så många avsnitt, för jag orkar inte hålla på och låta teven styra mitt liv, men det senaste avsnittet såg jag i veckan faktiskt. Tycker det är skönt att jag för det mesta har ett leende på läpparna när serien slutar för det är så energi i alltihop.

Aww...

Crazy Train

Bara för att jag håller på att läsa Sharon Osbournes biografi för tillfället så blir att jag lyssnar lite extra mycket på låtar från Ozzy Osbourne.
Crazy Train


Nu på förmiddagen har jag haft tvättstugan, roligare kan man ha, men skönt att ha det ur världen.
Tog denna när jag var ute och gick häromdagen..våren?..Hohoo?

Gårdagen började som en riktigt dålig dag, men den blir lite bättre och på eftermiddagen var jag på gymmet så det hade det hunnit bli en bra dag utav den fredagen med. Tänkte på så mycket saker innan och när jag var på gymmet är det bara det som gäller och det blir lättare att fokusera och komma ner i varv lite-underbart!

I eftermiddag funderar jag på att gå och köpa en pizza sedan ikväll är det tydligen någon form av musiktävling på teve? Hehe.
Jag ska se det, men vartenda år blir det bara en massa gnäll från mig om att fel låt vann och att sverige borde skippa melodifestivalen nästa år. Får hålla tummarna för att någon bra går vidare, jag har bara hört några låtar som spelats på radion och inte sett de andra deltävlingarna..Hmm, en påse chips kanske känns lite obligatoriskt med?

Me & my microphone

Hörde denna versionen på spotify nyss och tycker den är bättre än den svenska. kan vara för att jag hör den en gång i timmen på radion..

Idag är jag inte särskilt pigg. Kände mig sjuk igår kväll och hade ont överallt och antagligen feber med så jag la mig vid 21.30, vaknade en gång vid 2 och trodde det var morgon och nästa gång vid 11.30. 14 timmars sömn och är jag lite mer frisk idag för det? Näpp.

Men jag tycker inte man behöver gå runt och se allmänt förjävlig ut bara för det så jag ixade håret, massa smink och valde noga kläder, höga klackar till det, för jag hade en tid att passa. Ha! Ingen märkte att jag var sjuk, perfekt!

Dock är jag helt utmattad nu. Kan vara på att jag gick till konditoriet efteråt, haha.
Det är ju fettisdagen idag..

Budapestbakelsen var till mig för jag äter inte semlor.

Det tråkiga med denna dagen är att jag inte varit på gymmet så jag är en smula rastlös.
Var där igår så det är ingen fara i och för sig. Häromdagen när jag gick det var de jädra svanarna i farten igen.
Denna gången med förstärkning!

Jag försökte fota en av de som gick över vägen, men då började han/hon/den följa efter mig istället..

Spooky!

Anyways, nu ska jag bädda ner mig och gå in på tv4play.se. Jag har missat några avsnitt av halv 8 hos mig som jag passar på att ta igen ikväll

En smula uttråkad

Igår var jag sjuk och gick och la mig klockan 22, och vaknde totalt utvilad klockan 8 imorse. En söndag-totalt onödigt. Men jag får se det från den ljusa sidan, solen är framme, det är helt underbart väder ute så jag ska strax ta med mig kameran ut och fota lite. Är inte helt frisk men lite solljus kan ju knappast skada.

Under förmiddagen har jag spanat in youtube och fastnade vid ett klipp. Ni vet filmen med Tom Cruise, risky Business? En viss scen i den är ju rätt poppis, lägger upp klippet så ni vet vad jag menar:



Sen har det gjorts lite nya versioner med, alla såg the nanny på 90-talet va?


Snygga Heidi Klum gör reklam för Guitar Hero


Och slutligen min absoluta favorit!!


Hihi.. Nä, här kan jag inte sitta, måste ut i solen nu!

Lite nytt i garderoben

Har köpt lite nya kläder och haft tvättstugan, och den kombinationen är kass för jag inser att det inte får plats.
Den första spontana tanken är "Jag behöver en ny garderob" fast tänker jag lite till kommer jag fram till att jag borde kanske rensa bland det jag har och skänka, men jag vill ju ha kvar allt!

Däremot är jag en sådan som gärna "fyndar" på rea, utnyttjar presentkort, handlar på bloppisar och second hand sedan blir det mest jeans och linne om dagarna ändå, så de plagg som fortfarande har lappar kvar och aldrig är använda har förvisso knappt kostat någonting, men är många.

Med milt våld ska den här nya hoodien in i garderoben sen. 20:- på second hand.

Strunta i katten, haha.

Den här tröjan beställde jag från den här bloppisen.
20.- plus frakt.

Jättesöt (tycker jag). Hon har verkligen bra priser så det är absolut värt att kolla in!

Nya musikvideor

Hittade Lady Gagas nya video igår kväll. Är lite förvånad att förutom den virriga inledningen så är det inte så konstiga outfits. Under dansen är det bara underkläder och inget konstigt med det.

Är egentligen inget fan av hennes musik så, för jag hör låtarna så sjukt ofta på radion att jag tröttnar, men när videon eller låten fortfarande är ny är det rätt kul.
Nog för att jag gillar henne, men varför måste alla videor vara så sjukt underliga, räcker det inte att göra dem bra?

Britneys video kom för någon vecka sedan och jag föredrar nog nästan den. Fast folk brukar bli så förbannade om man jämför dem två, men jag jämför deras videos, inte dem som artister, big difference.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus